30 dnů na vrácení Effaclar

LOVELA Gigapack fehér 9,4 l (133 mosás) + ajándék öblítővel

Termékkatalógus
LOVELA Gigapack fehér 9,4 l (133 mosás) + ajándék öblítővel
4,6 14 értékelés
Mosógél - gyerekruhákhoz, fehér ruha mosásához, érzékeny bőrűeknek, mosások száma: 133, 9,4 l - 45,79 Ft/mosás
Kód:  PPR581 Termékszám:  5997321713496

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

LOVELA Gigapack fehér 9,4 l (133 mosás) + ajándék öblítővel Megszűnt

LOVELA Gigapack fehér 9,4 l (133 mosás) + ajándék öblítővel

Lovela gel color

Lovela Gigapack fehér

Két csomag Lovela White 4,7 l mosogatógélt, és 2 l ajándék Lovela öblítőt tartalmazó készlet. Ezek a termékek kifejezetten a fehér baba-, és gyerekruha ápolására szolgálnak. A hipoallergén összetétel megakadályozza az allergiás reakciók és a bőrirritáció kialakulását, nem csak a finom bababőrről gondoskodó anyák-, hanem a rendkívül érzékeny bőrű kisemberek számára is. Nem tartalmaz enzimeket, optikai fehérítőt, mesterséges színezőanyagokat és egyéb allergéneket, amelyekkel a  hagyományos mosószerekben találkozhatsz.

9,4

liter

133

adag

Lovela White

Hipoallergén készítmény

A gyengéd összetevőknek köszönhetően a Lovela mosógélek és öblítők nagyon érzékeny bőrű, irritációra és allergiára hajlamos gyermekek-, és felnőttek számára egyaránt alkalmasak.

Fehér ruhanemű

Nem tartalmaz agresszív anyagokat

A Lovela mosógélek és textilöblítők a hagyományos mosószerekkel ellentétben nem tartalmaznak enzimeket, optikai fehérítőket, mesterséges színezékeket és egyéb potenciális allergéneket. Bátran használhatod azoknak a ruhaneműknek mosására, amelyekkel a baba élete első napjától érintkezésbe kerül.

A textilszálak védelme

Hatékony a foltok ellen

A rendkívül szelíd és kímélő összetétel ellenére a Lovela mosógél hatékonyan eltávolítja a makacs "gyerek" foltokat. Ezenkívül a ruhaneműt lágy, és semleges illatúvá varázsolja.

Hogyan használd a Lovela mosószereket?

A Lovela mosógél használata

A címkén szereplő utasítás szerint adagold a mosógélt a a mosógép gyártója által kijelölt rekeszbe, vagy közvetlenül a mosógép dobjába. Ezt követően válaszd ki a mosóprogramot, majd kapcsold be a mosógépet. Mindig olvasd el és tartsd be az utasításokat a ruhanemű címkéjén. A babapelenkát javasolt mosás előtt hideg vízzel kiöblíteni.

A textilöblítőt a címkén szereplő utasítás szerint adagold a a mosógép gyártója által kijelölt rekeszbe. Ezután válaszd ki a mosóprogramot, és kapcsold be a mosógépet. Mindig olvasd el és tartsd be az utasításokat a ruhanemű címkéjén. A textilöblítő univerzális, bármilyen típusú textíliához használható.

Fedezd fel a Lovela termékcsaládot
Minden egyes termék biztonságosan használható az élet első napjától

Mosóporok

Fehér és színes ruhákhoz

Lovela fehér ruhákhoz

A Lovela mosóporok különböző kiszerelésben kaphatók, fehér-, és színes változatban. Bármelyik mellett döntesz, biztos lehetsz benne, hogy összetételük hipoallergén, és rendkívül hatékonyak a foltok ellen. 

Megnézem »

Mosógélek és mosókapszulák

Fehér és színes ruhákhoz

Lovela

A Lovela mosógélek és mosókapszulák mosás közben alaposan feloldódnak, így nem kell félned, hogy megragadnak a textilszálakban. A többi Lovela termékhez hasonlóan hipoallergének, ezért kiválóak kisgyermekek és allergiával  küzdők számára.

A Lovela öblítők

Univerzálisak

Lovela

A szeretteid a legjobbat érdemlik. Kényeztesd őket illatos és mennyeien lágy ruhaneművel. A Lovela öblítők selymesen puhává, kellemes illatúvá és frissé varázsolhatod azokat. Gyengédek a bőrhöz, mint minden Lovela termék.

Megnézem »

Tisztítószerek

Spray, törlőkendő, mosogatógél

Lovela

Mivel az érzékeny gyermekbőr nem csak a ruhával érintkezik otthonodban, minden területre egyformán figyelni kell. Nagytakarításhoz használhatod a Lovela Cleaner Spray- t, a kisebb szennyeződésektől pedig a Lovela törlőkendő segítségével szabadulhatsz meg. A gyermekek edényeinek tisztaságáról a Lovela mosogatószer gondoskodik. 

Megnézem »"


Az édesanyák kedvence

A Lovela mosóport úgy tervezték, hogy széles körben használható legyen, különös tekintettel a kisgyermekek, az érzékeny bőrű emberek és a bőrükkel törődők számára. Gyerekek, és felnőttek számára egyaránt alkalmas. A Lovelat szigorú vizsgálatoknak vetették alá,  melyek mind alátámasztották, hogy rendkívül gyengéd a finom és érzékeny bőrhöz, emellett klinikailag tesztelt.

Összetevők: <5% anionos felületaktív anyag, szappan, polikarboxilátok, illatanyagok, 5-15% nemionos felületaktív anyag, 15- 30% zeolit


Paraméterek

XXL balení
Igen Kész!
Ruha típusa
Gyerekruhákhoz Kész!
Ruha színe
Fehér ruhákhoz Kész!
Tulajdonságok
Érzékeny bőrűeknek Kész!
Mosások száma
133 Kész!

XXL csomagolás

XXL balení
Igen Kész!

Használat

Ruha típusa
Gyerekruhákhoz Kész!
Ruha színe
Fehér ruhákhoz Kész!
Tulajdonságok
Érzékeny bőrűeknek Kész!

Mosások száma

Mosások száma
133 Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
9 400 ml Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LOVELA Gigapack fehér 9,4 l (133 mosás) + ajándék öblítővel Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LOVELA Gigapack Bílé 9,4 l (133 praní) + aviváž zdarma. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LOVELA Gigapack Biele 9,4 l (133 praní) + aviváž.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ