AP+ nový vizuál Slevy s AP+

Leader Fox Inductor 28" világoszöld / fekete

Termékkatalógus
Leader Fox Inductor 28" világoszöld / fekete
Elektromos kerékpár - városi és elektromos, 26" és 28", férfi/női, rugózás nélküli és rugós első villa, rekreációs kerékpár, bafang motor, alumínium váz, 431,8 mm magas váz, üresjárat, kerékpározó max. súlya: 120 kg, modellév: 2020
Kód:  SPTlea193nad Termékszám:  SPTlea193nad

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Leader Fox Inductor 28" világoszöld / fekete Megszűnt

Leader Fox Inductor 28" világoszöld / fekete

Ha már régen volt az, amikor utoljára biciklire pattantál, mégis szívesen elmennél a barátaiddal egy kerékpártúrára, akkor (az) Leader Fox elektromos kerékpárja remek megoldás. Ez a típus azok számára ajánlott, akik inkább rekreációs körülmények között szeretnék használni. Megvásárlása előtt érdemes gondolni a kerékpár teherbírására is, amely ebben az esetben 120 kg. A váz alumínium. Erről az anyagról elmondható, hogy könnyű és strapabíró, tehát nincs negatív hatással a vázra. A(z) Leader Fox Inductor 28" világoszöld / fekete elektromos kerékpár rugós első villa lengéscsillapító rendszerrel rendelkezik. Ez a női Ez a férfi városi, elektromos kerékpár bafang típusú motorral rendelkezik. Súlya: 24,2 kg. A kényelmes használat érdekében 7 áttétellel bír. Az elektromotor teljesítménye: 250 W. A(z) Leader Fox elektromos kerékpárjának maximális hatótávolsága 120 km.

A(z) Leader Fox Inductor 28" világoszöld / fekete elektromos kerékpár legfőbb tulajdonságai

  • Az elektromos kerékpár remek megoldás, ha nincs kedved tekerni
  • Az elektromos kerékpár alkalmas ingázásra és hosszabb utakra is
  • Ez egy városi, elektromos
  • Ajánlott felhasználási terület: rekreációs
  • A kerékpár váza: alumínium
  • A(z) Leader Fox elektromos kerékpárja hidraulikus tárcsa fékekkel rendelkezik
  • Rugós első villa lengéscsillapító rendszerrel lett ellátva
  • Összesen 7 fokozattal látták el
  • Súlya: 24,2 kg
  • A(z) Leader Fox Inductor 28" világoszöld / fekete elektromos kerékpár színe: szürke
  • A(z) 2020 szezon újdonsága
  • A motor gyártója: bafang

A kerékpár mérete

Mielőtt biciklit vásárolnál nézd meg milyen méretre van szükséged és gondold át, milyen terepen szeretnéd használni. Ez egy városi, elektromos, ígyelsődlegesen városba és kerékpárutakra ajánlott. Mérete, felépítése és formája alapján férfi és női. A komfortos használat érdekében 160 - 175 cm közötti testmagassággal rendelkezőknek ajánlott. A(z) Leader Fox Inductor 28" világoszöld / fekete kerekeinek mérete 28". Köpenyének szélessége 47 mm. Az ideális méretű kerékpár komfortos használatot biztosít rövidebb és hosszabb utakon is.

A(z) Leader Fox elektromos kerékpárjának meghajtása

Az elektromos kerékpár beszerzése előtt érdemes meghatározni, hogy milyen hatótávot, teljesítményt és maximális sebességet várunk el tőle. A modell motorjának teljesítménye: 250 W. A(z) Leader Fox elektromos kerékpárjának hatótávolsága 120 km, sebessége pedig 25 km/h. Az akku elhelyézése: hordozó.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Leader Fox Inductor 28" világoszöld / fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Leader Fox Induktora 28" světle zelená/černá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Leader Fox Induktora 28" svetlo zelená/čierna.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ