AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

ĽORÉAL PARIS Infaillible Mattifying Primer 20 ml

Termékkatalógus
ĽORÉAL PARIS Infaillible Mattifying Primer 20 ml
Primer - tartóssá teszi a sminket
Kód:  DEKO1445 Termékszám:  3600523530939

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ĽORÉAL PARIS Infaillible Mattifying Primer 20 ml Megszűnt

ĽORÉAL PARIS Infaillible Mattifying Primer 20 ml

Szeretnél megszabadulni a bőrhibáktól, és szeretnéd, hogy bőröd hibátlan és sima legyen?  A speciálisan smink alá kifejlesztett L'ORÉAL PARIS Infallible Mattifying Primers mattító hatású alapozó tökéletes megjelenést, 24 órás hidratációt eredményez közvetlenül a felhordás után, továbbá nagyszerűen kiemeli és tökéletesíti a sminket. A fölösleges olaj magába szívásával a L'ORÉAL PARIS alapozó azonnali mattító hatást fejt ki, és tökéletesen felkészíti a bőrt a smink felvitelére, amely így nem mozdul el, valamint tökéletes és ragyogó marad egész nap, anélkül, hogy későbbi igazításra lenne szükség. Az ultra könnyű összetételnek köszönhetően szépen el lehet kenni és tökéletesen simává és hidratálttá teszi a bőrt, hogy az terhelés nélkül, szabadon lélegezhessen.

20 ml-es ĽORÉAL PARIS Infallible Mattifying Primers mattító alapozó legfontosabb előnyei

  • Hibátlan, sima bőr, matt hatással másodpercek alatt
  • Nagy segítség, amely kiemeli és tökéletesíti a sminket
  • Tökéletes, csillogás nélküli sminket garantál egész napra
  • Hidratálja és nedvességgel látja el a bőrt 24 órán keresztül
  • Ultra könnyű formula, így könnyen kenhető és hidratálja a bőrt
  • Dermatológiailag tesztelt, és teljes mértékben nem comedogenic
  • A ĽORÉAL PARIS Infallible Mattifying Primers nem terheli a bőrt és nem tömíti el a pórusokat

Használat:
Használat előtt rázd fel. Vigyél fel az ujjhegyed segítségével egy vékony réteg alapozót a megtisztított bőrre. Kifelé irányuló körkörös mozdulatokkal masszírozd be. Így a bőröd tökéletesen készen áll a kedvenc sminked alkalmazására.

Bőrtípus:
Minden bőrtípusra, beleértve az érzékeny bőrt is.

Összetétel:
G927446, Aqua / Water, Dimethicone, Isododecane, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Nylon-12, Glycerin, PEG-10 Dimethicone, Propylene Glycol, Alcohol Denat., Cetyl PEG/PPG-10/1 Dimethicone, Phenoxyethanol, Synthetic Fluorphlogopite, Sodium Chloride, Caprylyl Glycol, Disteardimonium Hectorite, Sodium Dehydroacetate, Propylene Carbonate, Disodium EDTA, Alumina, Disodium Stearoyl Glutamate, Aluminum Hydroxide, BHT, Tin Oxide, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, [+/- May contain: CI 77891 / Titanium Dioxide, Mica, CI 77491, CI 77492 / Iron Oxides, CI 19140 / Yellow 5 Lake, CI 42090 / Blue 1 Lake], (F.I.L. B206122/1)

Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ĽORÉAL PARIS Infaillible Mattifying Primer 20 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si L'ORÉAL PARIS Infaillible Mattifying Primer 20 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ĽORÉAL PARIS Infaillible Mattifying Primer 20 ml.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ