Shop roku AlzaBoxy Q1

DERMACOL Collagen plus Szett

Termékkatalógus
DERMACOL Collagen plus Szett
4,6 5 értékelés
Kozmetikai ajándékcsomag - tartalma: testápoló, maszk, arckrém - 1 552,38 Ft/100 ml
Kód:  VBAL8379 Termékszám:  8595003126199 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

DERMACOL Collagen plus Szett

Ez a kozmetikai ajándékcsomag tartalmazza az intenzív fiatalító Collagen Plus SPF 10 nappali krémet, a feszesítő fémhámlasztó maszkot Collagen Plusszal és a fiatalító testápolót Coenzim Q10 Collagen Plusszal. A Dermacol ajándékcsomag minden olyan nőnek örömet szerez, aki szeret gondoskodni a megjelenéséről. A termékek csökkentik a mély ráncokat, valamint feszesítik és puhítják a bőrt. Tápláló formula magas kollagén-, tengeri moszat-kivonattal és más aktív összetevőkkel védi és hidratálja a bőrt. Rendszeres használata visszaadja a bőr rugalmasságát, energiáját és fiatalosságát. A DERMACOL Collagen plus 2022 szett díszdobozban kapható, ezért minden nő számára nagyszerű ajándéklehet. 

A DERMACOL Collagen plus 2022 készlet legfontosabb jellemzői 

  • Kozmetikai készlet a különleges kollekcióból
  • A Dermacol készlet tartalmaz egy nappali krémet, egy feszesítő fém hámlasztó maszkot és egy testápolót
  • A Collagen plus 2022 szett nagyszerű ajándék minden nőnek, aki szeret vigyázni magára
  • Tartalmaz egy nappali krémet, amely hidratálja, táplálja és energizálja a bőrt
  • A DERMACOL Collagen plus lifting peel off maszk 20 perc alatt megszépíti és ragyogóvá teszi a bőrt
  • A Collagen testápoló Q10 koenzimmel, olívaolajjal, glicerinnel és természetes eredetű kollagénnel segíti a bőrsejtek regenerálódását
  • Az ajándékcsomag fiatalító terméke védi a test bőrét, megőrzi annak természetes nedvességét és jól felszívódik
  • A DERMACOL Collagen plus 2022 készlet használatának eredménye a táplált és kisimult bőr, ráncok nélkül.

A Collagen+ tartalomnak köszönhetően a DERMACOL krémek intenzíven fiatalítják a bőrt

A Collagen Plus intenzív fiatalító SPF 10 nappali krém abőr intenzív fiatalítására szolgál kollagénnel és tengeri moszat kivonattal. Ezek az aktív összetevők feltöltik és helyreállítják a bőr rugalmasságát és frissességét. Az intenzív fiatalító nappali krém küzd a ráncok mélysége ellen és feszesíti az arckontúrt. A nappali krém gyönyörűen kenhető, és ideális sminkalapnak. A krém használatának eredménye táplált és kisimult bőr, ráncok nélkül. 

A Collagen plus lifting peel off maszk eltávolítja az elhalt hámsejteket

A DERMACOL Collagen plus lifting peel off maszk szépíti és ragyogóvá teszi a bőrt mindössze 20 perc alatt. A kollagén a tengeri algával kombinálva azonnali javulást biztosít a megereszkedett bőrnek, miközben gyengéden kisimítja azt. A hidratáltságot és puhaságot a panthenol és a hialuronsav garantálja. A DERMACOL hámlasztó maszk eltávolítja a bőrsejteket és megszabadít a fakóságtól. Ezenkívül javítja a mikrokeringést és segíti a sejtek regenerálódását. A DERMACOL Collagen plus lifting peel off maszk használatának eredménye friss és ragyogó megjelenésű bőr,hosszantartó hidratálással.

Magas hidratáltság és regeneráció a Q10 koenzim tejnek köszönhetően

A fiatalító testápoló kollagén koenzim Q10-zel, olívaolajjal, glicerinnel és természetes eredetű kollagénnel jól felszívódik, táplálja a bőrt, kisimítja és feszesíti azt. A Dermacol minden bőrtípusra készült terméke nemcsak a bőrsejtek regenerálódását segíti, hanem mivel aminosavakat tartalmaz, hozzájárul a hidratáláshoz és a rugalmassághoz is. Egyszerűen vidd fel a testápolót a bőrödre, egyenletesen oszlasd el, és hagyd felszívódni. Rendszeres használatával bársonyosan sima, tökéletesen táplált és hidratált bőrt érhetsz el. 

A csomag tartalma: 
Collagen Plus SPF 10 intenzívfiatalító nappali krém (Intensive Rejuvenating Day Cream ) 50ml
Collagen Plus fémes hámlasztó maszk kollagénnel (Lifting Metallic Peel-Off Mask) 2 × 7,5 ml
Collagen Plus fiatalító testtej Q10 koenzimmel (Collagen Body Milk) 250 ml


Összetétel

Nappali krém: Aqua, kapril-kaprikus triglicerid, etil-hexil-sztearát, etil-hexil-metoxicinnamát, glicerin, pentylenglikol, glicerin-sztearát, cetearil-alkohol, mirisztil- mirisztát, butilmetoxidibenzoilmetán, cetilészter május, savas kálium-hidrogén-benzolszulfát, palmitinsav-szulfát macerált benzimidazol vajkivonat, Olea Europaea növényekből származó vajkivonat, fruktóz, hidrolizált kollagén, Argania spinosa magolaj, Aesculus Hippocastanum (gin gesztenye) kivonata, nátrium-hialuronát, Alaria Esculenta kivonat, gabonakivonat, a ceponone europaeacetát nátriumsója, glutamát-tetraglutamát, poliakrilát keresztpolimer-6, xantán gumi, poliszorbát 20, Bht, tokoferol, tropolon, kapril-glikol, 1,2-hexándiol, nátrium-hidroxid, citromsav, ethylhexylglicerin, Fenoxietanol, Kálium-szorbát, Parfüm.
Lotion: Aqua, Olea Europaea Fruit Oil, Glicerin, Cetearil-alkohol, Glyceryl Stearate Citrate, Gliceril-sztearát, Ethylhexyl Stearate, Tokoferil-acetát, Tokoferol, Hidrolizált kollagén, Ubiquinone, Carbomer, Polysorbate 20, Trocopolon, Gliceril-benzaldehid, Ethylhexylglicerin, Nátrium-hidroxid, Parfüm.

Paraméterek

Űrtartalom
315 ml Kész!
Típus
Női Kész!
Csomagban lévő darabok száma
3 db Kész!
Csomag tartalma
Maszk, Testápoló krém, Testápoló Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
315 ml Kész!

Típus

Típus
Női Kész!

Csomagolás

Csomagban lévő darabok száma
3 db Kész!
Csomag tartalma
Maszk, Testápoló krém, Testápoló Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: DERMACOL Collagen plus Szett Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DERMACOL Collagen plus Set. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si DERMACOL Collagen plus Set.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ