Tlapková járőr jármű Spy Chase

Termékkatalógus
Tlapková járőr jármű Spy Chase
Játékszett éves gyermekek számára 3+
Kód:  HRAkn0661d Termékszám:  ASRT778988064009 Gyártó honlapja:

Tlapková járőr jármű Spy Chase

A Paw Patrol (Mancs őrjárat) egy kutyákról szóló animációs sorozat - egy mentőcsapatról szól, amelyik társával, egy kisfiúval, rengeteg élményre tesz szert a különböző kalandok során. A sorozat ihlette játékkészlet segítségével a gyermekek is megtapasztalhatják a mókát és átélhetik kedvenc kutya hőseikkel az izgalmas kalandokat. Minden kutyának megvannak az erősségei és a gyengeségei, amelyekkel hozzájárulnak a csapat sikeréhez. A játék együttműködésre, a barátság fontosságára és a kölcsönös segítségnyújtásra tanítja a gyerekeket. A játék három éves kortól ajánlott.

Legfontosabb jellemzők

  • Játékkészlet, amelyet a kutyákról szóló animációs sorozat inspirált - Paw Patrol mentőcsapat
  • A gyerekek kedvenc kutya hőseikkel játszhatnak 
  • Anyaga: műanyag
  • Három éves kortól ajánlott

A csomag tartalma

A csomag tartalmazza Chase nyomozókutyát és kémjárművét,  amelynek kerekei valósághűen mozognak valamint egy kivehető kém drónt. A figura mancsa mozgatható, be lehet ültetni a járműbe vagy külön is játszhatsz vele.

A játék megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48/EK irányelvének, amelyet 2009. június 18-án fogadtak el a játékok biztonságáról. Természetesen CE megfelelőségi jelöléssel is rendelkezik.

Paraméterek

Téma
Mancs őrjárat Kész!

Innen ismerheted

Téma
Mancs őrjárat Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Tlapková járőr jármű Spy Chase Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tlapková patrola Špionážní vozidlo Chase. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Tlapková patrola Špionážní vozidlo Chase. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Tlapková patrola Špionážní vozidlo Chase. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Tlapková patrola Špionážní vozidlo Chase.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ