Akvizice ApF HU Shop roku

LG RP4

Termékkatalógus
LG RP4
5 8 értékelés
Bluetooth hangszóró - aktív, 120W teljesítmény, AUX, Bluetooth 4.0, USB flash lejátszás, AAC kodekek támogatása, 10 óra akkumulátor üzemidő
Kód:  JLG5020a9d Termékszám:  RP4 Gyártó honlapja:

LG RP4

LG RP4 többirányú hangszóró

Élvezd a 360°-os, minden irányban terjedő hangzást az LG RP4 bluetooth hangszóróval! Magával ragadó kúp forma, amely csodásan egészíti ki otthonod enteriőrjét. Ezenkívül kiváló minőségű, valamint minden irányban szóló hangzással büszkélkedhet. 

Optimális kialakítása tökéletes hangzásért az egész helyiségben

A hagyományos hangszórók korlátozott térben és irányban szórják a hangot, míg az LG RP4 szabadalmaztatott technológiával rendelkezik, amely valódi 360 fokos hangzást biztosít. Az optimálisan kialakított szerkezetek ellensúlyozzák a torzulást. A hang így minden irányba terjed. Nem kell mozgatnod a szobában, hogyugyanúgy halld a zenét, így az LG RP4 tökéletes hangzást kínál, bárhol is legyen elhelyezve.

LG RP4 hangszóró tiszta magas hangokkal és gazdag basszusokkal

Élvezd a tiszta magas hangokat és a gazdag basszust az LG RP4 bluetooth hangszóróval. És mi áll ez mögött? Pontos és részletes magas hangokat visszaadó titánium magassugárzó. Rendelkezik mélynyomóval is, amely üvegszálas anyagból készült és gazdag, dinamikus basszust tud létrehozni. Az összbenyomás felejthetetlen. 

LG RP4 titánium magassugárzó

Az LG RP4 egy titánium tweeterrel rendelkezik, amely tömöríti a magas hangokat, és nagy erővel szórja szét őket 360°-os tartományban. A kulcs a megfelelő merevség, amely kimerevíti a membránt, így képes a másodpercenként 10.000-szer rezgő magas hangok előállítására, és anélkül, hogy megsérülne. Az 5,25 inches hangszóró kiváló minőségű és könnyed, jó rugalmasságú anyagból készült. A D9 dinamikus hangokat és tisztább énekhangot produkál. 

LG RP4 hangszóró, mint praktikus világítás

De ez még nem minden! Az LG RP4 hangszóró nem csak a kedvenc zenéid hallgatásához lesz nagyszerű partner, hanem praktikus világításként is.

Az XBOOM alkalmazás letöltése

Ha a hangulatodhoz szeretnéd igazítani a háttérvilágítást, egyszerűen csak töltsd le az XBOOM alkalmazást, amellyel 16,8 millió szín közül választhatsz. Az így a megalkotott fényjátékot a saját igényeidhez és preferenciáidhoz igazíthatod. 

LG RP4 hangszóró elegáns designnal - gyönyörűen egészíti ki az enteriőrt

Hangszóró, világítás, és mi még? Az LG RP4 a praktikus funkciók és kiváló működés mellett még gyönyörű kiegészítője is otthonodnak. Elvárásaidnak megfelelően tervezték. A kúpos forma stabilitást kölcsönöz, a stílusos színek pedig elegáns megjelenést biztosítanak. 

LG RP4 prémium hangszóró anyagokból

Az LG RP4 Bluetooth hangszóró prémium minőségű anyagokból készült, amelyek kimondottan káprázatos designt biztosítanak. Ráadásul több szín közül is választhatsz, például bordó, türkiz, bézs vagy koromfekete. 

Legyél te az est sztárja!

Az XBOOM alkalmazás letöltésével profi DJ-vé válhatsz, aki mindenkit táncra perdít a teremben. Az alkalmazás rengeteg DJ hanghatást kínál.


Paraméterek

Szín
Lila Kész!
Csatornák száma
Önálló hangszóró Kész!
Csatlakozó típus
AUX Kész!
Vezeték nélküli funkciók
Bluetooth Kész!

Szín

Szín
Lila Kész!

Összeállítás típusa

Csatornák száma
Önálló hangszóró Kész!

Csatlakozók

Csatlakozó típus
AUX Kész!
Vezeték nélküli funkciók
Bluetooth Kész!
USB
1 × Kész!

Audio átvitel

Bluetooth verzió
4.0 Kész!
Támogatott kodekek
AAC Kész!

Karakterisztika

Maximális teljesítmény
120 W Kész!

Jellemzők és funkciók

Funkciók
USB flash lejátszás Kész!

Akkumulátor

Akkumulátor-kapacitás
3 900 mAh Kész!
Lejátszási idő
10 óra Kész!

Soundbar méretek

Szélesség
2,48 cm Kész!
Mélység
2,48 cm Kész!
Magasság
5,14 cm Kész!

Tömeg

Teljes tömeg
5,8 kg Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Mobiltelefonhoz Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Üdv! Mikor lesz elérhető a termék ? Akciós áron marad -e?

Kérdések és válaszok: LG RP4
Kiegészítők: LG RP4 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LG RP4. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LG RP4. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LG RP4. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LG RP4.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ