Akvizice ApF HU AlzaBoxy Q1

LANCÔME Visionnaire Yeux Advanced Eye Contour Perfecting Corrector 15 ml

Termékkatalógus
LANCÔME Visionnaire Yeux Advanced Eye Contour Perfecting Corrector 15 ml
5 2 értékelés
Szemkörnyékápoló - duzzanatok és sötét karikák ellen, hidratáló összetétel - 1 579 333,33 Ft/1 l
Kód:  KSPL1223 Termékszám:  3605532937816
LANCÔME Visionnaire Yeux Advanced Eye Contour Perfecting Corrector 15 ml Megszűnt

LANCÔME Visionnaire Yeux Advanced Eye Contour Perfecting Corrector 15 ml

A LANCOME Visionnaire Yeux Advanced Eye Contour Perfecting Corrector szemkörnyék ápoló krém egy egyedülálló kozmetikum, melynek célja a ráncok kisimítása és a szemkörnyék bőrminőségének javítása. A Visionnaire Eye Cream hatékonyan küzd a sötét karikákkal és ráncokkal szemben a szem körül, és friss, nyugodt és fiatalos megjelenést kölcsönöz a területnek. Az eredmények azonnal szemmel láthatók, már az első használatot követően. A készítmény táplálja és hidratálja a bőrt, friss és kipihent megjelenést kölcsönöz neki. A krém rendszeres használatával  a sötét karikák, apró ráncok és szarkalábak, és a különféle egyenetlenségek négy héten belül eltűnnek a szem környékéről. Tedd meg az első lépést a bőröd szépsége és egészsége felé vezető úton!

A speciális formula többek között LA 2412 molekulát tartalmaz, melyet úgy fejlesztettek ki, hogy behatoljon a bőr belső rétegeibe, miközben mikrotranszformációk sorozatát aktiválja. Ez az egyedülálló szemkörnyék ápoló minden szempontból tökéletesíti a bőrt. Rendszeres használatával a szem körüli ráncok kisimulnak, a pórusok láthatóan kisebbé válnak, a bőr színe pedig természetes és egységes lesz. 

A krém minden bőrtípus számára ajánlott, érzékeny bőrtípusúak is használhatják. Bőrgyógyászok és szemészek által tanúsított termék. Nem komedogén, nem tömíti el a pórusokat, és nem megterhelő a bőr számára. Az egyedülálló szemkörnyék ápoló meg fog lepni gyors és hatékony eredményeivel. A gyönyörű szemkörnyék ki fogja emelni szemed szépségét. Kényeztesd szemkörnyékedet egy kiváló minőségű termékkel, hogy szemed ragyoghasson!

Hatóanyagok:
LA 2412 - egy olyan molekula, amely több rétegbe hatol be és ezt követően mikrotranszformációk sorozatát aktiválja.

Bőrtípus:
Minden bőrtípusra, érzékenyre is.

Alkalmazás:
Minden reggel és este vidd fel a szem környékére. Ujbegyeiddel gyengéden masszírozd a bőrbe.

Térfogat:
15 ml

Paraméterek

Űrtartalom
15 ml Kész!
Használat
Nőknek Kész!
Típus
Krém Kész!
Hatás
Hidratáló, Ránctalanító, Lifting és feszesítő, Szem alatti duzzanatok/karikák ellen Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
15 ml Kész!

Használat

Használat
Nőknek Kész!

Krém típusa

Típus
Krém Kész!

Hatás

Hatás
Hidratáló, Ránctalanító, Lifting és feszesítő, Szem alatti duzzanatok/karikák ellen Kész!
Megjegyzés:

» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes kozmetikumok kategóriánkban. Legyen szó testápolásról, lábápolásról, kéz- vagy körömápolásról, napozásról vagy tisztálkodásról, nálunk széles árukínálatot és kedvező árakat találsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LANCÔME Visionnaire Yeux Advanced Eye Contour Perfecting Corrector 15 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LANCÔME Visionnaire Yeux Advanced Eye Contour Perfecting Corrector 15 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LANCOME Visionnaire Yeux Contour Perfecting Corrector 15 ml.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ