AlzaBoxy Q1 Shop roku

McDavid Knee Support With Stays And Cross Straps S

Termékkatalógus
McDavid Knee Support With Stays And Cross Straps S
Térdrögzítő - a 2 számú közepesen magas szintű támaszt nyújtó termékek összes alapvető tulajdonságát nyújtja, beleértve a szisztematikus enyhítését ízületi gyulladás, íngyulladás és nyáktömlő gyulladás esetén. A négy rugós acél lamella és az állítható hevederek nagyobb merevítést biztosítanak kisebb térdkalács vagy ízületi problémák esetén. A fejlett design-ú ortézis nagyszerű, patkó alakú térdkalács-támasszal, két középső és két oldalsó lamellával rendelkezik. Két tépőzár (Velcro®) és négy rugalmas keresztpánt segít jobban megtámasztani a térdszalagokat. A hosszú neoprén hüvely körülbelül 5 mm vastag, mindkét oldalán nylon bevonattal ellátva. A jobb és a bal lábra is alkalmas.
Kód:  SPTspin245 Termékszám:  425-S

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

McDavid Knee Support With Stays And Cross Straps S Megszűnt

McDavid Knee Support With Stays And Cross Straps S

Javítsa meg a térd stabilitását vagy megkönnyítse a könnyebb gyógyulást egy McDavid térdkárosodástámasz után, tartóval és keresztpánttal . A neoprén csontos térd rögzíti és enyhíti az ízületi gyulladást, íngyulladást és bursitist. A 2. támogatási fok mérsékelt ortózis. Kellemesen melegíti a lábát. A patellar tartó a megfelelő formában tartja.McDavid térdtámasz tartóval és keresztpánttal ez segít sokkal gyorsabban visszatérni a sportba.

A McDavid térdtámasz alapvető jellemzői tartóval és keresztpánttal S

  • Orthosis egy megerősítéssel a burkolaton
  • A baleset után megkönnyíti és felgyorsítja a helyreállítást
  • 4 rugóacél lécből készül
  • A neoprén hüvely nylon bevonattal van ellátva
  • McDavid térdtámasz tartóval és keresztpánttal Könnyen tisztítható
  • Magas szintű védelmet nyújt
  • Jobb és bal lábakhoz alkalmas
  • Fekete szín

A nagyszerű támogatás párnát is biztosít

A legmodernebb könnyű anyagok, amelyekből a McDavid nadrágtartó készül, rugalmas és lélegző. Ezek azonban nem korlátozzák a természetes mozgást. Négy rugós acéllemezből készül, és állítható pántokkal rendelkezik a méret beállításához és a térd megerősítéséhez. A patkó alakú térdsapka a lábát a megfelelő helyzetben tartja. MerevítőMcDavid térdtámasz tartóval és keresztpánttal könnyen karbantartható - kézzel mossa le és hagyja automatikusan megszáradni.

Méret:
S

Paraméterek

Rendeltetés
Térd Kész!
Méret
S Kész!

Testrész

Rendeltetés
Térd Kész!

Méret

Méret
S Kész!
Megjegyzés:
» Összes térdszorító és térdrögzítő

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: McDavid Knee Support With Stays And Cross Straps S Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si McDavid Knee Support With Stays And Cross Straps S. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si McDavid Knee Support With Stays And Cross Straps S.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ