Doručení zdarma MPLA317262

Microsoft HoloLens

Termékkatalógus
Microsoft HoloLens
VR szemüveg - holografikus szemüveg a kiterjesztett valósághoz, kompatibilis eszköz: holografikus UI MS Windows 10
Kód:  CES4f006 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Microsoft HoloLens

Eljött a holografikus technológia ideje


A valós és az elektronikus környezet kombinálása már nem csak a sci-fi filmek kiváltsága! A Microsoft HoloLens a valós környezetünket egészíti ki virtuális elemekkel. Tegye fel szemére és élvezze a két világ összeolvadását. A valós környezetbe vetített hologramok új lehetőséget kínálnak az alkotásra, a kommunikációra, a munkára és nem utolsó sorban a játékokra. A háromdimenziós virtuális térben a holografikus kijelző megkönnyíti a mindennapi munkáját és olyan dolgokra is képes lesz, amelyekről korábban álmodni sem mert.

Kiterjesztett valóság


A Microsoft HoloLens több mint egy egyszerű head-up kijelző (HUD). A szemüvegek intelligensen képesek feltérképezni a teret, hogy megértsék a gesztusokat és mozgásokat, a szem mozgását és a hangokat, lehetővé téve, hogy a tartalom és az információ legközvetlenebb módon érjék el Önt. A digitális világ ugyanolyan valóságos, mint a fizikai tárgyak a szobában, így válik a hologram az élet praktikus eszközévé. Átláthatósága azt jelenti, hogy soha nem fogja szem elől veszíteni az Önt körülölelő világot. Ha kimegy az utcára, mely telis tele van emberekkel, mégis továbbra is áttekintést kap a virtuális világról. Ez a termék elsősorban a mobil elektronikai kijelzőket győzte le, amelyekre nagyobb figyelmet kell fordítania, és közben nem érzékeli, hogy mi folyik maga körül.

Az egész világ számára


A szemüveg piacra kerülését a Microsoft Windows 10 operációs rendszerrel egy időben tervezték. Teljesen kompatibilisek egymással és az új Windows a fejlesztőknek lehetőséget kínál új hologramos alkalmazások kifejlesztésére. Természetesen így nem csak a saját adatairól kap áttekintést, hanem új hatékonyabb módszert kap a tanulásra és tanításra, a 3D-projektek vizualizálására és még sok más a virtuális holografikus világban kihasználható lehetőségre.

Főbb jellemzői:

  • Szemüveg önálló PC rendszerrel a kibővített valóság megtekintéséhez
  • Kijelző, amellyel egyidejűleg láthatja a valós és a virtuális világot
  • Megérti a gesztusokat, mozdulatokat, szemmozdulatokat és hangokat
  • Könnyű és testre szabható, hogy illeszkedhessen bármilyen méretű felnőtt fejre
  • A térhatású hangzással hallhatja is az alkalmazásokat
  • Kompatibilis eszköz: holografikus UI MS Windows 10

A Microsoft egy amerikai multinacionális vállalat. A Microsoft termékei nagy hatással vannak mindennapjainkra 1975 óta, amikor is Bill Gates és Paul Allen megalapították a céget. A cég a szoftvereiktől legismertebb, mint például a Windows operációs rendszer és az általánosan használt Microsoft Office csomag. A vállalat fokozatosan egyre aktívabbá válik a hardverek területén is - például az Xbox játékkonzolokkal és Lumia mobiltelefonokkal.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Microsoft HoloLens Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Microsoft HoloLens. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Microsoft HoloLens. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte VR-Brille Microsoft HoloLens. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte VR-Brille Microsoft HoloLens.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ