AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

LABEL.M Blow Out Spray 200 ml

Termékkatalógus
LABEL.M Blow Out Spray 200 ml
3,0 1 értékelés
Hajspray - női, dús hatás és hajtáplálás, festett, finom szálú, zsíros, normál, sérült, száraz, hullámos és göndör, rakoncátlan és töredező és öregedő és őszülő hajra, - 16 450 Ft/1 l
Kód:  KSVL1776 Termékszám:  5060059570775

LABEL.M Blow Out Spray 200 ml

A LABEL.M Blow Out Spray hajspray egy különleges kozmetikai termék, amely védelmet, hidratálást és dúsabb hatást ad a hajadnak. Minden hajtípusnak megfelel, tartást ad a hajszálaknak és általánosan megszilárdítja őket. A sprayt közvetlenül a haj végső hajszárítós formázása előtt kell használni. Természetes kivonatokat tartalmaz, amelyek védik és táplálják a hajat.

A professzionális és kiváló minőségű készítmény, amely tökéletes védelmet és dús hatást ad a hajadnak, fodrászszalonoknak készült, de otthon is használhatod. Gyömbért, liliomot, borókát és jázmint tartalmaz. Ezek a természetes összetevők táplálják a hajat és megvédik a kiszáradástól ill. a meleg levegő okozta károsodástól. A készítmény kíméletes a hajadhoz, nem tartalmaz szulfátokat. A termékben használt különleges technológia tökéletesen védi és ápolja a hajadat. Kényeztesd hajadat egy professzionális termékkel, és hozz létre olyan frizurát, amely mindenki figyelmét magára vonja! 

Hatóanyagok:

  • A gyömbér, a liliom, a jázmin és a boróka védik és táplálják a hajat.
  • A hideg vizes kivonat azt jelenti, hogy a készítmény természetes hatóanyagait hideg folyamat során nyerik ki. A hideg gőz, amely a folyamat során képeződik, a kivonatok lehető legtöbb hatóanyagát megőrzi, mert az eredeti anyagok nincsenek sugárzó hő hatásának kitéve. A felhasznált víz a Florida Springs természetes forrásból származik, amely egész évben megőrzi harminc Celsius fokos hőmérsékletét.
  • Az Enviroshield Komplex védi a hajadat a külső környezeti hatásoktól, mint a nap, a szél vagy az eső. Küzd a haj hőkezelés okozta károsodásai ellen, kiváló antioxidáns, megvédi a színt a kifakulástól, optimalizálja a fényét és véd az UVA/UVB sugarak ellen.


Hajtípus:
Minden hajtípusra.

Alkalmazási mód:
Fújd rá megfelelő  távolságból a hajadra és formázd.

Térfogat:
200 ml

 

Paraméterek

Specifikáció
Professzionális kozmetikum Kész!
Rendeltetés
Női Kész!
Hatás
Dúsító hatás, Tápláló hatás Kész!
Haj típusa
Festett, Finom szálú, Zsíros, Normál, Sérült, Száraz, Hullámos és göndör, Rakoncátlan és töredező, Öregedő és őszülő Kész!
Űrtartalom
200 ml Kész!

Specifikáció

Specifikáció
Professzionális kozmetikum Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Női Kész!

Hatás

Hatás
Dúsító hatás, Tápláló hatás Kész!

Haj típusa

Haj típusa
Festett, Finom szálú, Zsíros, Normál, Sérült, Száraz, Hullámos és göndör, Rakoncátlan és töredező, Öregedő és őszülő Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
200 ml Kész!

Hajvédelem

Hajvédelem típusa:
UV fénnyel szemben, Hajvasalás károsító hatása ellen, Hajszárítás károsító hatása ellen Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LABEL.M Blow Out Spray 200 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LABEL.M Blow Out Spray 200 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LABEL.M Blow Out Spray 200 ml.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ