Doručení zdarma Stellar Blade

Microsoft Xbox One + Kinect sensor + 3 Games

Termékkatalógus
Microsoft Xbox One + Kinect sensor + 3 Games
4,6 19 értékelés
Konzol AMD Octa-Core, 8 GB DDR3 RAM, 500 GB HDD, Blu-Ray, HDMI, vezeték nélküli gamepad, USB 3.0, WiFi 802.11b / g / n, Kinect Sensor 2.0, fekete, négy játék Kinect mozgás ellenőrzése - Kinect Sports, Dance Central Spotlight plusz szimuláció Zoo Tycoon
Kód:  MXO007f Termékszám:  7UV-00173 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Microsoft Xbox One + Kinect sensor + 3 Games

ENTERTAINMENT ÚJGENERÁCIÓS

Xbox One lejátszására is kiválóan alkalmas

Az új generációs játékkonzol hozza szórakozás, ami nem volt. Az innovatív technológiák vetekedett csak nagyon váratlan, de rendkívül jól sikerült design. Ez az első alkalom a történelemben, hogy lehetséges, hogy azonnal válthatunk játékok és multimédiás szórakozást. Üdvözöljük a Xbox One, valamint a Kinect mozgásérzékelő vezérlő és a vezeték gamepad.

Ez volt az ő nagy pillanata jön azonnal kicsomagolás után a konzol. Mint egy bónusz, mert akkor megkapja utalványok azonnal aktiválni trio našláplých játékok - Kinect Sports Rivals, Zoo Tycoon, és a Dance Central Spotlight. Ez a gyűjtemény a legjobb vyblbnutí különböző fizikai alkotások.

Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.
Herní konzole Microsoft Xbox One se senzorem Kinect

JAK BUDU KONZOLI OVLÁDAT?

A tökéletes vezeték nélküli vezérlő

Vezeték nélküli vezérlő, megkapja a csomagot, vagy csupán a teste előtt a mozgásérzékelő Kinect. Hasznosítás és jelentős javulást biztosít több mint 40 műszaki és tervezési újítások. A vezérlő eszköz van kialakítva összhangban az új Kinect, amely része a csomag. Ez teszi a két komponens automatikusan kapcsolódik egy jobb játékélményt.

Előnyt PC-s játékok?

Xbox Live

Xbox Live által használt több mint 300.000 szerverek által használt több millió játékos a világon, és már több mint tíz éves tapasztalattal játékok több játékos. Ezért egy jó hely, ahol lehet játszani a legjobb exkluzív címek és legnagyobb szerencsejáték találat. És most meghívjuk mindenkit, hogy az Xbox One Network Xbox Live felvételizett intelligensebb létre játékok, és élvezte rövidebb időtartamú és általában jobb teljesítményt. Ő eredményeit játék közben, akkor is rögzítheti és megoszthatja a szerencsejáték, vagy akár közvetlenül élőben keresztül Twitch szolgáltatás.

Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.
Xbox Live

Szórakozás és játékok

To nejlepší po všech stránkách?

A legjobb játék, televízió, filmek, zene és sport mindent együtt, egy helyen, így nem tesz semmilyen kompromisszumot. Ön mellett csatolja a különböző játékok, és az élő televíziós alkalmazások, mint a Skype vagy a YouTube, és gyorsan válthat közöttük.

Dance Central Spotlight

Belép a rivaldafénybe

Köszönhetően a megnövekedett számú dance készlet minden dal és egy hatalmas könyvtár további dal vásárolható, a játék Dance Central Spotlight szabni a tánc ülés, mint valaha.

Paraméterek

Platform
Xbox One Kész!
Tárhely mérete
500 GB Kész!
Csomag tartalma
Konzol Kész!
Szín
Fekete Kész!

Platform

Platform
Xbox One Kész!

Kapacitás

Tárhely mérete
500 GB Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
Konzol Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

A Microsoft egy amerikai multinacionális vállalat. A Microsoft termékei nagy hatással vannak mindennapjainkra 1975 óta, amikor is Bill Gates és Paul Allen megalapították a céget. A cég a szoftvereiktől legismertebb, mint például a Windows operációs rendszer és az általánosan használt Microsoft Office csomag. A vállalat fokozatosan egyre aktívabbá válik a hardverek területén is - például az Xbox játékkonzolokkal és Lumia mobiltelefonokkal.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Microsoft Xbox One + Kinect sensor + 3 Games Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Microsoft Xbox One se senzorem Kinect + 3 hry. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Microsoft Xbox One so senzorom Kinect + 3 hier. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Microsoft Xbox One + Kinect sensor + 3 Games. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Microsoft Xbox One + Kinect sensor + 3 Games.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ