Shop roku 30 dnů na vrácení

ALMAWIN Narancssárga tisztítószer extra erős 0,125 l

Termékkatalógus
ALMAWIN Narancssárga tisztítószer extra erős 0,125 l
Tisztítószer
Kód:  CIS1703 Termékszám:  4019555705762

ALMAWIN Narancssárga tisztítószer extra erős 0,125 l

Ez a termék, akárcsak az AlmaWin márka többi terméke, az ember és a természet közötti harmonikus kapcsolat elvén alapul. Ezért még az extra erős narancssárga tisztítószer is mentes a szintetikus illatanyagoktól, színezékektől és tartósítószerektől, és az Ecogarantie és a Vegán Társaság ökológiai tanúsítvánnyal rendelkezik. Az AlmaWin általános tisztítószer minden típusú felületre kézi tisztításra és zsírtalanításra használható, eltávolítja a makacs foltokat és elnyeli a szagokat, és nemcsak környezetbarát, hanem gazdaságosan is használható. A narancssárga tisztítószer nagyon hatékony a zsírfoltokra, és csodával határos módon akár több éves lerakódásokat is megtisztíthat. A bőrgyógyászatilag tesztelt AlmaWin emellett a szagokat is felszívja, és friss narancsillattal örvendeztet meg.

Az AlmaWin Extra Erős narancsos tisztítószer fő jellemzői

  • Természetes oldószer a kemény tisztítási feladatokhoz
  • Narancs terpéneket tartalmazó citrusfélék héjából
  • Eltávolítja az égési sérüléseket, színek, Lakkok, ragasztó, zsírok, gyanták stb.
  • Narancs AlmaWin elnyeli a szagokat és kellemes illatú
  • Extra erős tisztítószer még a rendkívül kemény foltokkal is megbirkózik, ahol más termékek kudarcot vallottak.
  • Az AlmaWin Universal Cleaner környezetbarát és nagyon gazdaságos.
  • Bőrgyógyászatilag tesztelt természetes koncentrátum hígítatlanul vagy vízzel hígítva használható.
  • Az AlmaWin termékek nem tartalmaznak szintetikus illatanyagokat, színezékeket vagy tartósítószereket.
  • A tisztítószert az Ecogarantie és a Vegán Társaság ökológiai tanúsítvánnyal látta el.

Az AlmaWin nem szennyezi a környezetet

Mivel az AlmaWin következetesen kerüli a szintetikus illatanyagokat, színezékeket és tartósítószereket, ez az univerzális, magas koncentrációjú tisztítószer nem szennyezi a környezetet. A Vegan Ecogarantie klímasemleges palack 100%-ban újrahasznosított műanyaghulladékból készült, és újrahasznosítható, a szintén újrahasznosítható anyagokból készült címke ásványi olajmentes tintával van nyomtatva. A környezet további védelme érdekében tartsa be az adagolást és használja takarékosan.

Az extra erős termék még a nehéz feladatokkal is megbirkózik

A citrusfélék héja narancsterpéneket tartalmaz, amelyek erős, tisztán természetes oldószerek. Ezért az AlmaWin narancsos tisztítószer koncentrált formában a ragasztómaradványokat is eltávolítja, viaszok, bélyegzőfestékek, kátrányfoltok, égett, gyanta és sok más szennyeződés. Hígított formában a Narancstisztító nagyszerű minden vízálló felületre. Egyszerűen adjon egy kupaknyi koncentrátumot 5 liter meleg vízhez, hogy tejes állagú legyen. Erős szennyezés esetén növelheti az adagot.

A narancssárga AlmaWin kezeli a foltokat a ruhákon és a háziállatok kerítésein

A kellemes illatú termék tökéletesen felszívja a szagokat. Ezért a hűtőszekrényhez, a szemetesek tisztításához vagy a háziállatok ketrecének és ágyainak tisztításához is alkalmas. Az AlmaWin azonban a lakóövezeten kívüli állattartó területek tisztítását is vállalja. Nemcsak a rutinszerű vagy nehéz tisztításhoz, hanem kiváló folteltávolítóként is jó szolgálatot tesz a fehér vagy színtartó szövetek otthonában. A kezelés után mossa ki a szöveteket.

Használható például:.
ragasztómaradványok, viaszok, bélyegzőfestékek, kátrányfoltok, égett, gyanta, megkeményedett állati és növényi zsírok, rágógumi, gumifoltok a padlón, golyóstoll és filctoll foltok, körömlakk és olajfestékek, foltok a kárpitokon és szőnyegeken, valamint mindenféle makacs háztartási folton

Figyelmeztetés:
Használat előtt ellenőrizze az anyag tartósságát és színtartóságát. A kezelés után mossa ki a szövetet. A zsírtalanító szerek magas koncentrációja miatt a munkavégzés során védőkesztyűt kell viselni. Tüdőkárosodást és szemgyulladást okozhat. Gyermekek elől elzárva, zárt edényben tartandó.

Összetétel

> = 30% alifás szénhidrogének (természetes terpének narancshéjból), > =5 % <15 % nemionos felületaktív anyagok (növényi alapú emulgeálószer és cukoralapú felületaktív anyagok). Tartalma: Limonen, citral, linalool, citronellol, geraniol, Farnesol. Egyéb összetevők: etanol, gyógynövénykivonat. PH-ÉRTÉK: 0,0

Paraméterek

XXL balení
Nem Kész!
Rendeltetés
Általános Kész!
Tisztítószer típus
Folyékony Kész!
Űrtartalom
125 ml Kész!
Rendeltetés
Általános Kész!

XXL csomagolás

XXL balení
Nem Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Általános Kész!

Típus

Tisztítószer típus
Folyékony Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
125 ml Kész!

Használat

Rendeltetés
Általános Kész!

Tulajdonságok

Tulajdonságok
Környezetbarát, Univerzális Kész!

Tulajdonságok

Tulajdonságok
Környezetbarát Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ALMAWIN Narancssárga tisztítószer extra erős 0,125 l Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ALMAWIN Čistič Pomerančový Extra silný 0,125 l. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ALMAWIN Pomerančový Extra silný 0,125 l.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ