AlzaBoxy Q1 30 dnů na vrácení

Leader Fox Bend 28" szürke

Termékkatalógus
Leader Fox Bend 28" szürke
Elektromos kerékpár - cyclocross és elektromos, 28", férfi, felfüggesztett elülső villa, rekreációs kerékpár, középre felszerelt bafang M420 motor, alumínium váz, 444,5 mm magas váz, üresjárat, kerékpározó max. súlya: 120 kg, modellév: 2020
Kód:  SPTlea166nad Termékszám:  SPTlea166nad

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Leader Fox Bend 28" szürke

Ha már régen volt az, amikor utoljára biciklire pattantál, mégis elmennél egy kerékpártúrára, akkor (az) Leader Fox elektromos kerékpárja a tökéletes megoldás. Ez a típus azoknak a legmegfelelőbb, akik többnyire rekreációs körülmények között fogják használni. Vásárlás előtt érdemes gondolni a kerékpár teherbírására is, amely jelen esetben 120 kg. A bicikli váza alumínium. Erről a korszerű anyagról elmondható, hogy nagyon könnyű és ellenálló, de nincs negatív hatással a vázra. A(z) Leader Fox Bend 28" szürke elektromos kerékpár felfüggesztett elülső villa lengéscsillapítókat kapott. Ez a férfi cyclocross, elektromos kerékpár bafang M420 típusú motorral rendelkezik. A motor a kerékpár középső részébe van beépítve. Súlya: 24,9 kg. A maximális hatékonyság érdekében 9 áttétellel szerelték fel. A villanymotor teljesítménye: 250 W. A(z) Leader Fox elektromos kerékpárjának maximális hatótávja 130 km.

A(z) Leader Fox Bend 28" szürke elektromos kerékpár lényegesebb jellemzői

  • Az elektromos kerékpár a tökéletes megoldás, ha nincs kedved tekerni
  • Ez a kerékpár alkalmas ingázásra és hosszabb utakra is
  • Fajtáját tekintve ez egy cyclocross, elektromos
  • Javasolt felhasználási terület: rekreációs
  • Vázának anyaga: alumínium
  • A(z) Leader Fox elektromos kerékpárja hidraulikus tárcsa fékekkel rendelkezik
  • Felfüggesztett elülső villa lengéscsillapító rendszerrel lett felszerelve
  • Összesen 9 áttétellel rendelkezik
  • Súlya: 24,9 kg
  • Rögzíthető felfüggesztés (kerékpárvilla )
  • A(z) Leader Fox Bend 28" szürke kerékpár színe: szürke
  • A(z) 2020 szezon egyik újdonsága
  • A villanymotor a középső részben található
  • A motor gyártója: bafang M420

A kerékpár megfelelő mérete

Mielőtt biciklit vásárolnál ellenőrizd milyen méretre van szükséged és gondold át, hogy terepen vagy városban szeretnéd használni. Ez egy cyclocross, elektromos, így mindenekelőtt terep viszonyokhoz ajánlott, de természetesen városi körülmények között is használható. Mérete, felépítése és dizájnja alapján férfi. A komfortos használat érdekében 160 - 175 cm közötti magassággal rendelkezőknek ajánlott. A(z) Leader Fox Bend 28" szürke kerekeinek mérete 28". Az elektromos kerékpár köpenyének szélessége 47 mm. Az optimális méretű kerékpár kényelmes használatot biztosít minden kilométeren.

A(z) Leader Fox elektromos kerékpárjának meghajtása

Az elektromos kerékpár kiválasztásánál érdemes meghatározni, hogy milyen teljesítményt, mekkora hatótávot és max. sebességet várunk tőle. A modell villanymotorjának teljesítménye: 250 W. A(z) Leader Fox elektromos kerékpárjának max. hatótávja 130 km, legnagyobb sebessége pedig 25 km/h. Az akksi helye: kerékpárváz.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Leader Fox Bend 28" szürke Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Leader Fox Bend 28" šedá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Leader Fox Bend 28" sivá.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ