Make It Real bizsu decoupage módszerrel

Termékkatalógus
Make It Real bizsu decoupage módszerrel
Kreatív szett - tartalma: szalvéták "decoupage"-hoz, gyöngyök, díszek, színes viaszos zsinórok, ecset, ragasztó, Dreamguide
Kód:  HRAjd1117 Termékszám:  695929013042
Make It Real bizsu decoupage módszerrel Megszűnt

Make It Real bizsu decoupage módszerrel

Az eredeti Make It Real bizsu decoupage módszerrel kreatív szett minden kislánynak örömet okoz, aki szeret alkotni és valamit készíteni. Ezzel a készlettel csodálatos színes karkötőket készíthet. A használati útmutató és a saját képzelete segítségével három színes karkötőt alkothat. A Make It Real kreatív készlet támogatja a gyermeked szem-kéz koordinációját, valamint a motoros és a finommotoros képességeit. A saját készítésű ékszerek a legnépszerűbbek a lányok között, ezért ez a készlet egyetlen lány felszereléséből sem hiányozhat.

A Make It Real bizsu decoupage módszerrel kreatív szett fő jellemzői

  • Make It Real bizsu decoupage módszerrel szett kreatív lányoknak
  • A legmagasabb szintű szabványok szerinti biztonságos játék
  • Az ékszerek készítése ösztönzi a kreativitást és a finommotoros készségeket
  • A gyermek a saját elképzelése szerinti ékszereket hozhat létre
  • A kész termék kedvelt darabja lesz a gyermek ékszerdobozának

A Make It Real készlet támogatja a gyermeked sokoldalú fejlődését

A Make It Real kreatív készlettel a gyermekek remekül szórakoznak, miközben alkotnak. A termék teljesen biztonságos, a játékok és kozmetikumok biztonságát szabályozó legmagasabb szintű előírásoknak megfelelően tesztelték. A Make It Real játékok támogatják a fizikai, szociális és érzelmi készségek fejlődését. Hagyd, hogy a gyerekek kísérleteznek a Make It Real készlettel, így támogatni fogod a sokoldalú fejlődésüket.

.

A Make It Real bizsu decoupage módszerrel kreatív szett tartalma

A Make It Real bizsu decoupage módszerrel kreatív szett szalvétákat "decoupage"-hoz, gyöngyöket, díszeket, színes viaszos zsinórokat, ecsetet, ragasztót és exkluzív útmutatót tartalmaz az álmok világába.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Make It Real bizsu decoupage módszerrel Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Make It Real Bižuterie ubrouskovou metodou. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Make It Real Bižutéria servítkovou metódou. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kreativset Make It Real Schmuck-Set. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Kreativset Make It Real Schmuck-Set.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ