Slevy s AP+ Akvizice ApF HU

LOVI újszülött induló szett Botanic, kislány

Termékkatalógus
LOVI újszülött induló szett Botanic, kislány
Baba kezdőcsomag
Kód:  BABY20353 Termékszám:  5901691862883 Gyártó honlapja:
LOVI újszülött induló szett Botanic, kislány Megszűnt

LOVI újszülött induló szett Botanic, kislány

A Lovi márka kizárólag a BOTANIC kollekcióban hoz forgalomba egy praktikus szettet, amelyet újszülött babák számára terveztek. A termék előnyei:

A LOVI Baby Starter Set legfontosabb jellemzői

  • Minden Lovi cumi szilikonból készül, amely teljesen átlátszó, íztelen és szagtalan.
  • A szilikon cumi hosszabb ideig tart és könnyebben tisztán tartható.
  • Az egyedülálló szimmetrikus dinamikus elasztikus nagyon jól szellőzik és nem deformálja a gyermek szájpadlását.
  • A cumik BPA-mentesek
  • 2 db-os kiszerelésben
  • Dinamikus gumi - A szilikon egyenetlen rétegekből készült cumi egyedülálló dinamikus kialakítása lehetővé teszi, hogy a baba természetes ritmusban szopjon, szimmetrikus alakja az anya mellbimbóját utánozza.
  • A formázott címke lehetővé teszi a gyermek számára, hogy szabadon lélegezzen az orrán keresztül
  • Biztonságos anyagokból készült, biszfenol A mentes
  • Lyukak a címkén - a levegő bejutását lehetővé téve, hogy ne irritálja a baba érzékeny bőrét.
  • Szilikon gumiszalag - puha, kiváló minőségű anyag
  • Népszerű design - a BOTANIC kollekció az egyik legkelendőbb cumi kollekció.
  • Népszerű design - BABY SHOWER kollekció tökéletesen illeszkedik a BOTANIC kollekcióhoz

A csomag tartalma

Az induló készlet alkalmas első készletként az újdonsült anyukák számára, akik a népszerű kollekcióban praktikus termékeket találnak a babájuk számára.

  • 2db Lovi palack Medical+ 150 ml
  • 2db Lovi palack Medical+ 250 ml
  • 2db Lovi Dynamic szopizó 0m+ (palackon)
  • 2db Lovi Dynamic szopóka 3m+ (a palackon)
  • 2db Lovi szilikon dinamikus cumizó 0-3m BOTANIC (1 kapszula)
  • 1db Lovi cumizó szíj klipszes BABY SHOWER

Lovi Medical+ palack

A Lovi Medical+ cumisüveg dinamikus cumisüveggel az egyetlen cumisüveg, amely aktív szopásra ösztönzi a babát, miközben szopik Beleértve egy dinamikus Lovi szilikon cumisüveget, amely etetés közben megváltoztatja az alakját (megnyúlik) Arra ösztönzi a babát, hogy aktív legyen szopás közben, mint a szoptatásnál, serkenti a helyeket, amely hozzájárul a beszéd fejlődéséhez, és pozitívan befolyásolja az egész szájüreg megfelelő fejlődését. Hatékony SUPERvent szellőzőrendszert tartalmaz, amely megakadályozza a vákuum kialakulását és minimálisra csökkenti a babakólika kialakulását. A palack speciálisan profilozott formája lehetővé teszi a megfelelő tartást. Az etetés során a cumisüveg a baba szopási ritmusának és erejének megfelelően mozog. A palackhoz tartozik egy rugalmas zárókorong, amely a palackot praktikus élelmiszer-tároló edényké teszi, valamint egy mérőpohárral ellátott kupak/tető.

Dinamikus cumi - a hegye vékony szilikonrétegből készült, és dinamikusan alkalmazkodik a baba szívásához (meghosszabbodik). Aktív tevékenységre serkenti az állkapocsizmokat. A tej nem folyik ki, a babának aktívan kell szopnia. Vastagabb szilikonból készült szilárd profilozott alap - stabil alátámasztást biztosít az ajkak helyes pozícionálásához a cicin. SUPERvent ütközésgátló szellőzőrendszer - az új, hatékony SUPER VENT szellőzőrendszer megakadályozza, hogy a tej keveredjen a levegővel. Ez csökkenti a kólika kialakulásának kockázatát.

Lovi Dynamic Soother 0-3m

Lovi Dynamic Soother 0-3m BOTANIC. Visszatérés a természethez és finom minimalista design. Ez a Lovi BOTANIC kollekciója, amely a természet által ihletett, aranyos motívumokkal díszített dinamikus cumisüvegekkel büszkélkedhet. Emellett a lágy, divatos színek nagyszerűek a gyermekeik számára a legújabb trendeket kereső anyák számára. A cumi rugalmas szalagja dinamikusan alkalmazkodik a baba szopásához, és nem zavarja a baba szopási reflexét. A Lovi Dynamic Soother neurológusokkal együttműködve jött létre, hogy biztosítsa a baba szájpadlásának, fogainak és ínyének természetes és egészséges fejlődését. A Lovi Silicone Dynamic Soother klinikailag tesztelt.

Lovi Stužka

Lovi Soother Clip BABY SHOWER stílusos és praktikus. Ez egy cumi szalag a Lovitól a BABY SHOWER kollekcióból. A csipesszel ellátott szövetszalag a cumi biztonságos és stabil rögzítésére szolgál a baba ruhájához, és így védi a cumit a szennyeződéstől vagy az elvesztéstől.

  • Kényelmes markolat - gyorsan és egyszerűen a cumira rögzíthető
  • Praktikus - a cumi mindig kéznél van, ruhához, takaróhoz vagy babakocsihoz rögzíthető.
  • Biztonságos és tartós - kiváló minőségű anyag, gyermekek számára is alkalmas
  • Univerzális - tökéletesen illeszkedik a cumihez, de a fogszabályzóhoz vagy más játékokhoz is.
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LOVI újszülött induló szett Botanic, kislány Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LOVI novorozenecká startovací sada Botanic, holka. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LOVI novorodenecká štartovacia súprava Botanic, dievča.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ