LEGO Knights Nexo large 2-részes

Termékkatalógus
LEGO Knights Nexo large 2-részes
5 1 értékelés
Iskolai felszerelés - a váltócipő tárolására alkalmas zsákot tartalmaz, a hátizsák mérete: 290 x 400 x 230 mm, térfogata: 28 l, tömege: 840 g
Kód:  HRAa9010 Termékszám:  5711013035563 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

LEGO Knights Nexo large 2-részes Megszűnt

LEGO Knights Nexo large 2-részes

Új iskolatáskára van szüksége gyermekének? Vásárolja meg számára a LEGO stílusos, mintás hátizsákját, amely minőségi kidolgozásának, illetve vízlepergető és szennyeződés-taszító anyagának köszönhetően szinte tönkretehetetlen, akár az óvatlan bánásmód mellett is. A hátizsák állítható vállpántokkal rendelkezik, így alkalmas minden korosztály számára, továbbá fényvisszaverő elemeinek köszönhetően növeli gyermeke biztonságát. A hátizsákon kívül a szett szintén tartalmaz egy zsákot azonos motívummal, amely váltócipő tárolására alkalmas.

Fő sajátosságok

  • méret: 29 × 40 × 23 cm
  • térfogat 28 l
  • tömeg 840 g
  • vízlepergető anyag
  • fényvisszaverő elemek
  • állítható vállpántok
  • anyaga: 100% poliészter

Egyedi design

Amennyiben gyermeke imádja a LEGO Knights figurákat, biztosan tetszeni fog neki ez az iskolatáska is, amelynek köszönhetően a kisdiák mindig maga mellett tudhatja kedvenc hőseit, s ezáltal a mindennapos iskolába menés is kellemesebbé válik számára.

A táska kivitelezése erőteljes színének, és mindenekelőtt a fényvisszaverő elemeinek köszönhetően többszörösen növeli gyermeke biztonságát a városban történő közlekedés során. A táska névkártyával ellátott, amelyre felírhatja a nevét és az elérhetőségét, ami hasznos lehet abban az esetben, ha gyermeke elveszítené az iskolatáskáját.

 

 

 

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LEGO Knights Nexo large 2-részes Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO Nexo Knights large 2-dílný. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LEGO Nexo Knights large 2-dielna. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO Nexo Knights large - zweiteilig. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO Nexo Knights large - zweiteilig.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ