Alzaboxy Q1 Stellar Blade

Luigi's Mansion 2 Select - Nintendo 3DS

Termékkatalógus
Luigi's Mansion 2 Select - Nintendo 3DS
5 1 értékelés
Konzol játék - Nintendo 2DS/3DS, dobozos változat, műfaj: rpg, kaland és logikai - A Luigi's Mansion 2 bővelkedik a felfedezésre váró helyekben, megoldásra váró rejtvényekben és új kísértetekben, amelyeket befoghatsz a Poltergust 5000 porszívóddal.
Kód:  MU121 Termékszám:  045496476717 Gyártó honlapja:
Luigi's Mansion 2 Select - Nintendo 3DS Megszűnt

Luigi's Mansion 2 Select - Nintendo 3DS

    A Luigi Mansion: Dark Moon a Luigi's Mansion Nintendo GameCube játék közvetlen folytatása. Ez egy akciójáték, amelyben Mario testvére, Luigi, küzd a szellemek ellen. Mindez tipikus Nintendo grafikával nagy hangsúlyt fektetve a humorra. Az egész akciót úgy lehetne leírni, mint a Ghostbusters Big-N verziója.

     

    ?

    szintek


    Ebben a játékban Luigit több kísértetjárta kastélyban is navigálhatod, amelyek fölött átvették az irányításr a szellemek. Nem ártanak senkinek, de egy titkot rejtegetnek és biztosan nem fogják megkönnyíteni Luigi dolgát.

    Luiginak rendelkezésére áll egy speciális Poltergeist 5000 porszívó, valamint egy speciális Nintendo DS, amely tartalmaz egy térképet, és a lehetőséget, hogy kapcsolatba lépj professzor E. Gadd-dal, aki képes különféle elfoglalt villákba teleportálni Luigit.

    A szellemeket kell először felkutatni. Néhányan tárgyakban rejtőznek, vagy a szőnyek alatt, másokat pedig zseblámpával kell megvilágítani. Ezután térhetsz rá a puzzle-k megoldására.

     

    ?

    Ellenőrzés


    Ez a tisztán single-player játék a Nintendo 3DS szinte minden funkcióját képes használni. Luigit az analóg Circle Pad segítségével irányíthatod, a kamera pedig magától mozog háromdimenziós térben. Az akciókat az akciógombokkal tudod kiváltani, de beépített mozgásérzékelővel is találkozhatsz játék során.
     
    Ezeket elsősorban olyan mozgásra használhatod, amikor ajtók vagy zárak résein nézel keresztül, vagy amikor a porszívó csövét irányítod. Az érintőképernyős konzolon mindig kaphatsz egy áttekintést a kijelölt feladatokról, ezek állapotáról és egy térképről a környékről és a házról.

    ?

     

    ?

    Audiovizuális honlap


    A főcím teljesen 3D-re fejlesztett, csakúgy, mint egy konzolos játéknál. Hasonlóképpen sikerült a sztereoszkópikus 3D hatás, amely még a konzol mozgásérzékelőjének használatakor sem okoz problémát.
     
    De a vidám grafikák mellett még inkább figyelemre méltó a játék zenéje, amely a fényhatásokkal együtt remek hangulatot teremt, legyen szó akár a ház felderítéséről, akár az akciójelenetekről, akár a humoros beszélgetésekről E. Gadd professzorral..

    ?

    Paraméterek

    Műfaj
    RPG, Kaland, Árkád, Logikai Kész!
    Szöveg
    EN, DE, RU, FR, ES, IT Kész!
    Szinkron
    EN Kész!
    Korhatár
    7 éves kortól Kész!
    Platform
    3DS - doboz Kész!

    Műfaj

    Műfaj
    RPG, Kaland, Árkád, Logikai Kész!

    Lokalizáció

    Szöveg
    EN, DE, RU, FR, ES, IT Kész!
    Szinkron
    EN Kész!

    PEGI Értékelés

    Korhatár
    7 éves kortól Kész!

    Verzió

    Platform
    3DS - doboz Kész!
    Kiadás
    Elsődleges Kész!

    Sorozat

    Játék és filmsorozat
    Super Mario Kész!

    Platform / Licenc

    Típus
    Játék Kész!
    Platform
    Nintendo 3DS / 2DS Kész!
    Licenc
    Doboz Kész!

    Virtuális valóság

    Virtuális valóság
    Nem támogatott Kész!
    Több paraméter
    Megjegyzés:


    Figyelem, egyes játékoknál szükség lehet:

    • regisztrációra egyes alkalmazásokban - MS Store, Origin, Steam, Uplay stb. (ehhez részletes útmutatót az Elektronikus licenc érvényesítése c. cikkünkben találsz) 
    • szélessávú internetkapcsolatra, az első játék előtt a kapcsolat beállítására, aktualizálására vagy egyéb műveletekre
    • havidíj fizetésére pl. az online játszható, multiplayeres változathoz (Xbox Live, PlayStation Plus stb.)

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: Luigi's Mansion 2 Select - Nintendo 3DS Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Luigi's Mansion 2 Select - Nintendo 3DS. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Luigi's Mansion 2 Select – Nintendo 3DS. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Luigi's Mansion 2 Select - Nintendo 3DS. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Luigi's Mansion 2 Select - Nintendo 3DS.
    P-DC1-WEB10
    30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ