LEGO Nexo Knights Optimo iskolatáska - 2 részes

Termékkatalógus
LEGO Nexo Knights Optimo iskolatáska - 2 részes
Iskolatáska - Tornaszákkal, méretek: 28 × 38 × 19 cm, tömeg: 720 g
Kód:  HRAif4629 Termékszám:  5711013035570 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

LEGO Nexo Knights Optimo iskolatáska - 2 részes Megszűnt

LEGO Nexo Knights Optimo iskolatáska - 2 részes

A LEGO Nexo Knights Optimo iskolatáskát gyermekei szívesen fogják viselni már első osztályban. A hátizsákon a bátor harcos, Clay képe látható. A hátizsák tömege mindössze 720g, így a legfiatalabb iskolások számára is alkalmas. A könnyűszerkezetes kialakítás, és a hát vonalát tökéletesen követő, ergonómikus hátrész segít elosztani a tankönyvek súlyát. Az állítható, párnázott vállpántok és a mellkasi öv csökkentik a váll és a nyak terhelését. Az iskolatáska tartalmaz egy tornazsákot és egy kapcsot, amellyel a kettőt összekapcsolhatjuk.

Főbb jellemzők

  • Iskolatáska LEGO figurák képeivel
  • Könnyű szerkezet
  • Ortopédiailag kialakított hátsó rész
  • Tökéletes súlyelosztás
  • A Friends PopStar Optimo kis tömegű
  • Elegendő hely a tankönyveknek
  • Merev, műanyag alsó rész
  • Fényvisszaverő elemek a vállpántokon
  • Hőtartó zseb az uzsonnásdoboznak
  • Minőségi Optimo kialakítás
  • Modern design
  • A tornára is gondoltunk

Rengeteg hely

A Nexo Knights Optimo táska tetején található egy tépőzáras hajtóka, amelynek a tetején van egy speciális tolltartó zseb és egy nagyobb cipzáras zseb, ezutóbbi tökéletes A4-es papírok és könyvek tárolására. A nehezebb tárgyaknak is van egy rekesz, amely a hátsó részen lett elhelyezve, így biztosítva az egyenletes súlyelosztást. Az uzsonna tárolására az elülső hőtartó zseb szolgál, az innivalót pedig az oldalsó, hálós zsebekbe rakhatjuk. A hátizsák blesejében található még egy névtábla és egy kulcstartó.

Minőségi kialakítás

A LEGO táska alsó része rendkívül tartós műanyagból készült, amely védi a táska alját és sarkait a sérülések és a szennyeződés ellen. A kemény aljnak köszönhetően a hátizsák megtartja a formáját kinyitott állapotban is. A táska tetején egy erősített fogantyú található, kézben szállításra. A vállpántokon elhelyezett fényvisszaverő elemeknek köszönhetően a szülők nagyobb biztonságban érezhetik gyermekeiket. 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LEGO Nexo Knights Optimo iskolatáska - 2 részes Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO Nexo Knights Optimo - 2 dílný set. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LEGO Nexo Knights Optimo - 2 dílný set. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO Nexo Knights Optimo - 2 dílný set. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO Nexo Knights Optimo - 2 dílný set.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ