Little Tikes autópálya vasúti pályával

Termékkatalógus
Little Tikes autópálya vasúti pályával
Autópálya játék - 44 darab, javasolt életkor 1,5 év
Kód:  HRAif7254 Termékszám:  0050743004254

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Little Tikes autópálya vasúti pályával Megszűnt

Little Tikes autópálya vasúti pályával

Talán minden fickó legnépszerűbb játékai az autók és az egyéb közlekedési eszközök. A Little Tikes autópálya vonatokkal és alagutakkal sok vidám kaland élvezetét nyújtja. A gyönyörűen színezett, összecsukható készlet kombinálja a játékot az úton, a sínen és még a levegőben is. 44 darab tartozékot tartalmaz, amelyek tökéletesen illeszkednek egymáshoz. Így a készlet gyorsan és könnyen összerakható, és könnyen szét is szedhető, amikor el kell pakolni a játékot. Az összes alkatrész kerekített élei garantálják a gyermekek biztonságát a játék közben.

A Little Tikes autópálya vasúti sinekkel legfontosabb jellemzői

  • Pályák az autóknak és a vonatoknak
  • Gyönyörű, színes összerakható készlet
  • A közúti, vasúti és légiszállítás kombinációja
  • 44 alkatrész tartozékokkal
  • Egyszerű összetétel és elrendezés
  • Kerekített élek a nagyobb biztonság érdekében

Gazdag tartozékok

A készletben található egy magas hegycsúcs, összefonódott alagutakkal és leszállóhelyekkel, titkos csúszdákkal, egy nyitható híddal, 11 elemmel az útépítéshez, 20 elemmel a vasút kiépítéséhez és 2 elemmel a vasúti átjáróhoz, sorompókkal. Van hozzá 3 vicces figura és 5 jármű, például autó, helikopter, mozdony és két vasúti kocsi. A játék műanyagból készült, és alkalmas  a gyermekeknek 18 hónapos kortól. Szerezz örömet gyermekeidnek, és vedd meg nekik ezt a gyönyörű Little Tikes pályát az autókhoz és a vonatokhoz, amellyel hosszú ideig fognak élvezettel játszani!

További információk:

Méretek:
71 × 21 × 42 cm

Alkatrészek száma:
44

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Little Tikes autópálya vasúti pályával Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Little Tikes Autodráha se železnicí. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Little Tikes Autodráha so železnicou. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Little Tikes Peak Straßen- und Schienenset. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Little Tikes Peak Straßen- und Schienenset.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ