30 dnů na vrácení AP+ plus nový vizuál

McDavid Bio-Logix Knee Brace Left 4200, fekete

Termékkatalógus
McDavid Bio-Logix Knee Brace Left 4200, fekete
Térdrögzítő - tökéletes anatómiai kialakítás (bal), maximális támasz sportolás közben (3+ szint), a legversenyképesebb, "személyre szabott" béléssel!
Kód:  SPTspin11nad Termékszám:  SPTspin11nad

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

McDavid Bio-Logix Knee Brace Left 4200, fekete Megszűnt

McDavid Bio-Logix Knee Brace Left 4200, fekete

Add meg a térdednek a maximális támaszt és segítsd elő ezzel az egészséges gyógyulását. Bár a McDavid Bio-Logix Knee Brace merevítő szorosan fogja a szükséges helyet, mégsem korlátoz téged a normál mozgásban. A kompressziós rögzítők pozitív hatással vannak a vérkeringésre. Az oldaltámaszok biztosítják a kényelmet még hosszú távú viselés mellett is. A McDavid Bio-Logix térdmerevítőket kifejezetten jobb vagy bal lábra tervezték.

A McDavid Bio-Logix Knee Brace 4200 merevítő legfontosabb jellemzői

  • Fekete neoprén merevítő kompressziós rögzítővel
  • Gyorsítja a sérülést vagy műtétet követő gyógyulást
  • A kompressziós rögzítőn keresztül stimulálja a vérkeringést
  • Legmagasabb szintű támasz - 3
  • Lélegző anyag, ami nem csúszik
  • A McDavid Bio-Logix Knee Brace merevítő hosszú távú viselésre is alkalmas
  • Mind a jobb, mind a bal térdre tervezett változatban kapható

Gyorsítsd fel a gyógyulás folyamatát a legerősebb merevítővel

A McDavid Bio-Logix Knee Brace merevítő fel- és levétele is nagyon egyszerű. Maga a merevítő a kompressziós rögzítőhöz csatlakozik, ami szilárd rögzítést eredményez. A rögzítő által kifejtett nyomás segíti és felgyorsítja a gyógyulás folyamatát. Ugyanakkor nem akadályozza meg a véráramlást. A merevítő nem korlátozza a természetes mozgásteret. A támogatás mértéke 3-as szintű, tehát a legerősebb, amit a lábadnak biztosítani tudsz. A McDavid Bio-Logix Knee Brace merevítő alkalmas a nagyfokú ízületi instabilitás esetén történő, illetve a szalag- és ínműtétek utáni viselésre.

A lélegző McDavid Bio-Logix Knee Brace merevítő szilárdan tartja a térdet

A kemény és puha anyagok precíz kombinációja a legnagyobb kényelmet biztosítja. A merevítő jól lélegzik, így nem érzed kényelmetlennek a lábadon. A mosható bélés csatornáin keresztül tud áramolni a levegő. A Sleeve-Lock technológiának köszönhetően a McDavid Bio-Logix Knee Brace merevítő a nap folyamán szilárdan tartja a térdet és megakadályozza, hogy mozogjon. Szükség esetén kézzel mosható, utána hagyd, hogy magától megszáradjon.

Méret:
M és L


Paraméterek

Rendeltetés
Térd Kész!
Méret
L Kész!

Testrész

Rendeltetés
Térd Kész!

Méret

Méret
L Kész!
Megjegyzés:
» Összes térdszorító és térdrögzítő

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: McDavid Bio-Logix Knee Brace Left 4200, fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si McDavid Bio-Logix Knee Brace 4200, černá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si McDavid Bio-Logix Knee Brace Left 4200, čierna.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ