AlzaBoxy Q1 30 dnů na vrácení

Leatherman SIGNAL, fekete

Termékkatalógus
Leatherman SIGNAL, fekete
Multitool - 19 funkció, eszköz hossza 11,4 cm, tömege 213 g
Kód:  SPTlm0035 Kiterjesztett jótállás+276 hónap Termékszám:  0037447003851 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Leatherman SIGNAL, fekete

A szabadban töltött idő szerelmese vagy? Kirándulni készülsz a családdal, esetleg néhány napra a hegyekbe, vagy raftingolni mész a barátaiddal? Minden hétköznapi és szokatlan helyzetben, amellyel a szabadban való barangolás közben találkozhatsz, jól jön a Leatherman Signal meghosszabbított modell. A hozzáadott funkcióknak köszönhetően tökéletes a szabadban. Ezek közé tartozik egy kovakő, egy vészsíp és egy okos kalapács. Így könnyedén tüzet gyújthatsz, segítséget hívhatsz, vagy beverheted a sátorcölöpöket. Mind a 19 funkcionális szerszám biztonsági zárakkal is fel van szerelve. Így nem kell aggódnod a sérülések miatt.

A Leatherman Signal multitool fő jellemzői , fekete

  • Modern multifunkcionális eszköz
  • Ideális szabadtéri expedíciókhoz, kempingezéshez
  • Leatherman Signal 19 praktikus funkcióval
  • Biztonsági zárakkal felszerelve
  • A pengék prémium 420HC rozsdamentes acélból készültek
  • Szénalapú bevonat a karcolások és a korrózió elleni védelem érdekében
  • A Cerakote felületkezelés a korrózió, a kopás és más mechanikai sérülések ellen is védelmet nyújt
  • Szín: fekete

Kiváló minőségű anyagokból készült multitool

Minden Leatherman termék precíz kivitelezéssel büszkélkedhet, és kizárólag prémium minőségű anyagokból készül. Csak így garantálható a maximális megbízhatóság a teljes élettartam alatt. Ez a Leatherman Signal esetében sincs másképp. Az egyes szerszámok pengéi magas minőségű 420HC magas széntartalmú rozsdamentes acélból készülnek. Ez biztosítja többek között a magas kopásállóságot. A szénalapú bevonat megvédi a szerszámot a karcolásoktól és a korróziótól. A Cerakote kerámia alapú felületkezelése további védőréteget képez.korrózió, kopás és egyéb mechanikai sérülések ellen is.

Leatherman Signal a 19 intelligens szerszámmal

Leatherman Signal nem fog cserben hagyni semmilyen helyzetben. Összesen 19 okos és praktikus eszközt tartalmaz, amelyek a legkülönbözőbb helyzetekben segíthetnek. Tartalmaz tűfogót, feszítő fogót, puha és kemény drótvágót, drótcsíkozót, kombinált kést, fűrészt, kalapácsot, fejszét, fúvókát, konzerv- és üvegnyitót, 1/4" hatlapos bitet,bitrögzítőt,1/4-escsőkulcs, karabinert, 3/16-os csőkulcsot, vészsípot, tűzkövet és gyémánt élezőt. A Leatherman Signal Multitool egy igazán nélkülözhetetlen eszköz a szabadtéri expedíciók és kirándulások során

Tömeg:  
212,6 g

Paraméterek

Használat
Úti, EDC Kész!
Penge hossza
6,9 cm Kész!
Hossz
11,4 cm Kész!
Tömeg
213 g Kész!
Funkciók száma
19 Kész!

Használat

Használat
Úti, EDC Kész!

Penge

Penge hossza
6,9 cm Kész!
Hossz
11,4 cm Kész!

Tömeg

Tömeg
213 g Kész!

Funkciók

Funkciók száma
19 Kész!
Funkciók
1/4 box kulcs, 1/4 hex bit, 3/16 box kulcs, Karabiner, Kalapács, Drótvágó, Fogó tűheggyel, Gyújtószerszám, Bit tartó, Kombinálható élű kés, Krimpelő, Konzervnyitó, Palacknyitó, Fogas kés / fűrész, Bőrlyukasztó, Mentő síp Kész!

Típus

Típus
Kártyakés Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Leatherman SIGNAL, fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Leatherman Signal černá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Leatherman SIGNAL, čiierna. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Leatherman SIGNAL, schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Leatherman SIGNAL, schwarz.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ