Majorett mezőgazdasági

Termékkatalógus
Majorett mezőgazdasági
Játék autó - fém, mozgatható és nyitható részekkel, hossz: 7 cm, 3 éves kortól ajánlott
Kód:  HRAif4016 Termékszám:  3467452038017

Majorett mezőgazdasági

Tökéletes ajándék a kis farmereknek és a munka szerelmesek. A fém Majorett autószett kiváló kiegészítője lesz minden kis vagy nagy gazdaságnak. Számos praktikus, különböző színű traktorok és egyéb mezőgazdasági segítők közül választhat. A kollekcióban található összes autót valós járműgyártók ihlették, mint például a Mercedes-Benz, Volkswagen, Valtra és a Massey Ferguson.  Az autó kiváló minőségű és tartós anyagból készült, amelyre jellemző a pontos kidolgozás.  Az autó hossza körülbelül 7 cm. A fuvarozó autók mozgatható és nyitható alkatrészekkel rendelkeznek, így a játék még szórakoztatóbb velük. 

A Majorett mezőgazdasági mezőgazdasági autó főbb jellemzői

  • 6 fajta autó: Class Xerion 5000, Deutz Fahr-9340TTV, Massey Ferguson 8737, Mercedes-Benz Zetros, Valtra T4 Volkswagen
  • Fém, műanyag tartozékokkal
  • Precíziós kidolgozás
  • Mozgó és nyitható alkatrészek
  • A híres francia márka, a Majorett gyártásában
  • Autók mérete: 7 cm
  • Tökéletes kiegészítő a kis és a nagy gazdaságokhoz
  • Alkalmas gyermekeknek 3 éves kortól

Minőség a Majorettől

A hagyományos francia márka, a Majorett a Simba Dickie Group multinacionális csoport része. Fiúknak készített játékokra specializálódott, rendkívül változatos termékpalettája magában foglalja a fém autókat, versenyautókat, építkezési és teherautókat, munkagépeket, motorkerékpárokat, repülőgépeket és helikoptereket is. A Majorett ezen felül kifinomult garázsokat is gyárt. A termelés saját gyáraikban zajlik Thaiföldön és Franciaországban, egyes termékek pedig Kínából jönnek. Akár egy gyűjtő számára választ autót, vagy játszani szeretne vele, a Majorett márka a megfelelő választás.  

 

Paraméterek

Hosszúság/mélység
7 cm Kész!

Méret és súly

Hosszúság/mélység
7 cm Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Majorett mezőgazdasági Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Majorette Farmářské vozidlo. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Majorette Farmer vozidlo. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Majorette Farmářské vozidlo. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Majorette Farmářské vozidlo.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ