AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

MARIA NILA Pure Volume 250 ml

Termékkatalógus
MARIA NILA Pure Volume 250 ml
4,0 2 értékelés
Hajpakolás - finom szálú hajra, hatás: hidratáló, dúsító és tápláló és regeneráló, kiöblítendő - 36 360 Ft/1 l
Változat
Kód:  KSVL3937 Termékszám:  7391681036123

MARIA NILA Pure Volume 250 ml

A MARIA NILA Pure Volume egy egyedülálló, hidratáló maszk a svéd természetes kozmetikumok szakértőjétől. A hajmaszk mély hidratálást, regenerálást és táplálást biztosít a fejbőrnek és a hajnak. A lágy, könnyed textúrájának köszönhetően nem nehezíti el a hajat, használat után a haj selymesen sima, puha és egészséges lesz. Emellett a maszk védelmet nyújt a hajszínnek a mosás, a hővel járó hajformázás és az UV sugárzás behatásaival szemben. Mindeközben segít a haj teljességének és életerejének visszaállításában és hosszan tartó volument kölcsönöz a hajnak. Mindez a B5 vitaminnal és más aktív hatóanyagokkal gazdagított egyedülálló összetételének köszönhető. A Pure Volume hajmaszkot elsősorban a vékony szálú és volumen nélküli hajra tervezték. 100%-ig vegán termék, amely nem tartalmaz szulfátokat vagy parabéneket.

A MARIA NILA Pure Volume hajmaszk legfontosabb jellemzői

  • Hidratáló hajmaszk a Maria Nila svéd márkától
  • Hajmaszk, amely intenzív táplálást és hidratálást biztosít a hajnak
  • Gazdag és hosszan tartó volument nyújt a hajnak anélkül, hogy elnehezítené
  • A Pure Volume maszk fokozza a haj fényét, meghosszabbítja a haj élettartamát
  • Használat után a haj egészséges, selymesen sima és lenyűgözően illatos lesz
  • A B5-vitaminnal dúsított hajmaszk fokozza a haj volumenét és vitalitását
  • Maria Nila hajmaszk a haj könnyebb kifésülése érdekében
  • Természetes, 100% vegán maszk parabének és szulfátok nélkül

Hatóanyagok:
B5 vitamin (Panthenol) - hosszan tartó volument és vitalitást kölcsönöz a hajnak, elősegíti a haj megerősödését, hidratál, nagyszerű regeneráló hatásokkal bír és könnyen felszívódik
Shea vaj - ragyogást biztosít a hajnak és mélyen táplál, csökkenti a korpásodást, védelmet nyújt a hajnak az időjárási viszonyokkal szemben, kezeli a megviselt hajtöveket.
Color Guard Complex - védelmet nyújt a hajnak a hajszín fakulásával szemben (az UV sugárzás, szabadgyökök és hővel járó hajformázás esetén)

A felhasználás módja:
1. Elsőként mosd meg a hajadat samponnal. Az optimális eredmények érdekében használd az azonos termékcsaládba tartozó terméket - azaz a - Maria Nila Pure Volume sampont.
2. Vidd fel a hajmaszkot a tiszta, nedves és törölközőszáraz hajra és hagyd hatni körülbelül 3 percig. A még intenzívebb tápláló hatás érdekében hagyd hatni 5 - 10 percig. Ezt követően alaposan öblítsd ki vízzel.
3. Ismételd meg a folyamatot egy két alkalommal hetente, szükség szerint.
4. Végül ápold a hajadat kondicionálóval. Az optimális eredmények érdekében válaszd a Maria Nila Pure Volume kondicionálót.

Ajánlott hajtípus:
Vékony szálú hajra, volumen nélküli hajra, festett hajra

Összetétel:
Aqua, Cetearyl Alcohol, Polyglyceryl-3 Polyricinoleate, Stearamidopropyl Dimethylamine, Glycerin, Cetrimonium Chloride, Bambusa Vulgaris Extract, Butyrospermum Parkii Butter, Panthenol, Moringa Pterygosperma Seed Oil, Helianthus Annuus Seed Extract, Ethyltrimonium Chloride Methacrylate/Hydrolyzed WheatProteinCopolymer, Retinyl Palmitate/Carrot Polypeptide & Ascorbic Acid/Orange/Citrus Limon/Citrus Aurantifolia Polypeptides & Tocopherol/Wheat Polypeptides, Amodimethicone/Morpholinomethyl Silsesquioxane Copolymer, Behentrimonium Chloride, Linolenic Acid, Linoleic Acid, Citric Acid, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-ButylHydroxyhydrocinnamate, Parfum,Dimethiconol, Dimethicone, Butylene Glycol, Phenylpropanol, Trideceth-5, Disodium Edta, Pantolactone, Quaternium-95, Propylene Glycol, Potassium Sorbate, Phenoxyethanol, Methylisothiazolinone, Propanediol, Lactic Acid, Benzyl Alcohol, Benzyl Salicylate, Linalool, Citronellol, Hexyl Cinnamal


Paraméterek

Specifikáció
Professzionális kozmetikum, Természetes kozmetikum, Vegán kozmetikum Kész!
Rendeltetés
Női Kész!
Összetétel jellemző
Parabénmentes, Szilikonmentes, Szulfátmentes Kész!
Haj típusa
Finom szálú Kész!
Űrtartalom
250 ml Kész!

Specifikáció

Specifikáció
Professzionális kozmetikum, Természetes kozmetikum, Vegán kozmetikum Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Női Kész!

Összetétel

Összetétel jellemző
Parabénmentes, Szilikonmentes, Szulfátmentes Kész!

Haj típusa

Haj típusa
Finom szálú Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
250 ml Kész!

Hajtáplálás típusa

Terméktípus
Kiöblítendő Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: MARIA NILA Pure Volume 250 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MARIA NILA Pure Volume 250 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si MARIA NILA Pure Volume 250 ml.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ