Ludi Nomad zsiráfos baba sátor UV-védelemmel

Termékkatalógus
Ludi Nomad zsiráfos baba sátor UV-védelemmel
Gyereksátor - hordozható univerzális sátor, puha alsó béléssel, három lógó játékkal, rácsos oldalfalak biztosítják a szellőzést, UV faktor 50 +, alkalmas a születéstől
Kód:  HRAkn0915 Termékszám:  3550839000018 Gyártó honlapja:
Ludi Nomad zsiráfos baba sátor UV-védelemmel Megszűnt

Ludi Nomad zsiráfos baba sátor UV-védelemmel

A LUDI Nomad zsiráfos, játékkal rendelkező gyereksátor azt a benyomást kelti, hogy a sátor olyan könnyű és légies, akár felszállhatna és lebeghetne az égen, akárcsak egy bolyhos felhő. Emellett mégis biztonságos  és árnyékos menedéket biztosít a babának, védelmet a tűző naptól, a nagyon erős szél és a rovarok ellen. A kontrasztos piros szélű megjelenés nagyon kifinomult és praktikus felépítést nyújt a sátornak. Összességében azonban mégis dominál a hűvös, pasztell árnyalatú kék szín. Ez a megnyugtató háttér remekül kiemeli majd a lógó játékokat, amelyek garantáltan megragadják a gyermek figyelmét. 

Legfontosabb jellemzők

  • Hordozható, könnyű és szellős
  • Lélegző hálós anyagból készült
  • UV 50+ védelmi faktor 
  • Univerzális - aludni és játszani is alkalmas
  • 3 lógó játékkal
  • Kényelmes,  puha alsó béléssel
  • 2 belső zsebbel
  • Egyszerű összeállítás és szétszerelés
  • Alkalmas a gyermekeknek születésüktől

Kiemelt figyelem a részletekre

A sátor első része egy átlátszó hálós anyag, amely biztosítja a szülőknek a gyermek megfigyelését. A hátsó fal kompozit anyagból, egy kék és egy átlátszó hálóból készült. Ez lehetővé teszi, hogy kinyissa a sátor hátulját a maximális tágas és szellőző belső tér érdekében anélkül, hogy a gyermekét kitenné a napfénynek. A sátor alja puha béléssel rendelkezik. Az oldalán található belső zsebek garantálják az eszközök és játékok tárolását a gyermek közvetlen közelében, de mégsem karnyújtásnyira, hogy elérhesse azokat. A gondos tervezésnek köszönhetően könnyen összehajtható és tárolható egy bevásárló táska alakú és méretű tartóban. Ha ehhez hozzátesszük a termék pehelykönnyű súlyát, akkor az Ön számára is egyértelművé válik, hogy oda viszi a gyermek sátort, ahol csak szükség van rá. Ezzel a sátorral még a repülőgépre is felengedik! 

Anyaga:
poliészter, pamut

A sátor méretei:
112 × 77 × 49 cm

A hordozható táska méretei:
45 cm

 
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Ludi Nomad zsiráfos baba sátor UV-védelemmel Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Ludi Stan pro miminko s aktivitami anti-UV Nomad Žirafa. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Ludi Stan pre bábätko s aktivitami anti-UV Nomad Žirafa. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Ludi Stan pro miminko s aktivitami anti-UV Nomad Žirafa. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Ludi Stan pro miminko s aktivitami anti-UV Nomad Žirafa.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ