Little Tikes hintaló rendőrségi motorkerékpár

Termékkatalógus
Little Tikes hintaló rendőrségi motorkerékpár
Hinta - kényelmes és biztonságos, magas háttámla, két rögzített fogantyú, alacsony ülés, mérete 86x29x43cm
Kód:  HRAms073 Termékszám:  0050743115929

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Little Tikes hintaló rendőrségi motorkerékpár Megszűnt

Little Tikes hintaló rendőrségi motorkerékpár

A csodálatos rendőrségi motorkerékpár hintaló különösen szórakoztató lesz a kisfiúk számára, akik ezáltal valódi motorkerékpárost játszhatnak. A rajta található kütyük még élvezetesebbé teszik a játékot. Nagy előnye, hogy a műszerfal olyan hangokat produkál, mint egy rendőrségi motorkerékpár. Rengeteg gomb található rajta, amelyek megnyomásával,  valamint a hintázással a gyerekek aktiválhatják a fényeket, illetve a rendőrségi szirénák és a rendőrség diszpécsereinek hangját. A motor villog, dudál, a gyújtás gombot pedig használhatják a gyermekek az elindításához. Jól fognak vele szórakozni, és közben megtanulnak hintázni, egyensúlyt fenntartani és a mozgásukat koordinálni.

Legfontosabb előnyök

  • A műszerfal olyan hangokat produkál, mint egy rendőrségi motorkerékpár
  • Rengeteg gomb, amelyek megnyomásával aktiválhatók a hangok, fények és szirénák
  • Magas háttámla
  • Két fogantyú
  • Alacsony ülés
  • Fejleszti a motoros készségeket és az ügyességet

Kényelmes és biztonságos ringató

A hinta nagyon kényelmes, a nagyobb biztonság érdekében pedig magas háttámlával és két fix fogantyúval van ellátva. Az alacsonyan elhelyezett ülésnek és a kényelmes kapaszkodónak köszönhetően a gyermek stabilan ülhet. A biztonságos használatról a lekerekített élek és sarkok is gondoskodnak. A játék segít fejleszteni a motoros készségeket és az ügyességet és serkenti a hallás fejlődését. A játék kiváló minőségű, nem mérgező műanyagból készül, és egy évesnél idősebb gyermekeknek alkalmas.


Paraméterek

Alsó korhatár
1 éves kortól Kész!

Tudni érdemes

Alsó korhatár
1 éves kortól Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Little Tikes hintaló rendőrségi motorkerékpár Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Little Tikes Houpací policejní motocykl. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Little Tikes Hojdací policajný motocykel. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Little Tikes Rocking Polizei Motorrad. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Little Tikes Rocking Polizei Motorrad.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ