AP+ nový vizuál Akvizice ApF HU

Olcsó AGU Baby gyerek lázmérők

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Használat módja
Fülben
(1)
Homlokon
(1)
Halántékon
(1)
Szűrés
Az oldalon az alábbi AGU Baby gyerek lázmérők kategóriában található olcsó termékekről kaphatsz bővebb információt. Minden terméket a legolcsóbbtól a legdrágábbig rangsoroltunk, ennek köszönhetően az olcsó AGU Baby gyerek lázmérők kategória számodra legkedvezőbb árfekvésű termékei kerülnek előtérbe. Az olcsó AGU Baby gyerek lázmérők kategóriában található legolcsóbb termék jelenleg a kínálatban az elérhető árú AGU Baby érintés nélküli hőmérő gyerekeknek NC8, amelynek bruttó ára 19 690 Ft. Az olcsó AGU Baby gyerek lázmérők oldalon mindenki megtalálhatja a számára legkedvezőbb terméket.
1 termék
4,0
AGU Baby érintés nélküli hőmérő gyerekeknek NC8
Gyerek lázmérő - érintés nélküli - infravörös, mérési idő: 1 másodperc, szobahőmérséklet mérése,
19 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: BABYo55

Olcsó AGU Baby gyerek lázmérők

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó gyerek lázmérők AGU Baby Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább gyerek lázmérők AGU Baby
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ