Lépésről lépésre - virágos hátizsák LED világítással

Termékkatalógus
Lépésről lépésre - virágos hátizsák LED világítással
5 1 értékelés
Iskolatáska - tartalmaz egy teljesen felszerelt ceruzatartót, egy tolltartót, táskát, pénztárcát, tornazsákot
Kód:  GR421x Termékszám:  4047443139245

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Lépésről lépésre - virágos hátizsák LED világítással Megszűnt

Lépésről lépésre - virágos hátizsák LED világítással

Gyönyörű virág motívumokkal minden kis iskolás lány örömére készült. A készlet tartalmaz mindent amire gyermekének szüksége lesz az iskolában - egy hátizsák LED megvilágítással, felszerelt ceruzatartó, tolltartó, tárca és tornazsák, ráadásként pedig mint egy ingyenes bónusz töltő négy darab NiMH AA elem.

Nagyon kényelmes hátizsák LED megvilágítással biztosítja a gyermekek nagyobb biztonságát. A LED-megvilágítás akár mint egy állandó fény is használható,csakúgy mint a lassan vagy gyorsan villogó módjaiban. Három darab AA elemmel működik, amik egy biztonságosan lezárható foglalatban helyezkednek el. A táskában belül található egy speciális zseb ennek a foglalatnak a tárolására. A gomb, amivel aktiválható a LED-es világítás a táska pántján található. A hátizsák alumínium kerettel rendelkezik, ergonómikus kialakítású háttal és kényelmes párnázással lélegző anyagból. Természetesen a vállpántok állíthatóak, megerősített szövet fogantyúval rendelkezik és alsó lábacskákkal a hátizsák aljának védelmére a szennyeződéstől és nedvességtől. A hátizsák rendelkezik ezen kivül egy kulccsal nyitható zárral és egy praktikus külön álló elülső rekesszel a hideg vagy akár forró élelmiszereknek.

A ceruzatartó fel van szerelve Lyra design ceruzákkal és az egyéb szükséges iskolai felszerelésekkel. Pontosabban, 7 vastag zsírkréta törhetetlen keménységgel, 12 vékony zsírkréta, ceruza, egyenes vonalzó, háromszög vonalzó, radír, kétlyukú ceruzahegyező és egy órarend. Cipzárral zárható.

A tolltartót iskolai szerek tárolására tervezték, mint tollak, ceruzák, ollók stb. Cipzárral zárható.

Pénztárca rendelkezik egy nagy belső rekesszel, kis belső rekesszel a kártyáknak és aprópénz tartóval. Cipzárral, kapoccsal rögzíthető.

A tornazsák könnyen a hátizsákhoz csatolható. Zsinórral zárható, cipzárral rögzíthető.

Műszaki adatok:

hátizsák:
Térfogat: 16 l
Súly: 1420 g
Külső méretei: 33 x 23,5 x 36,5 cm
Belső méretek: 28 x 17 x 35,5 cm

ceruzatartó:
Súly: 350 g
Külső méretei: 18,5 x 12,5 x 3 cm

Tolltartó:
Súly: 65 g
Külső méretei: 21 x 6,5 x 8 cm

pénztárca:
Tömeg: 60 g
Külső méretei: 13,5 x 10,5 x 1,5 cm

Tornazsák:
Súly: 130 g
Belső méretek: 31 x 37,5 cm

Elemek:
AA és AAA
Tölthetjük 2, illetve 4 akkumulátort
két lED
A csomag tartalmazz 4 db AA elem

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Lépésről lépésre - virágos hátizsák LED világítással Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Step by Step Květiny s LED osvětlením. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Step by Step Kvety s LED osvetlením. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Step by Step Blumen mit LED-Beleuchtung. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Step by Step Blumen mit LED-Beleuchtung.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ