LEGO Friends Cupcake Maxi - 2 részes készlet

Termékkatalógus
LEGO Friends Cupcake Maxi - 2 részes készlet
Iskolatáska -tesizsákkal, méret: 28 × 41 × 20 cm, súlya: 830 g
Kód:  HRAif4624 Termékszám:  5711013040536 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

LEGO Friends Cupcake Maxi - 2 részes készlet Megszűnt

LEGO Friends Cupcake Maxi - 2 részes készlet

Az LEGO Friends Cupcake Maxi iskolatáskát örömmel viselik majd az alsóbb osztályos általános iskolás gyermekei. A Heartlake édesség motívummal mintázott rózsaszín- lila színű hátizsák mindössze 830 g súlyú, ezért a legkisebb iskolások számára is alkalmas. A könnyűszerkezet és az anatómiai formájú hátlap tökéletesen illeszkedik a gerinc vonalához, és egyenletesen elosztja a tankönyvek és egyéb tartalmak súlyát. Állítható, párnázott vállpántok és mellkasi öv csökkentik a váll és a nyak terhelését. A hátizsá tartalmaz egy extra tesizsákot és egy csipeszt a csatolásához.

Főbb jellemzői 

  • Iskolai hátizsák LEGO muffin témájú mintázat
  • Könnyű kialakítás
  • Anatómiai kialakítású hátrész
  • Tökéletes súlyelosztás
  • Pihekönnyű Friends Cupcake Maxi
  • Maximális tér a tankönyvek számára
  • Merev műanyag alsó rész
  • Fényvisszaverő elemek a pántokon
  • Thermo zseb uzsonnás doboznak
  • Minőségi Maxi kivitelezés
  • Iskolai hátizsák modern dizájnnal
  • Egy tesizsák is a csomag részét képezi

Használd ki a lehető legnagyobb teret

A Friends Cupcake Maxi iskolatáska rózsaszín-lila színekben pompázik, felső tárolórésze tépőzáras, de van egy egy speciális zsebe a ceruzák tárolásához és két nagy cipzáras zsebe, mely tökéletesen alkalmas papírok, füzetek és A4-es méretű könyvek tárolására. Van egy kis zseb a kissebb tárgyakhoz és egy gumi pánt a nehezebb tárgyakhoz, hátulja pedig speciális tervezés eredménye, biztosítva az egyenletes súlyeloszlást. Uzsonna csomagolására alakították ki az első zsebet, mely jól tartja a hőt és az üdítős üveg is külön pakolható, az oldalán táalálható hálós zsebben. A hátizsákban talál egy névcímkét is és egy kulcstartót.

Minőségi iskolai hátizsák

A LEGO motívumú iskola táska alsó része nagyon tartós műanyagból készült, amely megakadályozza a hátizsák aljának károsodását és szennyeződését. A szilárd alapnak köszönhetően a hátizsák megtartja alakját, és stabilan áll, ha a földre téve is nyitja ki. A hátizsák tetején egy megerősített fogantyú található a kézben való szállításhoz. A szülők pedig minden bizonnyal értékelik majd a hevederek fényvisszaverő elemeit a nagyobb gyermekbiztonság érdekében.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LEGO Friends Cupcake Maxi - 2 részes készlet Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO Friends Cupcake Maxi - 2 dílný set. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LEGO Friends Cupcake Maxi - 2 dielna súprava. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO Friends Cupcake - 2-teiliges Set. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO Friends Cupcake - 2-teiliges Set.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ