Mattel Barbie baba szőke zenész

Termékkatalógus
Mattel Barbie baba szőke zenész
Játékbaba - 3 éves kortól ajánlott
Kód:  HRAjd0271 Termékszám:  0887961457421 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Mattel Barbie baba szőke zenész

A Mattel szőke, zenész Barbie baba készen áll a koncertre! A baba tökéletes ajándék minden aprócska hölgy számára. A legnépszerűbb kiegészítők a gitár és a szintetizátor. A baba rugalmas illesztéseinek köszönhetően leültethető a kényelmes, padra, a szintetizátort tartalmazó faasztalhoz, énekelhet a mikrofonba és megalkothatja saját zenéjét. Ezen kívül egy kottatartó és egy mikrofon is helyet kapott az asztalon. A padban tároló is található, ahol a szőke, zenész Barbie baba tárolhatja a kottáit.

A Barbie baba legfontosabb jellemzői

  • 3 éves kortól ajánlott
  • A csomag tartalma: gitár levehető hevederrel, szintetizátor, asztal, pad tárolóval, egyéb kiegészítők
  • A Barbie baba rugalmas illesztéseinek köszönhetően leültethető a padra

Inspiráló baba zenei felszerelésekkel

A szőke, zenész Barbie baba szürke topjában, kék, csíkos szoknyájában és stílusos csizmájában pont úgy néz ki, mint egy valódi rocksztár. A baba segítségével a kis zenészed beléphet az álomvilágba és híres énekessé válhat. A csomag tartalma a zenész Barbie baba, egy gitár hevederrel, szintetizátor, asztal, felnyitható pad és egyéb tematikus kiegészítők, amelyek a baba segítségére lesznek karrierje során.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Mattel Barbie baba szőke zenész Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Barbie Muzikantka blondýnka. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Mattel Barbie Muzikantka blondínka. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Mattel Barbie Musikerin blond. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Mattel Barbie Musikerin blond.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ