LEITZ RECYCLE A4, 20 zseb, fekete

Termékkatalógus
LEITZ RECYCLE A4, 20 zseb, fekete
Iratrendező mappa - A4, műanyag, irattartó, elválasztókkal, tárolókapacitás 40 lap, nem zárható, fekete kivitel
Kód:  LTZ219a Termékszám:  46760095 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

LEITZ RECYCLE A4, 20 zseb, fekete

Leitz Recycle


Neves német márka 1871 óta tartó hagyománnyal

A KÖRNYEZETBARÁT LEITZ ÚJRAHASZNOSÍTOTT IRODASZEREK VÁLASZTÉKA

A Leitz Recycle termékcsalád új környezetbarát termékeivel nemcsak a munkakörnyezetét teheti kellemesebbé, hanem hozzájárulhat bolygónk környezetének javításához is. A termékcsalád minden terméke klíma semleges, 100%-ban újrahasznosítható és nagy százalékban újrahasznosított anyagokból készül. A környezetbarát termékcsalád kifejlesztésekor nemcsak a Leitz írószerek időtálló és funkcionális kialakítására, hanem a termékek minőségére is hangsúlyt fektettek. Biztos lehet benne, hogy az ebből a termékcsaládból származó termékek jól fognak mutatni az asztalán, és sokáig kitartanak. Ezenkívül újrahasznosítható öko csomagolásban szállítjuk őket.

Leitz Recycle

A Leitz Recycle termékcsalád elnyerte a rangos Red Dot 2021 díjat.

Leitz Recycle
Leitz Recycle
Leitz Recycle
Leitz Recycle
Leitz Recycle
Leitz Recycle
Leitz Recycle
Leitz Recycle
Leitz Recycle
Leitz Recycle
Leitz Recycle
Leitz Recycle

Leitz Recycle környezetbarát írószerek

Környezetbarát papír lyukasztó Leitz NeXXt Recycle

Környezetbarát papír lyukasztó Leitz NeXXt Recycle

Az első osztályú, nagy teljesítményű Leitz papírlyukasztó egyszerre akár 30 lapot is lyukaszt (80 g/m2), és ideális mindennapi használatra az irodában, az iskolában vagy otthon. A lyukasztó a szabadalmaztatott ergonomikus markolatának és a rendkívül éles lyukasztószegmenseknek köszönhetően könnyen használható. Az egyértelműen és pontosan megjelölt formátumokkal ellátott rögzített vezetősín biztosítja a papír ideális igazítását. A Leitz Recycle lyukasztó könnyen kiüríthető a csuklós hulladékdoboz segítségével. Ez a nagy teljesítményű prémium lyukasztó 45%-ban újrahasznosított műanyagból készült. CO2-semleges és 100%-ban újrahasznosítható - teljesen szétszerelhető a különböző típusú anyagok szétválasztásához. 10 év garancia és GS (biztonsági garancia) tanúsítvány. Fekete. Made in Germany.

Leitz 180° Recycle környezetbarát mappák és mappák

A prémium minőségű, újrahasznosítható kartonok 350 (52 mm gerincszélesség) vagy 600 (80 mm gerincszélesség) A4-es papírlap (80 g/m2) befogadására alkalmasak. Ideálisak irodai, iskolai vagy otthoni használatra. Az egyedülálló szabadalmaztatott mechanizmus lehetővé teszi, hogy a kar 180°-ban nyissa ki a mappát, így a kar egyáltalán nem akadályozza a dokumentumok iktatását, sőt mindkét oldalon lehetővé teszi az iktatást. Az egyedülálló Leitz 180°-os mechanika 50%-kal szélesebb nyitást és 20%-kal gyorsabb irattározást tesz lehetővé a dokumentumok iktatásához, mint a hagyományos karos irattartók. A Leitz Recycle kötőanyagok 100%-ban újrahasznosítható anyagokból készülnek, és szén-dioxid-semlegesek. A karmechanizmusra 5 év garanciát vállalnak, valamint FSC- és Kék Angyal-tanúsítvánnyal rendelkeznek.

Leitz NeXXt Recycle környezetbarát papír tűzőgép

Újrahasznosított műanyagból készült, erőteljes, prémium kategóriás papír tűzőgép mindennapi használatra. A szabadalmaztatott Direct Impact technológia tökéletes tűzést biztosít. Ez a kiváló minőségű és tartós tűzőgép tökéletesen kiegészíti a Leitz Recycle ökológiai termékcsalád többi termékét, és többszöri használatra készült. Tűzőkapacitás: 30 lap (80 g/m2). Leitz Power Performance P3 (24/6, 26/6) készülékhez tervezve, egy doboz vezetéket tartalmaz. Forgatható üllő a tűzés típusának megváltoztatásához és praktikus integrált huzaleltávolító. 10 év garancia és GS (biztonsági garancia) tanúsítvány.

Leitz Recycle környezetbarát zsebek és mappák, iratborítók és euroborítók

Ezek a prémium minőségű A4, A4+ és A3 polietilén zsebek és mappák/eurohüvelyek ideálisak iktatásra, archiválásra, a dokumentumok mozgó védelmére és a dokumentumok rendszerezésére az irodában, az iskolában vagy otthon. A zsebek vastagsága 100 mikron, így elég erősek ahhoz, hogy hosszú ideig épségben tartsák a dokumentumokat. Az átlátszó csomagolás 90%-ban újrahasznosított műanyagból készül, 100%-ban újrahasznosítható és CO2-semleges. A tartós, nem mérgező, savmentes műanyag biztosítja az újrafelhasználhatóságot és megakadályozza a papír sárgulását. A belső mikrofilm megakadályozza, hogy a szöveg a műanyag zsebre nyomtatódjon. A zsebek 11 lyukkal többszörösen perforáltak, így karos vagy gyűrűs iratgyűjtőkben és mappákban használhatók. A környezetbarát mappák és euro dokumentumborítók a Kék Angyal és az UL által tanúsítottak.

Környezetbarát kartonpapírpapír Leitz Recycle

A környezetbarát kartontermékek kínálatában talál kartonpapír mappákat iratgyűjtővel, háromlapos mappákat, gumiszalaggal ellátott iratmappákat vagy spirálkapoccsal ellátott iratmappákat. A kartonpapír mappák akár 250 A4-es lap befogadására is alkalmasak. A kartontermékeket környezetbarát akasztótáblák is kiegészítik, amelyek bővíthető kapacitásuknak köszönhetően akár 300 A4-es lap befogadására is alkalmasak. A termékcsaládot ökológiai kartonból készült, 6 vagy 12 osztólappal ellátott válogatókönyvek egészítik ki. A kartontermékek 100%-ban újrahasznosítható kartonból készülnek, és CO2-semlegesek. Ideális mindennapi használatra az irodában, az iskolában, otthon vagy útközben. Minden termék tökéletesen kiegészíti a Recycle termékcsalád többi környezetbarát termékét, prémium minőségűek és tartósak. Környezetvédelmi tanúsítás Kék Angyal.

Leitz Recycle környezetbarát műanyag írószerek a dokumentumok rendszerezéséhez

Rendezze rendezetten az összes dokumentumot az íróasztalán vagy a polcán. Iktassa dokumentumait a környezetbarát, három patentos mappában (150 A4-es lapra), az aktatáskában és iratdobozban (250 A4-es lapra), a katalóguskönyvben (20-40 zsebbel) vagy az elegáns fekete iratborítékban (60 A4-es lapra). Rendezd őket rendezetten, színes elválasztók vagy indexek segítségével (numerikus és betűrendben), majd tárold a dokumentumokat egy iratgyűjtőben vagy magazintartóban. A Leitz Recycle termékek széles választéka szinte korlátlan lehetőséget biztosít neked a dokumentumok rendszerezésében. A termékek újrahasznosított műanyagból készülnek és CO2-semlegesek. A Kék Angyal címkével is rendelkeznek. 

Leitz Recycle
Környezetbarát papír lyukasztó Leitz NeXXt Recycle

Környezetbarát csomagolás

A Leitz Recycle környezetbarát termékcsalád termékei kiváló minőségű anyagokból készülnek, és hosszú élettartamra tervezték őket, így több éven keresztül többször is használhatod őket. A csomagolás is környezetbarát. 100%-ban újrahasznosított papírból és kartonból készül, vagy műanyagot használnak, amely 70%-ban újrahasznosított anyagból készül. A műanyag csomagolóanyagok esetében csak a szükséges mennyiséget használják fel. A Leitz Recycle termékek minden csomagolóanyaga 100%-ban újrahasznosítható, mivel nem különböző anyagok keverékéből készülnek. Ezek egyfajú anyagok. 

BIZONYÍTOTT MINŐSÉG: tanúsítványaink a Te biztonságod és a fenntarthatóság ígéretét jelentik! 

Leitz Recycle

ClimatePartner tanúsítvány

A Leitz Recycle termékcsalád minden irodaszerét CO2-semleges termékként (klímasemleges vagy szén-dioxid-semleges) tanúsítják a Climate Partner vezető szakértőivel szoros együttműködésben. A Leitz Recycle írószerek gyártása során a szén-dioxid-kibocsátás a szükséges minimumra csökken. A fennmaradó CO2-kibocsátást tanúsított projektekbe történő befektetéssel teljes mértékben kompenzáljuk. A Leitz Recycle környezetbarát irodaszerek vásárlásával Ön is hozzájárul a globális felmelegedés elleni küzdelemhez.

Der Blaue Engel - A kék angyal

A legtöbb Leitz Recycle irodaszer megkapta a Kék Angyal címkét. A Kék Angyal a legrégebbi környezetvédelmi címke.
A díjat olyan termékek és szolgáltatások kapják, amelyek minden szempontból környezetbarátok, ugyanakkor megfelelnek az egészségügyi és biztonsági előírásoknak.

Leitz Recycle

Leitz Recycle

UL - tanúsító szervezet

A Leitz Recycle környezetbarát zsebek és mappák az Underwriters Laboratories független tanúsító cég UL-tanúsítványával rendelkeznek. Az UL tanúsítvány megerősíti a termékek újrahasznosított tartalmát, amely eléri a legalább 90%-ot. Az 1894-ben alapított vállalat az egyik legmegbízhatóbb tanúsítványt nyújtja a termékfejlesztés és a biztonság területén. Így biztos lehet benne, hogy ezek a biotermékek valóban olyan biotermékek, mint amilyennek állítjuk.


A Leitz 1871 óta a csúcsminőség, a tartósság és az elegáns design szinonimája. A neves német márka minden egyes termékét nagy pontossággal tervezték, és a legjobb anyagokból készülnek. A Leitz a minőséget képviseli, ezért a kiválasztott termékekre kiterjesztett garanciát biztosít.

Leitz Recycle

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!
Típus
Irattartó Kész!
Tulajdonságok
Elválasztókkal Kész!
Formátum
A4 Kész!
Kapacitás
40 lap Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Tulajdonságok

Típus
Irattartó Kész!
Tulajdonságok
Elválasztókkal Kész!
Formátum
A4 Kész!
Kapacitás
40 lap Kész!
Anyag
Műanyag Kész!
Záródás
Nem zárható Kész!

Csomagolás

A csomagban lévő darabok száma
1 db Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LEITZ RECYCLE A4, 20 zseb, fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEITZ RECYCLE A4, 20 kapes, černá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LEITZ RECYCLE A4, 20 vreciek, čierna.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ