Rapture Shop roku

Lenovo Yoga C930-13IKB Mica

Termékkatalógus
Lenovo Yoga C930-13IKB Mica
Tablet PC - Intel Core i5 8250U Kaby Lake Refresh, 13.9" multi-touch 1920x1080 IPS, 8GB DDR4 RAM, Intel UHD Graphics 620, 256GB M.2 PCIe NVMe SSD, WiFi 802.11ac, Bluetooth 4.1, HD webkamera, USB-C 3.1 Gen 2, USB 3.1 Gen 1, háttérvilágítású billentyűzet, ujjlenyomat-olvasó, Active Pen, 60 Wh-s akkumulátor, Windows 10 Home 64 bit
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Kód:  NT302q4w5k Termékszám:  81C4004UHV Gyártó honlapja:

Lenovo Yoga C930-13IKB Mica

Az érintőképernyős laptop praktikus megoldás, ha éppen egyetlen gépet szeretnél házi feladatok írására és játszásra. Ezen eszközök technikai paraméterei sokban különböznek, ezért minden modell valami másban jó. Ez a tablet és laptop keverék egy különleges forgócsuklóval rendelkezik, amely nagy mozgásteret biztosít a kijelzőnek. Így használható laptopként és tablet módban is. A(z) Lenovo Yoga C930-13IKB Mica egyszerűen összecsukható úgy is, hogy a billentyűzet állványként funkcionáljon.

Hogy milyen paraméterekkel rendelkezik a(z) Lenovo Yoga C930-13IKB Mica érintőképernyős laptop monitorja?

A tablet PC kijelzőjének képátlója 13,9 ". A 14" vagy kisebb képátlójú monitor leginkább a kompakt és hordozható modellekre jellemző. Ez az eszköz ráadásul érintőképernyős, így használható egér nélkül is.

A(z) Lenovo Yoga C930-13IKB Mica érintőképernyős laptop processzora és teljesítménye

A processzor minden kimagasló notebook alapja. Sokkal fontosabb a processzor modellje, mint kizárólag az ereje, amit a magok száma és órajele jelez. Az Intel nagyszerű és kézzel fogható besorolást hozott össze. Processzorait a leggyengébbtől a legerősebbig számmal jelöli: Core i3-tól egészen i9-ig. A Pentium egy gyengébb modellsorozat, a Celeron pedig még kisebb teljesítménnyel bír. Az Intel Atom egy különálló sorozat, amelyet leginkább tabletekhez gyártanak. Nagyon hasonló tipológiát kínál az AMD. A Ryzen 9, 7, 5 és 3 chipek állnak a legfelső szinten, amelyek le fogják váltani az előző generáció - A12, A10, A8, A4 processzorait. Az AMD E sorozata pedig kifejezetten mobil eszközökbe kerül. A magasabb szám nagyobb teljesítményt jelöl. Az ún. Thermal Design Power (TDP) a processzor fogyasztása, amelyet a lehető legnagyobb teljesítmény mellett képes leadni. A szám egy plusz információ a processzor teljesítményének megállapításához. A laptopok legtöbbje 25 W érték alatt marad, nagyobb számokat elsősorban a játékra tervezett laptopoknál láthatunk.

A videokártyák (GPU) hierarchiája hasonló alapelvekre épül. A dedikált videokártyák általában nagyobb teljesítménnyel bírnak, mint a processzorba építettek. Az újabb CPU-k erősebbek, mint a régebbiek. A RAM kapacitása a videokártya teljesítményének központi attribútuma. Filmezéshez és böngészéshez elégséges 2 GB memória. Ha gyakrabban játszol FPS játékokat, akkor a minimum a 4 GB. Megrögzött gamerek számára 6 GB, vagy annál nagyobb kapacitás az abszolút minimum.

A(z) Lenovo Yoga C930-13IKB Mica notebook/tablet merevlemez és memória kapacitása

A RAM-ok mennyiségét a jövőbeni felhasználás alapján válaszd meg. A legegyszerűbb notebookok/tabletek 2 GB memóriával rendelkeznek. 4 GB RAM a nem túl drága számítógépek jellemzője, de ha nem csak alapvető programokhoz szeretnéd használni akkor olyan hibrid notebookot vegyél, amelyben van legalább 8 GB RAM. Adataidat SSD, SSHD, HDD vagy HDD + SSD merevlemezen raktározhatod. Az SSD rövidítés azt jelenti Solid State Drive - magyarul, flash memórián alapuló meghajtó. Lényegesen gyorsabb és tartósabb, mint a normál merevlemezek. A HDD jelenti a hagyományos winchestert forgó mágneslemezekkel. Az SSHD az előző típusok kombinált használata csak annyi különbséggel, hogy az SSD rész a HDD modulhoz viszonyítva jóval kisebb. HDD + SSD meghajtó leggyakrabban olyan számítógépeknél használható, amelyek két HDD interfésszel rendelkeznek. Az elsődleges SSD a második pedig a klasszikus HDD. A csomagolás tartalma: Háttérvilágítású billentyűzet, Ujjlenyomat-leolvasó, Érintőképernyő, Windows INK és Operációs rendszer.

Paraméterek

SSD kapacitás
256 GB (0,26 TB) Kész!
RAM memória mérete
8 GB Kész!
Processzor modell szám
Intel Core i5 8250U Kaby Lake R Kész!
Processzor frekvencia
1,6 GHz (1 600 MHz) Kész!
Tárhely típusa
SSD Kész!
Kijelző mérete
13,9" Kész!
Tárolókapacitás (HDD + SSD)
256 GB Kész!

Processzor

Processzor típusa
Intel Core i5 Kész!
Processzor modell szám
Intel Core i5 8250U Kaby Lake R Kész!
Processzormagok száma
4 × Kész!
Processzor frekvencia
1,6 GHz (1 600 MHz) Kész!
Core boost frekvencia
4,1 GHz (4 100 MHz) Kész!
Cache Processzor
6 MB Kész!

Rendszermemória

RAM memória mérete
8 GB Kész!
Memória frekvencia
2 400 MHz (2,4 GHz) Kész!

GPU márka/modell

Grafikus kártya márkája
Intel Kész!
Videókártya modell
UHD Graphics 620 Kész!

Operációs rendszer

Operációs rendszer
Windows 10 Home Kész!

Merevlemez

Tárhely típusa
SSD Kész!
Tárolókapacitás (HDD + SSD)
256 GB Kész!
SSD kapacitás
256 GB (0,26 TB) Kész!

Akkumulátor

Cellák száma
Kész!
Akkumulátor üzemidő
14,5 óra Kész!

Kialakítás

Üzemmód
Átalakítható Kész!

Tömeg

Tömeg
1,38 kg Kész!

Méretek

Szélesség
322 mm Kész!
Maximális magasság
15 mm Kész!
Mélység
227 mm Kész!

Billentyűzet kiosztás

Billentyűzet kiosztás
Magyar Kész!
Több paraméter

A Lenovo a legnagyobb számítógépgyártó cég. A Hong Kong-i központú céget 1984-ben alapították Legend néven. Később Legend Novo-ra keresztekték át ("új legenda"), röviden Lenovo. 2005-ben átvette az IBM számítógép divízióját, amellyel a világ legnagyobb számítógépgártójává vált.

Hasonlóan ambiciózus terve van a mobiltelefonok terén is - 2014-ben átvette a Motorola mobiltelefon divízióját, a Mobility-t. A cég portfóliójába továbbá tabletek, szerverek, monitorok, televíziók vagy például tárhelyegységek tartoznak. A Lenovo termékei ötvözik a minőséget a kedvező árral, így minden vásárlónak kiváló választás lehet.

Megjegyzés:
» További SSD laptopok

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Lenovo Yoga C930-13IKB Mica
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ