Oktató játék - Mamas & Papas-Fa mágneses óra

Termékkatalógus
Oktató játék - Mamas & Papas-Fa mágneses óra
Készségfejlesztő játék kivehető számjegyek, a számokat egy mágnes tartja, állvánnyal a hátulján, akár állhat az asztalon vagy a földön, az átmérője 24,5 cm, az ajánlott életkor: 2 éves kortól
Kód:  HRAa11058 Termékszám:  5031672462952
Oktató játék - Mamas & Papas-Fa mágneses óra Megszűnt

Oktató játék - Mamas & Papas-Fa mágneses óra

Ezzel a fa órával a gyermek megtanulja játékos módon kezelni az időt és olvasni az óráról. Hogy később felismerje és megfelelően el tudja helyezni a számokat, színek vannak a segítségére. Az óra fel van felszerelve forgó mutatókkal és színes számokkal amelyekben mágnes van elhelyezve. A hátoldalon található egy állvány, amely lehetővé teszi, hogy a gyermek elhelyezhesse a játékot a padlón, egy polcon vagy asztalon. Az oktatási funkció mellett egy lenyűgöző díszítése is lehet minden gyermek szobájának.

A fő előnyök

  • Tanítja a gyerekeknek a színeket, formákat, számokat és az óraolvasást
  • Felszerelt hátsó állvánnyal
  • A számjegyeket mágnessel rögzíthetjük az órára
  • Szép színes kidolgozás
  • Alkalmas gyermek számára 2 éves kortól
 
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Oktató játék - Mamas & Papas-Fa mágneses óra Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Mamas & Papas Dřevěné magnetické hodiny. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Mamas & Papas Drevené magnetické hodiny. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Mamas & Papas Holz magnetischen Stunden. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Mamas & Papas Holz magnetischen Stunden.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ