Doručení zdarma Alzaboxy

Xbox One S 500GB

Termékkatalógus
Xbox One S 500GB
4,7 3 értékelés
Konzol - AMD 8 magos processzor, 8 GB RAM memória, 500 GB HDD, Blu-Ray, HDMI 2.0, új vezeték nélküli gamepad, USB 3.0, WiFi 802.11b / g / n, beépített tápegység, fehér színben
Kód:  MXO005av Termékszám:  ZQ9-00012 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Xbox One S 500GB

Xbox One S - Egy nagy lépés előre

Podpora Ultra HD videa

4K HDR

Az Xbox One S nem csak egy játékkonzol, lehetőséget biztosít 4K felbontású videók, Blu-Ray lemezek lejátszására is. A HDR támogatja a streaming szolgáltatásokat Amazon Video-n és a népszerű Netflix-en keresztül is.

Mintegy 40% -kal kevesebb rozměry

40%-kal kisebb

Az Xbox One S teljes mérete összesen 40%-kal csökkent. A vonzó fehér házban egy extra nagy tápegység is helyet kapott.

2TB kapacita disku

500 GB

Az új játékok nagy helyet foglalnak a merevlemezen, ráadásul jó részük csak digitális verzióban szerezhető be. Éppen ezért biztosan értékelni fogod, hogy a belső lemez kapacitása 500 GB.

Ovladač

Új vezeték nélküli kontroller

Az Xbox One S vezeték nélküli kontrollerével az akció jelenetek az eddiginél is intenzívebb élményt nyújtanak. Ebben nagy szerepe van a texturált markolatnak is. Bluetooth technológiával is rendelkezik, így könnyedén csatlakoztatható számítógéphez.


Xbox Live - a világ vezető játékos közössége

Az Xbox One és a Windows 10 konzol minden játékosa az Xbox Live hatalmas közösségének tagja. Könnyedén feloldhatsz jutalmakat, megoszthatod felvett játékod, növelheted pontszámaid és fejlesztheted avatarjaid, láthatod, mivel játszanak barátaid, csevegésre vagy akár közös játékra hívhatod őket.

Xbox Live

Xbox Live Gold

Xbox Live Gold tagság

Tagként számos egyedülálló lehetőséget használhatsz ki:

  • minden hónapban 15 000 CZK értékű játékhoz juthatsz
  • exkluzív 50-75%-os kedvezmény játékokra és játék kiegészítőkre
  • egyetlen Gold tagsággal mindez az egész család számára elérhető

Digitální edice

A játékok digitális verziói

Belefáradtál, hogy nem tudod, hova tegyél ennyi játékot? Nem akarsz állandóan lemezeket rakosgatni a meghajtóba? A játékok digitális verzióit egyből fizetés után le tudod tölteni, így megszabadulhatsz ezektől a gondoktól.


Xbox 360 játékok az Xbox One konzolon

Az Xbox One tartalmazza a visszafelé kompatibilitási funkciót. Ez azt jelenti, hogy a régebbi Xbox 360 játékok is elérhetőek az új Xbox modellen. A visszafelé kompatibilis játékok kínálata több száz további címmel bővül, beleértve azokat is, amelyek a Gold tagoknak elérhető játékok listáján szerepelnek az Xbox 360-on. 

Zpětná kompatibilita

Xbox Play Anywhere

Xbox Play Anywhere - játék Xbox-ra és Windows 10-re

Ha olyan digitális címet vásárolsz, amely támogatja az Xbox Play Anywhere funkciót, játszhatsz Xbox One és Windows 10 készüléken is, minden további költség nélkül.


Xbox One S

Csomag tartalma

  • Xbox One S
  • 500 GB belső meghajtó
  • vezeték nélküli kontroller 3,5 mm-es jack csatlakozóval
  • HDMI + tápkábel
  • 14 napos Xbox Live Gold tagság 

Paraméterek

Platform

Platform
Xbox One Kész!

Kapacitás

Tárhely mérete
500 GB Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
Konzol Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!

A Microsoft egy amerikai multinacionális vállalat. A Microsoft termékei nagy hatással vannak mindennapjainkra 1975 óta, amikor is Bill Gates és Paul Allen megalapították a céget. A cég a szoftvereiktől legismertebb, mint például a Windows operációs rendszer és az általánosan használt Microsoft Office csomag. A vállalat fokozatosan egyre aktívabbá válik a hardverek területén is - például az Xbox játékkonzolokkal és Lumia mobiltelefonokkal.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Tisztelt

Kedves alza.hu érdeklödni szeretnék hogy menyi garancia van a felbontott termékre

Kérdések és válaszok: Xbox One S 500GB
Kiegészítők: Xbox One S 500GB Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Xbox One S 500GB. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Xbox One S 500GB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Xbox One S 500GB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Xbox One S 500GB.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ