Magformers Power Construction

Termékkatalógus
Magformers Power Construction
Építőjáték - felhasználási terület: fiúknak, fiúknak és lányoknak egyaránt, az építőkészlet 47 elemet tartalmaz, anyaga: műanyag, alsó korhatár: 3 éves kortól
Kód:  HRAif11119 Termékszám:  8809134363089 Gyártó honlapja:

Magformers Power Construction

A MAGFORMERS Power Construction egy eredeti építőjáték, amely szórakoztató módon járul hozzá gyermekeid képességének fejlesztéséhez. A gyerekek már egészen kiskoruktól fogva elkezdhetik felépíteni a fantáziavilágukat, illetve fejleszteni térlátásukat, finommotorikus mozgásukat és kreativitásukat. A teljes készlet összesen 47 építőelemet tartalmaz, amelyekkel egyik gyermek sem fog unatkozni. A Power Construction kifejezetten olyan kisfiúk számára készült, akik érdeklődnek az autók és más építőipari járművek iránt. Az egyes részek színes műanyagból készültek, amelyek tulajdonságaiknak köszönhetően még a legkeményebb gyermeki igénybevételt is kibírják.

A MAGFORMERS Power Construction építőjáték legfőbb jellemzői

  • Ideális készlet minden kis építész és épületgépész számára
  • Belseje összesen 47 építőelemet rejt
  • Elősegíti a képzelőerő, a finommotorikus mozgás és a kreativitás fejlesztését
  • Színes építőelemeket tartalmaz a legkülönfélébb formákban
  • Minden elem belsejében található egy kis neodímium mágneshenger
  • A csomag méretei 53,5 × 30,5 × 9 cm
  • A csomag tömege az építőkészlettel együtt kb. 1400 gramm
  • Nem mérgező, szilárd műanyagból készült
  • Az építőkészlet használata kisfiúk számára 3 éves kortól ajánlott

Polaritás? Nem jelent problémát!

Az egyes elemek belsejében található neodímium mágneshengerek szabadon forognak, így soha nem fordulhat elő, hogy a természetes mágneses polaritás miatt meg kell változtatnod a terveidet. A csomag belsejében egy speciális, külön nem kapható kiegészítőket tartalmaz, mint például a két buldózer kar a lapát csatlakoztatásához, a két kerék, vagy a két részes, teleszkópos emelőkar a levehető csiga csörlővel. A csörlő végén található kampó lehetővé teszi tárgyak felvételét és kis fémes, mágneses dolgok, vagy a MAGFORMERS építőjáték egyéb elemeinek elszállítását. A MAGFORMERS Építőipari jármű PLUS a klasszikus MAGFORMERS XL Cruiser - Építőipari autó készlet kibővített változata.

Egyszerű formák = egyedülálló szórakozás

A MAGFORMERS nevet viselő, igazán eredeti mágneses építőkészlet lehetővé teszi gyermekeid számára, hogy számos olyan, a fantáziájuk szülte építményt találjanak fel, amelyhez már néhány építőelem is elegendő.  A készlet az egyszerű formák elvén alapul, amelynek köszönhetően a gyerekek teljes mértékben kiélhetik kreativitásukat. Minden egyes csomagban találhatók kétdimenziós sokszögek, mint például négyzetek, háromszögek, téglalapok, rombuszok, ötszögek, hatszögek és különféle trapézok. Az építőelemek egészségre ártalmatlan műanyagból készültek, belsejükben pedig neodímium mágnestekercs található. Neked már csak annyi a dolgod, hogy összeállítod a darabokat és átadod magad a végtelen szórakozásnak. A MAGFORMERS márka már többféle versenyen is az első helyen végzett, a játékok kategóriájában pedig kifejezetten tarol.

A csomag tartalma:
40 × háromszög
10 × négyzet
4 × téglalap
1 × hármas téglalap
2 × trapéz
2 × rombusz
4 × körcikk
2 × boltív
2 × kerék
2 × illesztés
4 × forgó panel
× mágneses panel
1 × nagy méretű figura
7 × speciális kiegészítő




Paraméterek

Alsó korhatár
3 éves kortól Kész!
Darabszám
47 db Kész!
Anyag
Műanyag Kész!

Tudni érdemes

Alsó korhatár
3 éves kortól Kész!

Darabszám

Darabszám
47 db Kész!

Építőkészlet és puzzle

Anyag
Műanyag Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Magformers Power Construction Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Magformers Power Construction. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Magformers Power Construction. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Magformers Power Construction. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Magformers Power Construction.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ