Láda tele játékokkal - "Oscar"

Termékkatalógus
Láda tele játékokkal - "Oscar"
Tematikus játékszett - a készlet tartalma:: Brixies készlet figurával, plüssállat, Lumpin bögre, Siku Super Police BMW i8 LCI, traktor pótkocsival és autókkal, Clementoni mechanikus laboratórium - versenyautó több mint 100 darabból és Giganotosaurus figura, a láda tárolódobozként szolgál, 3 éves kor feletti gyermekek számára
Kód:  HRAkc03579 Termékszám:  8591864601721 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Láda tele játékokkal - "Oscar" Megszűnt

Láda tele játékokkal - "Oscar"

A csomag alkalmas minden olyan gyermek számára 3 éves kortól, aki szeret játszani. Az "Oscar" játékládában a fiúk és a lányok egy Brixies készletet találnak egy mókás figurával, továbbá van benne egy plüss kutya vagy egy tigris, Lumpin bögre, a BMW i8 LCI SIKU Super Czech Police változata, nyerges vontató és tömör keményfa autók, Clementoni mechanikus laboratórium - Versenyautó több mint 100 darabból és Giganotosaurus figura mozgatható alsó állkapoccsal. Az "Oscar" tematikus kollekció elsősorban a fiúk érdeklődési körét célozza, és fejleszti a kreativitást, a képzeletet és támogatja a pszichomotoros fejlődést.

A tematikus készlet főbb jellemzői - Láda tele játékokkal "Oscar"

  • A csomag a gyermekek szórakoztatásának teljes spektrumát tartalmazza.
  • Az "Oscar" játékokkal teli láda fejleszti a kreativitást, a finommotorikus készségeket és a képzelőerőt.
  • A gyűjtemény a fiúk érdeklődési körére összpontosító elemeket tartalmaz.
  • Flavio-val, a plüsskutyával vagy Puskin tigrissel.
  • A bögre a Lumpin plüssállat motívumával mikrohullámú sütőbe és mosogatógépbe tehető.
  • A SIKU modell széles ajtajai ugyanúgy nyílnak, mint az eredetinél.
  • Az "Oscar" játékokkal teli láda 3 éves korú gyermekek számára készült.

Az "Oscar" játékokkal teli láda a szórakozás egész spektrumát tartalmazza.

A játékokkal teli nagy mókás láda egyes elemei úgy vannak kombinálva, hogy minden gyermek számára a legjobb szórakozási lehetőségeket teremtsék meg. Van még egy álomkendő és egy építőkészlet. Továbbá egy nagyszerű bögre, egy plüssállat Lumpin motívumával, amely könnyű és gyönyörűen illeszkedik a gyermek kezébe. A mintázat rendkívül ellenálló a kopással szemben, még gyakori mosogatógépben történő mosás esetén is. A játékládából származó Lumpin edényt is beteheted a mikrohullámú sütőbe. A tematikus játékkészletazaz az "Oscar" tartalmaz egy matricakészletet is, amellyel a gyerekek fantáziájuk szerint díszíthetik a ládát, a játékparti után újra összerakhatják, és könnyen tárolhatják.

A SIKU modell széles ajtajai ugyanúgy nyílnak ki, mint az eredetinél

A SIKU Super Czech Police BMW i8 LCI egy sportos hibrid autó, amely már a parkolással is felhívja magára a figyelmet. A kisebb fiúk számára az "Oscar" témájú játékkészlet egy fából készült traktort kínál félpótkocsival és 4 autóval, amely kétszintes platóval örvendeztet meg. Ez könnyedén lehajtható, így az autók fel- és lehajthatnak a rámpára, valamint a vontató és a pótkocsi is leválasztható. Senki sem fog unatkozni a SES játékládával!

Paraméterek

Alsó korhatár
3 éves kortól Kész!

Tudni érdemes

Alsó korhatár
3 éves kortól Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Truhla plná hraček „Oscar“. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Truhla plná hračiek „Oscar“. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Truhe voller Spielzeug "Oscar". Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Truhe voller Spielzeug "Oscar".
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ