Slevy s AP+ AP+ plus nový vizuál

MEDELA Kiegészítő

Termékkatalógus
MEDELA Kiegészítő
Szívó tartozék - speciális kiegészítő szoptatási rendszer, amely lehetővé teszi a csecsemő és az édesanya szoros kapcsolatát és a mellbimbó szopását imitálja
Kód:  MED021sk Termékszám:  7612367041164 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

MEDELA Kiegészítő

A svájci Medela cég, amely részt vesz az orvostechnikai eszközök kutatásában, fejlesztésében és gyártásában egy újabb termékkel állt elő anyák és gyermekek számára. Ez a termék egy speciális kiegészítő rendszer szoptató anyák számára, amely lehetővé teszi, hogy a gyermek az üvegben tárolt anyatej elfogyasztása közben a mellet is szívja. Ennek köszönhetően fenntartható a megfelelő szívás, amely lehetővé teszi a tejtermeléshez szükséges mirigyek és hormonok stimulációját. A baba nem veszíti el a közvetlen kapcsolatot az édesanyjával. A kiegészítő használata elősegíti a tejtermelés növelését, lehetőséget nyújt az elfogyasztott mennyiség ellenőrzésére és lerövidíti az etetés idejét. Alkalmas gyenge szopóreflexszel rendelkező csecsemőknek, elalvásra hajlamos csecsemőknek, alacsony születési súllyal rendelkező csecsemőknek, örökbefogadott gyermekeknek vagy ikrek közös etetéséhez.

Műszaki adatok:

Anyaga:
polipropilén, szilikon, nejlon, fém

Térfogat:
150 ml-es

A csomag tartalma:
1 db 150 ml-es üveg, 1 db csavaros kupak, 1 db szelep tartó, 1 db védősapka a palackra, 1 db nyakpánt, 3 db cső színkóddal méret szerint (átmérő 0,65, 0,75, 0,85 mm), 1 db ragasztószalag

 

Paraméterek

Űrtartalom
150 ml Kész!
Cumi tulajdonságai
Alkalmas szoptatott babák számára Kész!
Típus
Szoptatott babának Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
150 ml Kész!

Tulajdonságok

Cumi tulajdonságai
Alkalmas szoptatott babák számára Kész!

Típus

Típus
Szoptatott babának Kész!
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: MEDELA Kiegészítő Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MEDELA Suplementor. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si MEDELA Suplementor.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ