Mattel Monster High Draculaura és Drakula játékszett

Termékkatalógus
Mattel Monster High Draculaura és Drakula játékszett
5 1 értékelés
Játékszett - 6 éves kortól ajánlott
Kód:  HRAjd0289 Termékszám:  0887961460414 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Mattel Monster High Draculaura és Drakula játékszett Megszűnt

Mattel Monster High Draculaura és Drakula játékszett

A Mattel Monster High Draculaira és Drakula játékszettben, apa és lánya figurái mellett, számos szórakoztató kiegészítőt talál. Jár hozzá egy sütő főzőlappal és felső szekrénnyel, serpenyő, bugyborékoló fazék és még egy törülköző is vagy egy szakácskönyv. A mosogató pult alatt, amelyből asztal készíthető, el van rejtve egy hűtőszekrény. Nem hiányozhat a mixer és a két elegáns szék sem. Miért ez az egész? Draculaira és az apja úgy döntöttek, hogy valódi vámpír pártit szerveznek a Monster High osztálytársai számára. Ehhez viszont hozzátartozik a jó étel és ital!

Annak érdekében, hogy ne piszkolják össze magukat, véres ételek, desszertek sütésénél és szörnyű ördögi  italok keverésénél, kezük közelében kötény és kesztyű van. Mindez tipikus Monster High színben (rózsaszín, lila, fekete) és jellegzetes dekorációkkal díszítve - fogantyú denevérek formájában, tartók, amelyek úgy néznek ki, mint az állat mancsok. Rendelkezésre állnak ijesztő matricák is (hold, denevérek, pókhálók), amelyek segítségével mindent ízlése szerint szépíthet. A pártira minden 6 évnél idősebb gyermek jöhet. 

A Monster High Draculaira és Drakula játékszett fő jellemzői

  • Draculaira és apja Dracula
  • Számos szükséges tartozék a szörnyű főzéshez 
  • Ijesztő konyhabútor
  • Sötét Monster High színek - rózsaszín lila, fekete
  • Ikonikus matricák - pókhálók, denevérek, hold
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Mattel Monster High Draculaura és Drakula játékszett Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Mattel Monster High Draculaura a Drákula herní set. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Mattel Monster High Draculaura a Drakula herná súprava. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Mattel Monster High Draculaura und Dracula Spielset. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Mattel Monster High Draculaura und Dracula Spielset.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ