AP+ nový vizuál Shop roku

Lenovo Mod Pen

Termékkatalógus
Lenovo Mod Pen
Érintőceruza - notebook, aktív, 4096 nyomáspont, hegy vastagsága 4 mm, hegy anyaga gumi, nyomásérzékelés, programozható gomb és töltésjelző, akkumulátor üzemideje 332 óra, hossza 154,9 mm, átmérő 10,35 mm, tömege 16,2 g
Kód:  NT486s2m8 Termékszám:  4X81B07782 Gyártó honlapja:

Lenovo Mod Pen

Szeretnéd hatékonyabbá tenni az érintőképernyős eszközzel való munkát azáltal, hogy kényelmesen tudsz írni vagy rajzolni? Ez a hasznos Lenovo stylus nem képes multi-touch gesztusok végrehajtására, viszont egy ujjhoz képest sokkal pontosabb. Aktív technológiájának köszönhetően olyan további funkciókat is biztosít, mint pl. nyomásérzékelés, programozható gomb és töltésjelző, így nemcsak egy érintős eszköz vezérlését teszi lehetővé, hanem elektronikus dokumentumok aláírását, grafikai munkákat és egyéb műveleteket is. Beépített akkumulátorral működik, amelynek maximális kapacitása 332 óra. Az akkumulátor állapotáról a töltésjelző tájékoztat. Ezen Lenovo érintőceruza precíz és egyszerű módot kínál az érintőképernyőn való munkához.

Érintőceruza Lenovo Mod Pen Képernyő
Érintőceruza Lenovo Mod Pen Lifestyle

A hasznos Lenovo Mod Pen érintőceruza kulcsfontosságú jellemzői

  • A célszerű Lenovo aktív stylus pontosabb irányítást biztosít az érintőképernyős eszköz felett, mint az ujjal történő vezérlés
  • Beépített akkumulátorral látták el, amelynek üzemideje akár 332 óra
  • A töltésjelző tájékoztat az akkumulátor töltöttségi szintjéről
  • Ez egy notebook kiegészítésére készült érintőceruza
  • Android és Windows operációs rendszert kezel
  • A nagyszerű 4096 nyomáspont minőségi munkavégzést biztosít
  • A hegy előállításához használt anyag: gumi
  • A hegy vastagsága: 4 mm
  • A kifejtett nyomásnak megfelelően éred el a kívánt vonalvastagságot
  • Értékelni fogod a programozható gombot is
  • A praktikus Lenovo stylus mérete: 154,9 × 10,35 mm (hossz × átmérő)
  • Tömege: 16,2 g

Lenovo érintőceruza - kényelmesebb munkavégzés

Ez a nagyszerű Lenovo érintőceruza notebook típusú kapacitív képernyős eszközökkel kompatibilis, és tökéletesen utánozza a klasszikus papíron való munkát. Android és Windows operációs rendszerrel kompatibilis. A nagyszerű 4096 nyomáspont a legfinomabb érintést is érzékeli, így lehetővé teszi a precíz munkavégzést. Az érintőceruza hegyének anyaga gumi. A puha gumi hegy még az igényes szakembereket is kielégíti, mivel könnyedén csúszik a kijelzőn. A toll hegye 4 mm vastag.

Érintőceruza Lenovo Mod Pen Lifestyle
Érintőceruza Lenovo Mod Pen Lifestyle

Légy produktív útközben is a kompakt méretnek köszönhetően

A praktikus Lenovo érintőceruzával értékelni fogod a kijelző kényelmes és intuitív kezelését. Az érintőtoll reagál a nyomásra, amit kifejtesz, amikor írsz vagy rajzolsz. Ez lehetővé teszi a vonalvastagság kezelését. A toll gyengéd érintése vékony vonalat eredményez, egy erős nyomás pedig vastag vonalat hoz létre. A programozható gombnak köszönhetően az érintőceruzát igényeidhez igazíthatod. Ezen Lenovo érintőceruza mérete: 154,9 × 10,35 mm (hossz × átmérő). A termék tömege 16,2 g.

Kompatibilis tablet márkák:

Lenovo

Paraméterek

Készülék
Laptophoz Kész!
Kompatibilitás
Android, Windows Kész!
Tablet márka
Lenovo Kész!
Technológia
Aktív Kész!
Nyomáspontok száma
4 096 Kész!

Rendeltetés

Készülék
Laptophoz Kész!
Kompatibilitás
Android, Windows Kész!
Tablet márka
Lenovo Kész!

Hegy

Technológia
Aktív Kész!
Nyomáspontok száma
4 096 Kész!
Anyag
Gumi Kész!
Vastagság
4 mm Kész!

Tulajdonságok

Funkciók
Nyomásérzékelés, Programozható gomb, Töltésjelző Kész!
Akkumulátor üzemideje
332 óra Kész!

Méret & súly

Hossz
154,9 mm Kész!
Átmérő
10,35 mm Kész!
Súly
16,2 g Kész!
Több paraméter

A Lenovo a legnagyobb számítógépgyártó cég. A Hong Kong-i központú céget 1984-ben alapították Legend néven. Később Legend Novo-ra keresztekték át ("új legenda"), röviden Lenovo. 2005-ben átvette az IBM számítógép divízióját, amellyel a világ legnagyobb számítógépgártójává vált.

Hasonlóan ambiciózus terve van a mobiltelefonok terén is - 2014-ben átvette a Motorola mobiltelefon divízióját, a Mobility-t. A cég portfóliójába továbbá tabletek, szerverek, monitorok, televíziók vagy például tárhelyegységek tartoznak. A Lenovo termékei ötvözik a minőséget a kedvező árral, így minden vásárlónak kiváló választás lehet.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Lenovo Mod Pen Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lenovo Mod Pen. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Lenovo Mod Pen. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Lenovo Mod Pen. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Lenovo Mod Pen.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ