AP+ nový vizuál Akvizice ApF HU

MONSTER DNA PRO 2.0 Over Ear fekete

Termékkatalógus
MONSTER DNA PRO 2.0 Over Ear fekete
Fej-/fülhallgató - fülre helyezhető, zárt, szép és puha párnázattal, zajcsökkentő funkció a zavaró zajok ellen, dual audio portok a zene megosztásához, kábel ellenáll a megtörésnek, Control Talk a könnyű kezelhetőségért és a telefonálásért
Kód:  MON335a Termékszám:  137021-00

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

MONSTER DNA PRO 2.0 Over Ear fekete


A DNA-d képes valódi hangzást aprólékos pontossággal értelmezni egy originális dizájnba rejtve? Ha igen, akkor a megfelelő terméket választottad. De ha egyszerűen csak erős basszust és egyedi kialakítást keresel, akkor is jó helyen vagy! A Monster DNA egyszerűen mindent magában rejt, amire egy igényes felhasználónak szüksége van. Ezen kívül kiváló minőségű anyagokból készül és tökéletesen szigetel a környezettől. Ami a külső zaj elnyomását illeti, hasonló eredményre képes mint az aktív zajszűrővel rendelkező társai, azonban nincs szüksége tápegységre.


Legfontosabb jellemzői

  • Kitűnő hangzás minden zenei stílusban
  • Nagyon könnyű konstrukció az egész napos viselésre
  • Kiváló passzív zajszűrés
  • Nagy dinamika-tartomány, erős basszus
  • Port a zenéd megosztására
  • Kényelmes mindennapi használat
  • 3 gombos ControlTalk vezérlés
le
MONSTER DNA PRO 2.0
 

Kizárólag praktikus megoldások

A Monster DNA nagyon könnyű konstrukciója és kényelmes fülpárnája teszi a fejhallgatót tökéletessé a minennapi használatra. Sőt, egyszerűen összecsukható és hordozható a mellékelt tokban. Két bemeneti jack csatlakozója lehetővé teszi, hogy rácsatlakozz a barátaid fejhallgatójára, hogy együtt hallgassátok a kedvenc zenéiteket.  


Teljes gázzal a Monster Audiotól

A Összesen két kábel található a csomagban, amelyek képesek minimalizálni a gubancok képződését. Az egyik kábel mindkét végén 3,5 mm-es jack csatlakozóval van felszerelve, a másik kábelen pedig megtalálható egy mikrofon és a három gombos ControlTalk vezérlő, amellyel könnyen kezelheti a hívásait és zenéit. A csomag tartalmát egy tisztító kendő zárja.


 

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: MONSTER DNA PRO 2.0 Over Ear fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MONSTER DNA PRO 2.0 Over Ear černá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si MONSTER DNA PRO 2.0 Over Ear čierna. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MONSTER DNA PRO 2.0 über Ohr-Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MONSTER DNA PRO 2.0 über Ohr-Schwarz.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ