Slevy s AP+ AP+ plus nový vizuál

MENROCK Shave Cream - Sicilian Lime 100 g

Termékkatalógus
MENROCK Shave Cream - Sicilian Lime 100 g
5 1 értékelés
Borotválkozó krém - a fekete bors fűszeres tónusainak és az ízletes szicíliai lime finom illatával, a bőrét puhává, simává és üdévé teszi
Kód:  KSMU0266 Termékszám:  0633090058301

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

MENROCK Shave Cream - Sicilian Lime 100 g

A MEN ROCK Shave Cream 100 g - Sicilian Lime borotválkozó krém a fekete bors fűszeres tónusainak és az ízletes szicíliai lime finom illatát tartalmazza, amely nemcsak hogy hidratál a borotválkozás során, hanem ezen felül a keletkező vastag, selymes habnak köszönhetően megóvja a bőrét és segít a simára borotvált arc megszerzésében. A MEN ROCK Shave Cream olyan tökéletes borotválkozást biztosít, mintha egy szakember végezte volna el közvetlenül az otthonában. Ez a tökéletes termék azoknak a férfiaknak készült, akik a borotválkozás minőségét a saját kezükben szeretik tartani. Bónuszként a MEN ROCK Sicilian Lime krém a borotválkozás után a bőrét üdévé és puhává teszi, és alkalmas mind a tapasztalt férfiak, mind az újoncok számára.

A MEN ROCK Shave Cream - Sicilian Lime 100 g főbb jellemzői

  • Olyan gazdag habot hoz létre, amely tökéletes borotválkozást tesz lehetővé
  • Tökéletes bőrhidratáció
  • A szicíliai lime és a fekete bors természetes és friss illata
  • A MEN ROCK Shave Cream - Sicilian Lime borotválkozó krémet nem tesztelték állatokon
  • Egy csomag akár 50 felhasználásra is elegendő
  • Nagyszerű ajándék minden férfi számára

Búcsúzzon el a mindennapos borostától a MEN ROCK Sicilian Lime-mal

Harcol a mindennapos borostával és tökéletesen megborotvált arcot szeretne? Minden férfinak más-más indoka van, amiért ezt akarja elérni, legyen szó akár munkáról vagy akár a szeretett nőről. A MEN ROCK Shave Cream a lehető legegyszerűbbé teszi ezt a mindennapos rutint. A MEN ROCK Sicilian Lime borotválkozó krém könnyen alkalmazható, tökéletesen hidratálja a bőrét, és így értékes perceket takarít meg az Ön számára, amelyeket máskülönben kellemetlen aktivitással töltene el, mint ahogyan az a legtöbb férfinál a borotválkozás során lenni szokott. A MEN ROCK Shave Cream nem csak a bőréhez kíméletes, hanem a pénztárcájához is, mivelhogy egy csomag 50 felhasználásra is elegendő. Az extra bónusz a szicíliai lime és a fekete bors friss illata. 

Használat:
Vigye fel a MEN ROCK Sicilian Lime borotválkozó krémet körkörös mozdulatokkal a nedves arcbőrére. A keletkezett gazdag habot egyenletesen kenje el az arca szükséges részeire és borotválkozzon meg. 

Összetétel:
Aqua, Stearic Acid, Mryistic acid, Potassium Hydroxide, Coco fatty acid, Glycerine Sodium Hydroxide, Parfum, Triethanolamine, Methylisothiazilinone, Chloromethylisothiazolinone, Benzyl Benzoate, Linalool, Euganol, Limonene, Benzyl cinnamate, Cinamal.

Paraméterek

Terméktípus
Krém Kész!
Bőrtípus
Normál Kész!

Terméktípus

Terméktípus
Krém Kész!

Bőrtípus

Bőrtípus
Normál Kész!
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: MENROCK Shave Cream - Sicilian Lime 100 g Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MENROCK Shave Cream - Sicilian Lime 100 g . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si MENROCK Shave Cream - Sicilian Lime 100 g.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ