Shop roku AP+ plus nový vizuál

MACKIE Creator Bundle

Termékkatalógus
MACKIE Creator Bundle
Hangfelvevő készlet - csomag otthoni felvételhez, a csomagban: 1 pár CR3-X monitor, EM-USB USB-s kondenzátor mikrofon, MC-100 stúdió fejhallgató, mikrofon állvány és tartó, szoftver és a szükséges kábelek
Kód:  MCK05t Termékszám:  HN211323
MACKIE Creator Bundle Megszűnt

MACKIE Creator Bundle

A Mackie Creator Bundle tökéletes eszköz otthoni tartalomkészítéshez, streaminghez, podcastokhoz, stb. Kompakt mérete miatt könnyen csomagolható és bárhol használható útközben is. A készletben lévő mikrofon modern USB-C interfészen keresztül csatlakozik, és rendkívül részletes hangot rögzít, anélkül, hogy bármilyen equalizerre lenne szükség. A készlet tartalmazza a Mackie MC-100 fejhallgatót is, amely szintén kiváló hangzással és a környezeti zajoktól való elszigeteléssel nyűgöz le. Alternatívájuk a Mackie CR3-X monitorok. Akár a fejhallgatót, akár a monitorokat választod, mindig biztos lehetsz benne, hogy a kimeneti mix kiváló minőségű és kiegyensúlyozott lesz. A csomagban találsz egy 6,3 mm-es jack-csatlakozót TRS-csatlakozóra, egy asztali állványt mikrofontartóval, USB-kábelt, RCA-kábelt, audiokábelt, hangszóró-összekötő kábeleket és a Pro Tools First és Waveform OEM szoftvercsomagot is.

A Mackie Creator Bundle legfontosabb előnyei

  • Minden benne van, ami a streaminghez, a podcastokhoz és a tartalom létrehozásához szükséges
  • Széles csatlakozású monitorok, beleértve az elülső fejhallgató kimenetet
  • Mikrofonállvány mellékelve
  • Zárt fejhallgató a környezeti zaj passzív elnyomásával
  • Beleértve a Pro Tools First és a Waveform OEM szoftvert
  • A mikrofonnak saját fejhallgató-kimenete van hangerőszabályzóval

Mackie CR3-X

A Mackie CR3-X hangszóróknak nem jelentenek problémát a zenei stúdiókörülmények. Ezek aktívak, beépített erősítővel rendelkeznek a felszerelésük részeként, és ez lehetővé teszi a zenelejátszást további berendezések nélkül. A kiváló hangzást a 2-utas kialakítás biztosítja. A 80 Hz-től 20 000 Hz-ig terjedő frekvenciákon a tisztán reprodukált hangok magától értetődőek. A monitorok előlapján fejhallgató-kimenet is rendelkezésre áll. A bemeneteket egy 3,5 mm-es jack, RCA - Cinch és egy 6,3 mm-es jack jelenti. A kimeneti teljesítmény eléri az 50 W-ot. A MACKIE CR3-X hangszórók 14 × 20,6 × 18 cm-es helyre illeszkednek.

Mackie MC-100

A Mackie MC-100 úgy illeszkedik a fejedre, mint egy sapka, köszönhetően a fej fölötti kialakításának. Zárt kialakításuk a környezeti hangok hibátlan elszigetelését is garantálja. Más fejhallgatókhoz képest egy tisztességesen hosszú, 3 méteres kábellel kedveskednek, amely egyirányúan, az egyik fülhallgatóba irányul. A MACKIE MC-100 fejhallgató 3,5 mm-es jack csatlakozót használ. A 15 és 22 000 Hz közötti frekvenciatartománynak köszönhetően biztos lehetsz benne, hogy kedvenc dalod egyetlen hangjáról sem maradsz le.

Mackie EM-USB

A Mackie kondenzátor/elektret mikrofon segít megoldani a legnehezebb feladatokat is. A valóban kiváló minőségű kimenet biztosítása érdekében ügyelni kell a megfelelő iránykarakterisztika kiválasztására. A mikrofon képes a mért irányból történő hangfelvételre. A hangtompítással is megbirkózik a tartás irányába. Ez a mikrofon kézi mikrofonként van besorolva. Az állványhüvelybe történő stabil rögzítés univerzális formát biztosít. A megadott érzékenység -52 dB, ahol a közvetlen arányosság szabályára támaszkodhatsz - minél nagyobb a szám, annál nagyobb az érzékenység. Ha a mikrofon a megfelelő helyen van, csak csatlakoztassa egy USB-C csatlakozóval rendelkező eszközhöz. Nem kell aggódnod a rögzítés miatt, mivel a csomagban egy stabil állvány is található.

Mackie CR3-X csatlakozók:
2 × 6,3 mm-es bemeneti csatlakozó
2 × RCA bemeneti cinch
1 × 3,5 mm-es sztereó bemenet
1 × 3,5 mm-es sztereó kimeneti csatlakozó
Csatlakozók a hangszóró csatlakozásához


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MACKIE Creator Bundle. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si MACKIE Creator Bundle. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MACKIE Creator Bundle. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MACKIE Creator Bundle.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ