30 dnů na vrácení Shop roku

MET LUPO kék/olajszínű S/M 54-58

Termékkatalógus
MET LUPO kék/olajszínű S/M 54-58
5 1 értékelés
Kerékpáros sisak - MTB, férfi, forgó tárcsával, In-mould Fusion, 20 szellőzőnyílás, belső bélés, levehető belső betét, tömege: 270 g
Kód:  SPTzook0007 Termékszám:  8015190251875

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

MET LUPO kék/olajszínű S/M 54-58

A MET Lupo kerékpáros sisak hegyi kerékpározáshoz nagyszerűen megvéd a több órás meneteken egyenetlen terepen. Masszív design-ja ellenére a sisak   nagyon könnyű. Ha szemüveget viselsz, ez a modell megfelel neked. A márka más modelljeivel szembeni előnyei az oldalsó gélpárnák, amelyek az izzadságot az arc oldalára irányítják. A kényelmes viseletet növeli, hogy remekül hozzáidomul a fejed formájához. Hipoallergén, antibakteriális és hőszabályozó tulajdonságai miatt anyagát eredetileg egészségügyi használatra szánták. A Gel O2 párnák moshatók és hosszabb élettartamot biztosítanak, mint a hagyományos betétek. A belső betétek finom poliuretánból készültek.

A Met Lupo, S/M, 54-58 cm kék sisak fő jellemzői

  • sisak MTB-khez
  • masszív design
  • nagyon könnyű
  • mosható Gel O2 párnák
  • Safe-T Advance tarkói szorítórendszer
  • kevlár szíjak
  • In-Mold Fusion szerkezet erős polikarbonátból
  • levehető napellenző

Kevlar szíjak, amelyek nem tapadnak

A Safe-T Advance tarkói szorítórendszerrel könnyen rögzítheted a sisak helyzetét. Egyszerűen csak egy kézzel forgasd el a sisak hátulján található irányítótárcsát. A rendszer szélesebb felületének köszönhetően a sisak jobb szellőzést és egyenletes nyomáselosztást biztosít. A sisak elülső részén rögzítheted a kapcsot, amely a kevlár szíjakon található. Könnyebbek, erősebbek és jobban áteresztik a levegőt, mint a hagyományos szíjak. És magasabb hőmérsékleten nem tapadnak a bőrödhöz. A tartós In-Mold Fusion szerkezet nagy szilárdságú polikarbonátból készült. Egy levehető napellenző is tartozik hozzá, amelyet bármilyen szögbe beállíthatsz.

A Gel O2 párnák anyaga:
morpho-gel poliuretán

Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés
Férfi Kész!

Méret

Méret
S, M Kész!

Fej kerülete

Minimális fejkörfogat
58 cm Kész!

Technológia

Technológia
In-mold Kész!

Tulajdonságok

Felszerelés
Párnázás, Forgókerék a méret beállításához Kész!
Szín
Kék Kész!

Párnázás

Párnázás tulajdonságai
Levehető Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: MET LUPO kék/olajszínű S/M 54-58 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Met Lupo modrá/olej S/M 54-58. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Met Lupo modrá/olej S/M 54 – 58.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ