Mattel Barbie első foglalkozás - műkorcsolyázó

Termékkatalógus
Mattel Barbie első foglalkozás - műkorcsolyázó
Játékbaba - 3 éves kortól ajánlott
Kód:  HRAif0524f Termékszám:  ASRT0887961368062 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Mattel Barbie első foglalkozás - műkorcsolyázó Megszűnt

Mattel Barbie első foglalkozás - műkorcsolyázó

Már gyerekkorától mindenki arról álmodik, hogy milyen foglalkozást fog majd űzni. Az eredeti Mattel Barbie babákkal a kislányok már most kipróbálhatják álmaik foglalkozását! Az első foglalkozás sorozat Barbie babái rengeteg szórakozást kínálnak a különféle játékok során, de egyúttal népszerű foglalkozásokat is kipróbálhatunk velük. Még sosem volt ilyen egyszerű megismerni a különféle foglalkozásokat, és profivá válni bennük! 

Legfontosabb jellemzők

  • kipróbálhatja álmai foglalkozását
  • a baba sorozat kínálatában különféle foglalkozást talál
  • minden baba pontosan a foglalkozása alapján van felöltöztetve
  • a szőke műkorcsolyázó Barbie rózsaszín ruhát és fehér korcsolyát visel
  • a csomagban egy versenyen szerzett győztes kupát is talál

Első foglalkozás

A babák pontosan foglalkozásuk alapján vannak felöltöztetve és felszerelve. Minden elengedhetetlen kellékkel rendelkeznek, amely szükséges a foglalkozásukhoz. A műkorcsolyázó baba rózsaszín ruhát és fehér korcsolyát visel. A csomag része egy versenyen szerzett győztes kupa. A baba 29 cm magas, 3 éven felüli gyermekeknek ajánlott.

A játék megfelel a játékok biztonságáról szóló 2009. június 18-i 2009/48 /EK európai parlamenti és tanácsi irányelvnek, és minden jogi követelménynek a magyar jogszabály értelmében. A játék természetesen CE megfelelőségi nyilatkozattal is rendelkezik.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Mattel Barbie első foglalkozás - műkorcsolyázó Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Barbie první povolání - krasobruslařka v2. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Mattel Barbie prvé povolanie – krasokorčuliarka v2. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Mattel Barbie Ich wäre gern - Eiskunstläuferin. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Mattel Barbie Ich wäre gern - Eiskunstläuferin.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ