Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

VANISH Gold Oxi Action 1.8 l

Termékkatalógus
VANISH Gold Oxi Action 1.8 l
4,4 6 értékelés
Folttisztító - folyékony, univerzális
Kód:  ODS031 Termékszám:  5900627067651 Gyártó honlapja:

VANISH Gold Oxi Action 1.8 l

Vanish Gold Oxi Action folteltávolító folyadék hatékonyan távolítja az akár 7 napos beszáradt foltokat aktív oxigénnel, enzimekkel és felületaktív anyagokkal, 30 másodpercen belül. A Vanish Gold Oxi Action folteltávolító folyadék minden típuú mosógéphez alkalmas, és akár minden mosáshoz használható. Alkalmazhatja bármilyen foltra, a legtöbb fajta textíliára, fehér és színes anyagokhoz egyaránt.

Legfontosabb jellemzők

  • Folyékony folteltávolító
  • A leghatékonyabb Vanish termék
  • 30 másodpercen belül hatékonyan eltávolítja a foltokat
  • Alkalmas a legtöbb szövettípushoz, fehér- és színes ruhaneműkhöz egyaránt
  • Mennyiség: 1.8 l

Áztatás, előkészítés és mosás

Ha áztatni szeretné a ruhaneműket, akkor ajdon 100 ml Vanish folyékony folteltávolítót 4 liter meleg vízhez, és hagyja ázni a ruhákat egy órán át. Áztatás után a szokásos módon mossa vagy öblítse ki a ruhákat.

Mosás előkészítésénél célszerű a Vanish-t közvetlenül alkalmazni a folt felületén az applikátor segítségével, és beledörzsölni a szövetbe. Mosás esetén öntsön 100 ml folyékony folteltávolítót a mosógépben található adagoló rekeszbe. Ezután adja hozzá a szokásos mosószer-mennyiséget.

Mosás előtt alkalmazzon kb. 2 ml Vanish-t közvetlenül a foltra, és dörzsölje bele a szövetbe, ha szükséges. Mindig alaposan olvassa el a ruhacímkén található tisztítási információkat. Ne tegye ki a Vanish folteltávolítóval kezelt szövetet közvetlen napfénynek, és ne száírtsa közvetlenül hőforráson. Soha ne hagyja, hogy a Vanish rászáradjon a ruhára.

Összetétel

5% vagy több, de kevesebb, mint 15% oxigénalapú fehérítőszer, anionos felületaktív anyagok, nemionos felületaktív anyagok, <5% parfüm, Citronellol, Hexyl cinnamal.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: VANISH Gold Oxi Action 1.8 l
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si VANISH Oxi Action Gold 1,8 l. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si VANISH Oxi Action Gold 1,8 l.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ