Slevy s AP+ 30 dnů na vrácení

Lowa Ranger III GTX

Termékkatalógus
Lowa Ranger III GTX
5 1 értékelés
Trekking cipő - férfi, közepesen nehéz terep és nehéz terep, Goretex  membrán, felsőrész anyaga: nubuk bőr, cipőfűző, cipő tömege: 850 g
Kód:  SPTlowa0046nad Termékszám:  SPTlowa0046nad

Lowa Ranger III GTX

Lowa Ranger III GTX outdoor cipő 

    

Ha gyakran túrázol a hegyekben és a természetben, különösen közepes és nehéz terepen, akkor a Lowa Ranger III GTX outdoor cipő  számára megfelelő. Az alkalmazott technológiáknak köszönhetően maximális kényelmet nyújt a lábadnak minden körülmények között. Nem probléma  számára sem víz, sem eső, sem erős szél. 

Lowa Ranger III GTX
    

A Lowa Ranger III szárazon tartja a lábat

A Lowa Ranger III GTX cipő felső része tartósságával örvendeztet meg, amelyet a kiváló minőségű nubukbőr és a vízálló Gore-Tex membrán kombinációja tesz lehetővé. Ez szárazon tartja a lábat, megvédi  az erős széltől és garantálja a kiváló légáteresztést. A gumisáv megakadályozza a cipő kopását. 

Lowa Ranger III GTX
    

Tökéletes támogatás hosszú túrák alatt is

Az SPS stabilizátorral kiegészített DuraPU középtalp tökéletesen rögzíti a bokát és segíti a láb természetes lépését, így megelőzi a hólyagképződést és a térdfájdalmat, még akkor is, ha nagyon hosszú túrára indulsz. A Low Ranger III cipő egyszerűen támogat  minden helyzetben. 

Lowa Ranger III GTX
    

A Lowa Ranger III GTX megkönnyíti az ereszkedést

A gyalogolást és különösen a nehéz terepen történő ereszkedéseket a Vibram Natural talp is elősegíti, amely a lábujjban és a sarokban speciális profillal van ellátva. Hatékony erőátvitelt, optimális futófelületet és ugyanakkor kiváló tapadást biztosít sáros utakon, köveken vagy fák gyökerein is. 

Lowa Ranger III GTX
    

A Lowa outdoor cipő nem okoz csalódást

A kétzónás X-Lacing fűzőrendszer az aszimmetrikus C4 nyelvvel kombinálva a nyelvet a helyén tartja, és így megakadályozza a kellemetlen zúzódásokat. A Lowa Ranger III GTX olyan outdoor cipő, amely sem könnyebb, sem nehezebb  terepen nem okoz csalódást, és minden túrát teljes mértékben élvezhetsz. 

          
Lowa Ranger III GTX
    

A Lowa Ranger III GTX outdoor cipő főbb jellemzői 

  • Férfi outdoor cipő
  • Alkalmas közepes és nehéz terepre
  • Felsőrész tartós nubuk bőrből
  • A teljes kerületén futó gumisáv megvédi a cipőt a karcolásoktól
  • A Gore-Tex vízálló membrán szárazon tartja a lábakat
  • A DuraPU középtalp, SPS stabilizátorral kiegészítve, tökéletesen rögzíti a bokát
  • A kiváló tapadású Vibram Natural talp optimális futófelületet biztosít
  • Alacsony szárú cipő 2 zónás X-Lacing fűzőrendszerrel és aszimmetrikus nyelvvel C4
  • Szín: Barna


Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Lowa Ranger III GTX Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lowa Ranger III GTX. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Lowa Ranger III GTX.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ