AlzaBoxy Q1 Shop roku

MUUMI BABY 5 darabos kezdőcsomag

Termékkatalógus
MUUMI BABY 5 darabos kezdőcsomag
5 3 értékelés
Baba kezdőcsomag - tartalma: Muumi Baby Újszülött pelenka 25 db 1 + 1, Muumi Baby Mini 1 ×, Helmi baba nedves törlőkendők 64 db 1 ×, Helmi Baby előke10 db 1 ×, Helmi Baby csere alátét 58 × 60cm 6 db 1 × - 3 658 Ft/db
Kód:  BABY7391 Termékszám:  8594184020098

MUUMI BABY 5 darabos kezdőcsomag

Ha kedves ajándékot keresel egy várandós anya számára, vagy olyan termékeket keresel, amelyek nem hiányozhatnak a baba holmijai közül, és te is szíveden viseled a környezet sorsát, akkor biztosan tetszeni fog a finn gyártó környezetbarát termékeket tartalmazó csomagja. A készlet tartalma: 25 db Muumi Baby eldobható pelenka újszülötteknek, Muumi Baby Mini 1 valamint Helmi Baby termékek: 64 db nedves törlőkendő, 10 db eldobható előke és 6 db pelenkázó alátét. Az összes termék gyártási folyamatát egy olyan tanúsítvánnyal ismerték el, amely annak minimális környezeti terhelését igazolja.

A Muumi Baby és Helmi Baby baba kezdőcsomag legfontosabb jellemzői

  • A finn Muumi Baby és Helmi Baby babatermékeket tartalmazó kezdőcsomagja
  • Környezetebarát termékek
  • Allergén-, klór- és parfümmentes pelenka speciális kialakítással
  • Vízálló előke
  • Többfunkciós eldobható pelenkázó alátét
  • Puha nedves törlőkendő, amely gyengéd a baba bőréhez
  • A tanúsítvány igazolja a gyártási folyamat minimális környezeti terhelését

A gyermek bőréhez gyengéd pelenka

A csomagban egy-egy csomag környezetbarát, eldobható Muumi Baby Newborn és Mini pelenka található. Nem tartalmaznak allergéneket, irritáló illatanyagokat vagy testápolót, és 100%-ban klórmentesek. A gyermekgyógyászokkal és az Allergia és Asztma Szövetséggel együttműködve fejlesztették ki őket. A pelenkák nagyon puhák, rugalmasak és két-három rétegben hajtva készültek. Speciális U-alakú kivágással rendelkezik a köldöknél, ami jobban illeszkedik, mint más ipari V-alakú kivágások. A csomagban 25 db Newborn pelenka (2 - 5 kg) és 58 db Mini pelenka (3 - 6 kg) található.

Előke otthonra és utazáshoz

Az eldobható előke nagyon praktikus lehet, de gyakran nem környezetbarát anyagokból készül. Ha  minimális hulladékot szeretnél termelni, de eldobható előkét szeretnél vásárolni, válaszd a Helmi Baby környezetbarát változatát. A fedőréteg a nedvességet és a morzsákat fogja fel, a hátulja vízálló, így a baba ruhája tisztán marad. Ideális otthon és út közben is, amikor csak meg szeretnéd etetni csemetédet. Az univerzális méretű előke az öntapadós csíkok segítségével könnyen rögzíthető a ruhához. A csomag 10 darabot tartalmaz.

Praktikus pelenkázó alátét

A Helmi Baby egyszer használatos bio pelenkázó alátétet bőrgyógyász szakemberekkel együttműködve fejlesztették ki - nem tartalmaznak allergéneket, illatanyagokat vagy testápolókat. A felső része 100%-ban lebomló finn cellulózból, az alsó vízálló rész át nem eresztő fóliából készült. Az alátét többfunkciós - nemcsak pelenkázáskor használhatod otthon vagy út közben, hanem az autósülés, az ágy vagy a babakocsi megvédésére is. A csomagban 6 db 58 x 60 cm-es pelenkázó alátét található.

Finom nedves törlőkendő

A Helmi nedves törlőkendők illatanyagtól és színezékektől mentesek, ezért nagyon gyengédek a baba bőréhez. Aloe Vera kivonatot és hidratáló glicerint is tartalmaznak, amelyek táplálják és megnyugtatják a bőrt. Nemcsak a popsi törlésére használható, amikor tisztába teszed a babát, hanem eleven csemetéd kezét is letörölheted vele. A finn Allergia és Asztma Szövetséggel együttműködve fejlesztették ki. A csomag 64 darabot tartalmaz.

Minimális környezeti terhelést okozó termékek

A Muumi Baby és a Helmi Baby termékek gyártása során vízerőművet használnak, amely nem eredményez CO2-kibocsátást. A fő anyag a finn cellulóz, amely 100%-ban biológiailag lebomló - a hulladékot újrahasznosítják vagy elégetik, nem kerül a hulladéklerakókba. A gyártási folyamatot a minimális környezeti terhelést igazoló tanúsítvánnyal ismerték el.

Paraméterek

XXL balení
Nem Kész!
Darabszám
5 db Kész!
Méret
1 Kész!
Tulajdonságok
Köldökcsonk kivágás, Parfümmentes, Klórmentes Kész!
Sorozat szerint
MUUMI BABY (kezdőcsomag) Kész!

XXL csomagolás

XXL balení
Nem Kész!

Darabszám

Darabszám
5 db Kész!

Méret

Méret
1 Kész!

Tulajdonságok

Tulajdonságok
Köldökcsonk kivágás, Parfümmentes, Klórmentes Kész!

Sorozat szerint

Sorozat szerint
MUUMI BABY (kezdőcsomag) Kész!

Típus

Típus
Öko pelenka Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes pelenkázás kategóriánkban.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: MUUMI BABY 5 darabos kezdőcsomag Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MUUMI BABY startovací balíček - 5 ks. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si MUUMI BABY štartovací balíček.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ