Alzaboxy Q1 Alzaboxy

Microsoft Xbox Kinect szenzor ONE

Termékkatalógus
Microsoft Xbox Kinect szenzor ONE
1,0 1 értékelés
Konzol AMD Octa-Core, 8 GB DDR3 RAM, 500 GB HDD, Blu-Ray, HDMI, vezeték nélküli gamepad, USB 3.0, WiFi 802.11b / g / n, Kinect Sensor 2.0, Fekete
Kód:  MXO001 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Microsoft Xbox Kinect szenzor ONE

Fun új generáció
 

Az új generációs játékkonzol hozza szórakozás, ami nem volt. Az innovatív technológiák vetekedett csak nagyon váratlan, de rendkívül jól sikerült design. Ez az első alkalom a történelemben, hogy lehetséges, hogy azonnal válthatunk játékok és multimédiás szórakozást. Üdvözöljük a Xbox One.

Játék Madness megközelítések
 

A mellékelt érzékelő Kinect játék lesz igazán előnyös a szervezetben. Ez egy forradalmian új technológia, amely alapjaiban változtatja meg az utat a játékok vezérléséhez. Játszunk a testen keresztül. Felveszi a karok, lábak, lábak és kezek. Kinect nem használ semmilyen drivert kell csak a tested. Kinect lehet használni mindenki, kortól függetlenül.

Hogyan fogom konzolon?
 

Vezeték nélküli vezérlő, megkapja a csomagot, vagy csupán a teste előtt a Kinect mozgásérzékelő, amely szintén elérhető az Xbox One. Hasznosítás és jelentős javulást biztosít több mint 40 műszaki és tervezési újítások. A vezérlőberendezés tervezése szerint az új Kinect. Ez teszi a két komponens automatikusan kapcsolódik egy jobb játékélményt.

Találkozzon Kinect
 

Teljesen újratervezett érzékelő lényegesen pontosabb. Példátlan hangfelismerés, perspektíva és a mozgás, hogy belevetik magukat szórakozás és játék, mint még soha. Fiókjába, akkor jelentkezzen be, egyszerűen belépett a szobába. A működtetés intuitív gesztusok és hangutasítások vagy hiányzik.Azt is beépített támogatást videohívások Skype.

Fogok tudni játszani online a barátaival?
 

Akkor nem csak ezt. Online szerencsejáték, valamint hozzáférést biztosít az összes tartalmat biztosítja az Xbox Live szolgáltatás. Szeretné élő játék, ami futtatható nélkül a jelenlétét? Vagy talán a Játék DVR megosszák a legjobb játék pillanatok? Kifinomult rendszer eredményeit (eredmények) magában foglalja az összes lehetséges és lehetetlen területek és a versenyt a barátaival és lendületet.

Előnyök képest PC-s játékok?
 

Az Xbox One, akkor kezdj el játszani azonnal a villám telepítést. Szeretem nézni filmeket a Blu-ray. Minden frissítés zökkenőmentesen telepítve van a háttérben, és nem szakítja meg a lövő, vagy más, folyamatban lévő szórakoztató. A kiváltság is tökéletes optimalizálásához Xbox gamepad, így všelijakému állító gombokat is elkerülhető. Játékok is fejlesztenek tökéletesen játszotta a nagy TV-képernyőn. És ne feledjük, hogy a nagyobb, annál jobb.

 
Műszaki adatok:

processzor:
Típus: AMD Jaguar
Építészet: 8 mag, 8 szál
Frekvencia: 1,6 GHz
L2 Cache: 2x 2 megabájt
Gyártástechnológiai: 28 nm

memória:
Méret: 8 GB DDR3
Frekvencia: 2133 MHz
256 bites busz
Teljesítmény: 68,3 gigabájt / s

Merevlemez:
Kapacitás: 500 GB

Grafikus kártya:
Típus: AMD Graphics Core Next
Frekvencia: 800 MHz
Egyéni Memória: 32MB Esra
Áteresztő 102 GB / s
Száma stream processzorok: 768
Teljesítmény: 1,23 TFLOPS

video:
HDTV: 480p, 720p, 1080p, 1080i
Maximális felbontás: 4K

felület:
1x HDMI kimenet
1x HDMI A
3x USB 3.0 (1x bal oldali, 2 hátul)
1x S / PDIF
1 Kinect port
1x RJ-45
1x IR vevő

Wireless Interface:
Wi-Fi 802.11 b / g / n támogatja a Wi-Fi Direct
2,4 és 5 GHz-es

Optikai meghajtó:
Blu-ray

biztonság:
Kensington zár

végrehajtás:
Szín: Fekete
Méretek: 263 x 80 x 343 mm

Mellékelt tartozékok:
vezeték nélküli vezérlő
Kinect Sensor 2.0

A Microsoft egy amerikai multinacionális vállalat. A Microsoft termékei nagy hatással vannak mindennapjainkra 1975 óta, amikor is Bill Gates és Paul Allen megalapították a céget. A cég a szoftvereiktől legismertebb, mint például a Windows operációs rendszer és az általánosan használt Microsoft Office csomag. A vállalat fokozatosan egyre aktívabbá válik a hardverek területén is - például az Xbox játékkonzolokkal és Lumia mobiltelefonokkal.

Megjegyzés:
» Emeld magasabb szintre a játékélményt az Xbox One X segítségével!
» Kisebb méret mellett is megszokott teljesítmény – az Xbox One S konzol nem okoz csalódást!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Microsoft Xbox Kinect szenzor ONE Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Microsoft Xbox ONE se senzorem Kinect. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Microsoft Xbox ONE so senzorom Kinect. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Microsoft Xbox Kinect Sensor ONE. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Microsoft Xbox Kinect Sensor ONE.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ