Rapture Shop roku

Microsoft Surface Pro 6

Termékkatalógus
Microsoft Surface Pro 6
Tablet PC - Intel Core i7 8650U Kaby Lake R, érintőképernyős, 12,3", , , IPS, 16 GB RAM, DDR3 integrált videókártya, SSD 1000 GB, webkamera, USB 3.2 Gen 1, WiFi 802.11ac,
Kód:  MCS122 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Microsoft Surface Pro 6

Ez a kis praktikus Microsoft Surface tablet pc levehető billentyűztettel rendelkezik, tehát számítógépként és táblagépként is használható. Fém váza rendkívül erős, pontos kidolgozása pedig megragadja a figyelmet. A(z) Microsoft Surface Pro 6 jellemzőit tekintve a legigényesebb felhasználók követelményeit is kielégíti.. Mindez egy könnyen hordozható kivitelben. Négymagos Intel Core i7 mikroprocesszora a piac leghatékonyabb chipkészletei közé tartozik. Programjaidat és filmjeidet villámgyors SSD meghajtóra tudod elmenteni.

A(z) 12,3" Microsoft Surface Pro 6 mini tablet PC főbb tulajdonságai

  • Levehető kijelzővel rendelkezik, tehát tabletként is használható
  • Aprólékosan kidolgozott erős fém konstrukció
  • A(z) Microsoft Surface érintőképernyőjének mérete 12,3"
  • Teljesítményét a(z) Intel Core i7 8650U Kaby Lake R CPU szavatolja
  • Villámgyors SSD meghajtójának kapacitása 1000 GB
  • A tablet PC max. üzemideje 13,5 óra
  • Össztömege: 0,77 kg
  • A(z) Microsoft tablet PC-jének méretei: 292 × 8,5 × 201 mm

A(z) Microsoft Surface Pro 6 tablet pc praktikus 2 az 1-ben felépítése

A(z) Microsoft tablet PC érintőképernyője klasszikus laptop módban használva is nagy segítség. Jól jön a tartalmak nagyításánál, a dokumentumok görgetésénél és a gesztusokkal történő irányításnál. A(z) Microsoft Surface 2 az 1-ben felépítése azt jeletni, hogy kijelzője könnyen levehető. Ezért használható laptopként és kompakt táblagépként is. Tablet módban a billentyűzet se lesz útban.

A(z) Microsoft Surface Pro 6 processzora és SSD merevlemeze

A modell erejét és számítási teljesítményét a négymagos Intel Core i7 8650U Kaby Lake R processzor garantálja, melynek frekvenciája 1,9 GHz. Az úgynevezett Turbo Boost módban pedig 4,2 GHz. A kényelmes és gyors munkát a(z) DDR3 típusú rendszermemória biztosítja, melynek nagysága 16 GB. Merevlemezként egy villámgyors SSD szolgál. Mivel nem tartalmaz mozgó alkatrészeket, megbízhatóbb és ellenállóbb mint a hagyományos HDD-k. A(z) Microsoft tablet PC-jének üzemideje 13,5 óra.

A(z) Microsoft kijelzője és grafikus kártyája

A(z) Microsoft Surface Pro 6 nagy 12,3" érintőképernyőt kapott. A képalkotásról a(z) IPS képernyő-technológia gondoskodik. További pozitívuma, hogy nagy betekintési szöget és kivételes színárnyalatokat kínál. Grafikus kártyája integrált, így a nagyobb erőforrást igénylő alkalmazásokhoz és játékokhoz nem ajánlott.

A(z) Microsoft Surface csatlakoztatási lehetőségei és portjai

Mivel ez a tablet rendelkezik Bluetooth v4.1 technológiával, más berendezésekhez is csatlakozhatunk vele. Az integrált hálózati kártya az alábbi szabványokkal kompatibilis: WiFi 5. Szeretnél egy külső képernyőt vagy projektort kapcsolni a(z) Microsoft Surface Pro 6 tablet PC-hez? A(z) mini DisplayPort konnektor pont erre szolgál. Néhány USB portot is kapott, 1× USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), amelyek jól jönnek majd a nyomtató, egér és billentyűzet csatlakoztatásához. Amatőr vagy esetleg profi fotós vagy? A beépített memóriakártya olvasónak biztos, hogy hasznát fogod venni. Emellett, egy 8 Mpx felbontású webkamerával is rendelkezik.

A Microsoft egy amerikai multinacionális vállalat. A Microsoft termékei nagy hatással vannak mindennapjainkra 1975 óta, amikor is Bill Gates és Paul Allen megalapították a céget. A cég a szoftvereiktől legismertebb, mint például a Windows operációs rendszer és az általánosan használt Microsoft Office csomag. A vállalat fokozatosan egyre aktívabbá válik a hardverek területén is - például az Xbox játékkonzolokkal és Lumia mobiltelefonokkal.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Microsoft Surface Pro 6 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Microsoft Surface Pro 6. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Microsoft Surface Pro 6. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Microsoft Surface Pro 6. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Microsoft Surface Pro 6.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ