LEITZ RECYCLE A4, 40 zseb, fekete

Termékkatalógus
LEITZ RECYCLE A4, 40 zseb, fekete
Iratrendező mappa - A4, műanyag, irattartó, elválasztókkal, tárolókapacitás 80 lap, nem zárható, fekete kivitel
Kód:  LTZ220a Termékszám:  46770095 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

LEITZ RECYCLE A4, 40 zseb, fekete

Leitz Recycle


Neves német márka 1871 óta tartó hagyománnyal

A LEITZ RECYCLE  IRODASZEREK KÖRNYEZETBARÁT SOROZATA

A Leitz Recycle termékcsalád új környezetbarát termékeivel nemcsak a munkakörnyezetedet teheted kellemesebbé, hanem egyúttal hozzájárulhatsz bolygónk környezetének javításához is. A termékcsalád minden terméke klímasemleges, 100%-ban újrahasznosítható, és nagy százalékban újrahasznosított anyagokból készül. E környezetbarát termékcsalád fejlesztése során nemcsak a Leitz irodaszerek jól bevált ésfunkcionális formatervezésére, hanem a termékek minőségére is hangsúlyt fektettek. Biztos lehetsz benne, hogy az ebből a termékcsaládból származó termékek jól fognak mutatni az asztalodon, és sokáig kitartanak. Ezenkívül újrahasznosítható ökocsomagolásban szállítjuk őket.

Leitz Recycle

A Leitz Recycle termékcsalád elnyerte tervezéséért a rangos Red Dot 2021 díjat.

Leitz Recycle
Leitz Recycle
Leitz Recycle
Leitz Recycle
Leitz Recycle
Leitz Recycle
Leitz Recycle
Leitz Recycle
Leitz Recycle
Leitz Recycle
Leitz Recycle
Leitz Recycle

Leitz Recycle környezetbarát irodai kellékek

Környezetbarát papír lyukasztó Leitz NeXXt Recycle

Környezetbarát papír lyukasztó Leitz NeXXt Recycle

Az első osztályú, nagy teljesítményű Leitz papírlyukasztó egyszerre akár 30 lapot is átlyukaszt (80 g/m2), és ideális mindennapi irodai, iskolai vagy otthoni használatra. A lyukasztó a szabadalmaztatott ergonomikus markolatnak és a rendkívül éles lyukasztószegmenseknek köszönhetően könnyen használható. A szilárdan rögzített vezetősín egyértelműen és pontosan megjelöltformátumokkal biztosítja a papír ideális igazítását. A Leitz Recycle  lyukasztógép könnyen üríthető a csuklós hulladékgyűjtő doboz segítségével. Ez a nagy teljesítményű prémium lyukasztó 45%-ban újrahasznosított műanyagból készült. CO2-semleges és 100%-ban újrahasznosítható - teljesen szétszerelhető a különböző típusú anyagok szétválasztásához. 10 év garancia ésGS (biztonsági garancia) tanúsítvány. Fekete színű. Németországban gyártott.

Leitz 180° Recycle környezetbarát irattartók és mappák

A prémium minőségű, újrahasznosítható irattartó dossziék 350 (52 mm hátszélesség) vagy 600 (80 mm hátszélesség) A4-es papírlap (80 g/m2) befogadására alkalmasak. Ideálisak irodai, iskolai vagy otthoni használatra. Az egyedülálló szabadalmaztatott mechanizmus lehetővé teszi a tárkar 180°-os nyitását, így a kar egyáltalán nem akadályozza a dokumentumokiktatását, sőt mindkét oldalon lehetővé teszi az iktatást. Az egyedülálló Leitz 180°-os mechanika 50%-kal szélesebb nyitást és 20%-kal gyorsabb irattározást tesz lehetővé a dokumentumok iktatásához, mint a hagyományos karos iratgyűjtők. A Leitz Recycle irattartók 100%-ban újrahasznosítható anyagokból készülnek, és széndioxid-semlegesek. A karmechanizmusra 5 évgaranciát vállalnak, valamint FSC és Kék Angyal minősítéssel rendelkeznek.

Leitz NeXXt Recycle környezetbarát papír tűzőgép

Újrahasznosított műanyagból készült, erőteljes, prémium kategóriás papír tűzőgép mindennapi használatra. A szabadalmaztatott Direct Impact technológia tökéletes tűzést biztosít. Ez a kiváló minőségű és tartós tűzőgép tökéletesen kiegészíti a Leitz Recycle környezetbarát termékcsalád többi termékét, és többszöri használatra készült. Tűzőkapacitás: 30 lap (80 g/m2). LeitzPower Performance P3 (24/6, 26/6) vezetékekhez tervezve, a csomag egy doboz vezetéket tartalmaz. Forgatható üllő a tűzési típus megváltoztatásához és praktikus integrált huzaleltávolító. 10 év garancia és GS (biztonsági garancia) tanúsítvány.

Leitz Recycle környezetbarát zsebek és mappák, iratborítók és euroborítók

Ezek a prémium minőségű A4, A4+ és A3 polietilén zsebek és mappák/europackek ideálisak iktatásra, archiválásra, a dokumentumok menet közbeni védelmére és a dokumentumok rendszerezésére az irodában, iskolában vagy otthon. A zsebek vastagsága 100 mikron, így elég erősek ahhoz, hogy hosszú ideig sértetlenül tartsák a dokumentumokat. Az átlátszó borítók 90%-banújrahasznosított műanyagból készülnek, 100%-ban újrahasznosíthatóak és CO2-semlegesek. A tartós, nem mérgező, savmentes műanyag biztosítja az újrafelhasználhatóságot és megakadályozza a papír sárgulását. A belső mikrofilm megakadályozza, hogy a szöveg a műanyagról a zsebre kerüljön. A zsebek 11 lyukkal többszörösen perforáltak, így karos vagy gyűrűs iratgyűjtőkben ésmappákban használhatók. A környezetbarát mappák és europackek a Kék Angyal és az UL által tanúsítottak.

Leitz Recycle környezetbarát karton irodaszerek

A környezetbarát kartontermékek kínálatában találsz kartonpapír mappákat iratgyűjtővel, háromlapos mappákat, gumiszalaggal ellátott iratmappákat vagy spirálkapoccsal ellátott iratmappákat. A kartonpapír mappák akár 250 A4-es lap befogadására is alkalmasak. A kartontermékeket környezetbarát felakasztható táblák is kiegészítik, amelyek bővíthető kapacitásuknak köszönhetően akár300 A4-es lap befogadására is alkalmasak. A sorozatot  6 vagy 12 osztólappal ellátott, ökológiai kartonból készült válogatókönyvek teszik teljessé. A kartontermékek 100%-ban újrahasznosítható kartonból készülnek, és CO2-semlegesek. Ideálisak mindennapi használatra az irodában, az iskolában, otthon vagy útközben. Minden termék tökéletesen kiegészíti a Recycle termékcsalád többikörnyezetbarát termékét, prémium minőségűek és tartósak.Környezetvédelmi tanúsítás Kék Angyal.

Leitz Recycle környezetbarát műanyag irodaszerek a dokumentumok rendszerezéséhez

Rendezd el az összes dokumentumot az íróasztalodon vagy a polcodon. Iktasd dokumentumaidat a környezetbarát, három patentos mappában (150 A4-es lapra), az aktatáskában és irattartó dobozban (250 A4-es lapra), a katalóguskönyvben (20-40 zsebbel) vagy az elegáns fekete iratboríttóban (60 A4-es lapra). Rendezd el őket áttekinthetően, színmegkülönböztető vagy indexeksegítségével. (numerikus és betűrendben), majd tárold a dokumentumokat egy iratgyűjtőben vagy magazintartóban. A Leitz Recycle termékek széles választéka szinte korlátlan lehetőséget biztosít a dokumentumok rendszerezésében. A termékek újrahasznosított műanyagból készülnek és CO2-semlegesek. A Kék Angyal tanúsítvánnyal is rendelkeznek.

Leitz Recycle
Környezetbarát papír lyukasztó Leitz NeXXt Recycle

Környezetbarát csomagolás

A Leitz Recycle környezetbarát termékcsalád termékei kiváló minőségű anyagokból készülnek, és hosszú élettartamra tervezték őket, így több éven keresztül ismételten használhatod őket. A csomagolás is környezetbarát. 100%-ban újrahasznosított papírból és kartonból készül, vagy műanyagot használnak, amely 70%-ban újrahasznosított anyagból készül. Műanyagcsomagolóanyagoknál csak a szükséges mennyiséget használják fel. A Leitz Recycle termékek minden csomagolóanyaga 100%-ban újrahasznosítható, mivel nem különböző anyagok keverékéből készülnek. Ezek egy és ugyanazon fajtájú anyagok.

BIZONYÍTOTT MINŐSÉG: tanúsítványaink a TE biztonságodat és a fenntarthatóság ígéretét jelentik!

Leitz Recycle

ClimatePartner tanúsítvány

A Leitz Recycle termékcsalád minden irodaszerét CO2-semleges termékként (klímasemleges vagy szén-dioxid-semleges) tanúsítják a Climate Partner vezető szakértőivel szoros együttműködésben. A Leitz Recycle írószerek gyártása során a szén-dioxid-kibocsátás a szükséges minimumra csökken. A fennmaradó CO2-kibocsátást teljes mértékben ellensúlyozzuk a következő beruházásokrévén tanúsított projektekben. A Leitz Recycle környezetbarát irodaszerek vásárlásával hozzájárulsz a globális felmelegedés elleni küzdelemhez.

Der Blaue Engel - A kék angyal

A legtöbb Leitz Recycle irodaszer megkapta a Kék Angyal címkét. A Kék Angyal a legrégebbi környezetvédelmi címke.
A díjat olyan termékek és szolgáltatások kapják, amelyek minden szempontból környezetbarátok, ugyanakkor megfelelnek az egészségügyi és biztonsági előírásoknak.

Leitz Recycle

Leitz Recycle

UL - tanúsító szervezet

A Leitz Recycle környezetbarát zsebek és mappák az Underwriters Laboratories független tanúsító cég UL-tanúsítványával rendelkeznek. Az UL tanúsítvány megerősíti a termékek újrahasznosított tartalmát, amely eléri a legalább 90%-ot. Az 1894-ben alapított vállalat az egyik legmegbízhatóbb tanúsítványt nyújtja a termékfejlesztés és a biztonság területén. Így biztos lehetszbenne, hogy ezek a biotermékek valóban olyan biotermékek, mint amilyennek állítjuk.


A Leitz 1871 óta a csúcsminőség, a tartósság és az elegáns formatervezés szinonimája. A neves német márka minden egyes termékét nagy pontossággal tervezik, és a legjobb anyagokból készülnek. A Leitz a minőséget képviseli, ezért a kiválasztott termékekre kiterjesztett garanciát biztosít.

Leitz Recycle

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!
Típus
Irattartó Kész!
Tulajdonságok
Elválasztókkal Kész!
Formátum
A4 Kész!
Kapacitás
80 lap Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Tulajdonságok

Típus
Irattartó Kész!
Tulajdonságok
Elválasztókkal Kész!
Formátum
A4 Kész!
Kapacitás
80 lap Kész!
Anyag
Műanyag Kész!
Záródás
Nem zárható Kész!

Csomagolás

A csomagban lévő darabok száma
1 db Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LEITZ RECYCLE A4, 40 zseb, fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEITZ RECYCLE A4, 40 kapes, černá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LEITZ RECYCLE A4, 40 vreciek, čierna. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEITZ RECYCLE A4 Dokumentenmappe - 40 Taschen - schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEITZ RECYCLE A4 Dokumentenmappe - 40 Taschen - schwarz.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ