Light Stax Expansion Lamp

Termékkatalógus
Light Stax Expansion Lamp
Építőjáték - kompatibilis a többi építőjátékkal, kiegészítő készlet (önmagában nem világít)
Kód:  HRAif5791 Termékszám:  4260350560975

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Light Stax Expansion Lamp

Ez az egyedülálló építőjáték szett a klasszikus szórakozás és az egyediség kombinációját kínálja a gyerekeknek. A világító építőkockákat tartalmazó szett nem csak a gyermekek, hanem a felnőttek számára is vonzó kikapcsolódást kínál. Az EXPANSION LAMP szett két lámpát és két Light Stax színes kockát tartalmaz, eltérő színben. Ahhoz, hogy használni tudd a lámpákat, szükséged van a Power Stax alapra, amelyet egy másik szett részeként vásárolhatsz meg. Kapcsold fel a lámpákat, hogy az elkészített épületek egy teljesen új dimenziót kaphassanak!  

A LIGHT STAX Expansion LAMP építőjáték főbb jellemzői

  • 2 db Light Stax lámpa
  • 1 darab kör alakú fehér Light Stax építőkocka
  • 1 darab kör alakú sárga Light Stax építőkocka
  • 2 darab összekötő vezeték
  • Felhasználási útmutató
  • A Light Stax Classic teljesen kompatibilis más építő készletekkel
  • Nagyszerű szórakozás az egész családnak

Teljesen új termék a cseh és a szlovák piacon

Az egyedülálló LIGHT STAX építőkockák az egyes kockákba beépített LED-nek köszönhetően világítanak. Nagy előnye, hogy a Light Stax Classic építő szettje kompatibilis a LEGO építőjátékokkal, míg a Light Stax Junior a DUPLO készletekkel. Ez az egyedülálló építőjáték a színek széles választékát kínálja, használata nem igényel semmilyen speciális kábelt. A LIGHT STAX építőjáték a Power Stax alap segítségével működik, amely az USB-csatlakozón keresztül nyeri az energiát, és képes egyszerre akár 500 darabos készlet megvilágítására is egy időben. Ennek a modellnek az oldalán található a kapcsoló is, amellyel lehetőséged van megváltoztatni a világítási módot.

 
 

Paraméterek

Alsó korhatár
3 éves kortól Kész!

Tudni érdemes

Alsó korhatár
3 éves kortól Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Light Stax Expansion Lamp Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Light Stax Expansion Lamp. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Light Stax Expansion Lamp. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Light Stax Expansion Lamp. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Light Stax Expansion Lamp.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ